Review | Happy Rabbit Power Motion

Review Power Motion

Door Ladies Night consulente Jynte. 

De deurbel gaat! Zou hij er eindelijk zijn?

Special delivery

Snel loop ik naar de voordeur en ja hoor… De PostNL bezorger staat aan de deur! Snel neem ik het pakketje van hem aan. Hij moest eens weten wat hij zonet heeft afgeleverd! Hihihi… Vanmorgen werd ik wakker van een ping op mijn telefoon. “De bezorger is onderweg” stond er in mijn mail. Vol spanning heb ik een hele dag gewacht. En nu is hij er… Eindelijk! Zou ik het pakje al openmaken? Of wacht ik tot mijn vriend vanavond thuis is? Toch al eventjes piepen… Ik maak de doos open en ben meteen onder de indruk. Een mooie verpakking om mee te beginnen. Start goed!

Wat is ‘ie mooi!

Ik haal mijn Happy Rabbit er uit en hij is zo mooi! Leuk kleurtje, aangenaam materiaal, mooi design. Ik druk wat op de knopjes en dan ben ik helemaal verkocht! Wat een intense trillingen! En dit is nog maar in mijn hand… 😉  Ik stop alles netjes terug in de verpakking en zet de doos vol spanning terug weg voor mijn vriend…

Als mijn vriend dan ’s avonds thuis komt laat ik hem de doos open maken. Zo kan hij met evenveel spanning en enthousiasme uitpakken als ik vanmiddag. Ook hij is onder de indruk. Even heeft hij wat gemengde gevoelens en komt zijn jaloerse kantje naar boven. Hij gaat mij toch niet vervangen hè?! Maar toch is hij ook heel benieuwd en enthousiast om hem samen met mij uit te testen.

Ooh la la!

’s Avonds in bed eindelijk zo ver… Wat een beleving! Eerst plaag ik hem er een beetje mee. Zo weet hij alvast dat hij er zelf ook veel plezier aan zal beleven. Stiekem geniet hij er toch wel erg van! 😉

Daarna neemt mijn vriend hem onder zijn controle en waaaauw! Het konijntje trilt lekker intens in allerlei verschillende standjes. Maar dan dat andere knopje! Het inwendige gedeelte gaat niet gewoon trillen maar pulseren! Wat een intens gevoel! Dit soort stimulatie heb ik nooit eerder geprobeerd. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten maar Oh My God! Ik raad het iedereen aan!

Ook voor het masturberen is hij heel fijn, veel beter dan het handje alleszins! Hij pulseert echt heel intens en de trillingen van het konijntje maken het af. Een orgasme kan nooit lang wegblijven!

Achteraf ontdekte ik op de verpakking het woord “waterproof”. Nog een pluspunt! Ik ga heel graag een keertje lekker relaxen in bad en dan kan mijn nieuwe Happy Rabbit gewoon mee! Topper!

Musthave

Voor wie nu nog twijfelt… Als consulente bij Ladies Night is mijn “speelgoedkistje” ondertussen al goed uitgebreid. 😉 Er zitten heel veel, verschillende soorten speeltjes in, maar deze gaat toch in de bovenste lade! Een nieuwe favoriet erbij! Deze Happy Rabbit Power Motion zou in geen enkel Nachtkastje mogen ontbreken. 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!