Review | It’s no bummer when you own the Bummer!

Bummer

Je hoort het vaak: ‘Het is een uitgang en geen ingang!’, ‘Anaal? IEHWL!’, ‘Er komt niks in de buurt van… eh… nou… daar…’ Nou, dat is bij mij niet het geval. En zeker niet nu ik de Bummer geprobeerd heb.

Anaal heeft voorbereiding nodig

Toen ik net samen was met mijn vriend, waren we al een beetje aan het experimenteren. Ook anaal hoorde daarbij. Met veel pijn en moeite had ik ondervonden dat het niet iets is wat je even doet met een vluggertje. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat anaal niet alleen lichamelijk, maar ook een geestelijke voorbereiding nodig heeft. Een paar drankjes erin helpt aardig, kan ik je vertellen. Doe het vooral met iemand die je vertrouwt en bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Ondanks dat kan het pijnlijk zijn wanneer hij probeert binnen te komen via de achterdeur. Maar hoho..! Dat is geen reden om te stoppen!!

Bummer

Gelukkig bestaat Ladies Night en hebben zij mij laten kennis maken met de Bummer. Het is een plug en doordat hij paars met wit is, is hij ook niet zo intimiderend. Een klein plugje met een losse bullet erin die je zelfs ook los kan gebruiken, wat wil je nog meer?

Hoppa! Meteen mee naar boven en uitproberen. Ik zal de verdere details achterwege laten, maar de Bummer (uiteraard in combinatie met de Ladies Glide) is echt helemaal geweldig!!! Je brengt hem langzaam in en alleen dat zorgt al voor een fijn gevoel. Vervolgens zet je de bullet aan en voel je zachte trillingen hun ding doen. Het duurde dan ook niet lang voordat hét moment der momenten daar was. En dames, als je een anaal speeltje gebruikt, kom je echt lekkerder klaar!

Ik raad het ook vooral aan aan meiden die wat huiverig zijn voor anaal. Hij is erg makkelijk te gebruiken, omdat de Bummer je langzaam laat wennen aan de grootte. De trillingen zijn dan ook niet te heftig, maar juist heerlijk om dat orgasme steeds dichterbij te laten komen. Als je jezelf er eenmaal aan hebt overgegeven, wil je niks anders meer. En de Bummer hoort daar zeker bij!

Ik vind hem in ieder geval helemaal het einde!
Noami

Boek snel een Ladies Night party om kennis te maken met anale speeltjes.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!