Review | Happy Rabbit Realistic

Happy Rabbit Realistic review

Door Ladies Night consulente Luna.

Vanavond is het me-time!

Vandaag ligt er een heel spannend pakketje van Nachtkastje.nl op mijn te wachten. Het kijkt me al de hele dag aan, maar ik laat hem nog even dicht tot de kids in bed liggen. Ohh, wat verlang ik toch naar een avond me-time! De drukte van de dag neemt meestal al mijn tijd en energie in beslag, terwijl ik ook nog energie voor mezelf nodig heb. Ik besluit: vandaag gaan die koters maar eens vroeg naar bed. Snel ruim ik het aanrecht op en het speelgoed gaat de kast in, dan hoef ik daar in ieder geval niet meer aan te denken. Manlief ploft op de bank en vraagt om samen een film te kijken. Ja hoor, doen we, maar ondertussen kijk ik regelmatig naar het pakketje dat nog steeds dicht zit. Ik spring op van de bank, want nu kan ik echt niet meer wachten!

Zwart, groot en heel zacht

Ik open het pakketje en tussen de luchtkussentjes ligt een doosje, ik zie het al ‘een leuke verrassing’. Happy Rabbit Realistic. Wowie! Hier word ik zeker wel happy van! En van het feit dat ik ‘m mag testen! Ik pak hem uit… zwart, groot en ook nog eens heel zacht. Wat een fijn materiaal, niet dat harde plastic, zoals veel vibrators. Op de verpakking lees ik dat hij waterproof is. De volgende keer kan ik haar dus meenemen in bad! De Happy Rabbit gaat aan de oplader, stekker in het stopcontact en ik laat het bad vollopen. Manlief kijkt zijn film, ik duik liever even in bad op dit moment. De film was voor mij toch te griezelig.

Zeer realistisch gevoel

Volledig ontspannen kom ik uit bad en ik zet alvast een flesje Ladies Glide klaar. Ik gebruik nooit een vibrator zonder de Glide. Mijn dreamteam bestaat standaard uit: Ladies Glide – speeltje – Toycleaner. Als één van de drie niet in huis is, dan gaat het feest niet door. Uit voorzorg koop ik altijd een 500 ml fles, dat begrijp je. Ik ben erg nieuwsgierig wat deze Rabbit allemaal kan. Ik duik mijn bed in en voel weer hoe zacht hij is. Kom maar door met die trillingen! Met de verschillende standjes ga ik op zoek naar mijn favoriet.

Wow! Wat voel je de realistische eikel goed zeg! Die vorm gaat mij gegarandeerd een happy moment geven en dat heb ik ‘m nog niet eens aangezet! Langzaam zet ik de Rabbit aan. De oren van het konijntje kriebelen mijn clitoris, die combinatie is meer dan heerlijk. Opeens gaat het heel snel en voel ik het overal kriebelen… wow wat een ervaring. Dit heb ik in geen tijden gevoelt. Deze toy weet wat hij doet en snel volgt er een volgend hoogtepunt.

Hoogtepunt!

Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat een combi-vibrator mij tot zo’n hoogtepunt kon brengen. Zo zie je maar weer dat je af en toe best eens buiten je comfort-zone kan gaan om je een heerlijk me-time moment te geven. Na een warm bad, een heerlijk hoogtepunt of twee in mijn frisse schone bed, moet ik kiezen… Ga ik naar beneden nog een stukje van de film meepakken? Of sluit ik mijn ogen voor een welverdiende nachtrust?

Slaap lekker!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!