Review | Happy Rabbit Mini

Review Happy Rabbit Mini

Door Ladies Night consulente Marit. 

“Wil je een Happy Rabbit product testen?”

Vorige week liep ik nietsvermoedend in de supermarkt, kijkend op mijn digitale boodschappenlijstje. ‘PLING’ een e-mail van Ladies Night. Hoogstpersoonlijk aan mij gericht. Daar stond ik dan, met rode oortjes tussen de kaas- en broodafdeling.

“Wil je voor ons een product naar keuze testen uit de Happy Rabbit collectie?”

Maar natuurlijk wil ik dat! Als consulente van Ladies Night heb ik al veel producten getest en in handen gehad, maar nog nooit 1 uit die kleurrijke konijntjes-familie! Enorm afgeleid en in gedachten verzonken heb ik de boodschappen afgerekend waarbij ik toen al wist dat ik hoogstwaarschijnlijk iets was vergeten. Nou ja, dat zien we bij thuiskomst wel. Ik wilde naar huis en had geen zin om te koken, maar wel om direct online de Happy Rabbit collectie te bekijken!

De Happy Rabbit Mini is geleverd!

Ik kon bijna niet wachten, de voorpret was begonnen en de Happy Rabbit Mini snel geleverd! Wat een superschattige vibrator! Prachtig vormgegeven met toegevoegd een mooi siliconen opbergtasje en een heldere gebruiksaanwijzing. ‘Opladen en gaan’ was ons idee, want nog dezelfde avond wilde ik de mini-vibrator gebruiken. Het consulentschap bij Ladies Night is een feestje en om af en toe een item te mogen testen de kers op de taart. Of moet ik zeggen: “de Rabbit op mijn clitoris?” Wat een kracht heeft deze vibrator, dit had ik niet direct verwacht!

Een heerlijke vrijpartij!

Ken je het gevoel van spanning na een lange werkdag waarbij je niet direct de slaap kan vatten? De Happy Rabbit Mini op mijn clitoris zorgde ervoor dat ik direct een stuk spanning kwijtraakte, perfect! Ik lag echter niet alleen in mijn mooie blote niksie, mijn partner was ondertussen ook nieuwsgierig geworden. De handzame kleine jongen (ik bedoel de Rabbit!) liet ik plagend tegen zijn eikel en ballen trillen en naar zijn zeggen was het zeer opwindend! Voor een likje Ladies Glide had vriendlief inmiddels gezorgd en we konden al zoenend heerlijk in onze vrijpartij verdwijnen waarbij de Happy Rabbit ons heeft betoverd. “Gezellig he, zo met z’n drietjes?” grapte mijn vriend. Want de Happy Rabbit is de gehele vrijpartij bij ons gebleven.

Heerlijk hoor, wanneer je zo’n handzame kleine vibrator samen met je partner kan gebruiken. Wanneer je hem iets verder doorduwt (tip!) glijden de oortjes rond de basis van zijn penis, terwijl het neusje jouw clitoris aantikt. Win win!

Terwijl mijn vriend beneden een kopje koffie voor ons ging zetten heb ik met de kleine Rabbit in mijn hand mijzelf nogmaals een heerlijk hoogtepunt bezorgd. Vriend keerde echter terug met lege handen. “Koffie! Ik wist dat ik iets vergeten was…”

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!