Review | Happy Rabbit Triple

Review Happy Rabbit Triple

Door Ladies Night consulente Kim. 

“Kim wil jij een Happy Rabbit Triple testen? Wij zijn bij Nachtkastje.nl zo nieuwsgierig naar dit bijzondere exemplaar!” “Ik?! Ja, graag zelfs!” En zo begon het avontuur met mijn nieuwe nummer 1…

Mooie rondingen met een stoere uitstraling

Ik wilde al enige tijd een nieuwe vibrator aanschaffen, met alles erop en eraan maar het liefst geen roze! In afwachting van wat die meiden van Nachtkastje.nl mij zouden toesturen, werd er binnen twee dagen een pakketje bezorgd. Yes! Wat een prachtige, relatief grote, zwarte vibrator. Mooie rondingen met een stoere uitstraling. Het ding lijkt op mij!

Diverse trillingen testen

In mijn handen testte ik de Happy Rabbit Triple en haar verschillende standen. Diverse trillingen en de bediening, daar draai ik mijn hand niet voor om. Ik switch deze beauty van clitoraal naar vaginaal, G-spot en voel aan het anale trilgedeelte. Wat een prachtig ontworpen Rabbit, I like it!
En een uitkomst: een travel lock op de Rabbit! Je kunt hem dus gerust in je weekendtas meenemen zonder dat ‘ie aangaat.

Snel naar bed!

Fris gedoucht in mijn, naar wierook ruikende, slaapkamer kruip ik onder de dekens van mijn stralend witte beddengoed. Ik druppel direct een beetje Ladies Glide op mijn nieuwe vriend en al denk ik aan de buren verderop, het maakt voor mijn opwinding niets uit. Die begon vanmiddag namelijk al toen ik mijn black beauty in de USB-oplader had gestoken.

Sky high!

Ik warm mijzelf op door de eerste stand in te schakelen, ik sluit mijn ogen en al snel wil ik meer en nog meer! No way, hoogtepunt 1 komt nu al gedag zeggen? Ik groet haar terug en ga direct door, want ik heb nog lang niet alles getest en ik zit toch serieus in het testteam van Nachtkastje.nl op dit moment! Ik ga direct sky high door de stimulatie van ‘voorkant, binnenkant en achterkant’ aan te zetten. Wat ben ik blij met de eenvoudige bediening en wat is dit een geweldig gevoel…orgasme 2 tikt het eerste met gemak van haar troon.

En.. nog een keer

Mijn gedachten dwalen af, naar de was die ik nog moet vouwen en dat ik nog moet stofzuigen, morgen niet vergeten de groene container aan de weg te zetten en hoe laat zou het eigenlijk zijn inmiddels? Gelukkig zet ik die gedachten moeiteloos weer uit…en mijn Happy Rabbit Triple nog een keertje aan…

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!