Review | koppelvibrator Amaryl

Review koppelvibrator Amaryl

Vandaag komt hij weer thuis!

Vol energie spring ik ‘s morgens uit mijn bed, want vanmiddag moet ik naar het vliegveld om manlief op te halen. Voor zijn werk als militair moet hij toch echt zo nu en dan een aantal weken van huis. Ik ben liever iedere dag samen, maar goed: dit houdt onze relatie natuurlijk wel spannend! Eerst neem ik een fijne, warme douche en werk de boel een beetje bij. Waarmee ik mijn vagina bedoel en vooral het haar dat erop groeit. Je wilt toch fris en vooral ook glad zijn als je man na een aantal weken weer thuiskomt. Na ongeveer tien keer omkleden besluit ik toch het nieuwe jurkje dat ik online heb besteld aan te trekken. Idioot eigenlijk dat ik na al die tijd nog steeds zenuwachtig word als hij een langere tijd van huis is geweest.

Aan mijn uiterlijk besteed ik meer aandacht dan nodig is, dit alles om de tijd te doden en niet belachelijk vroeg op Schiphol aan te komen. Want ja, wat moet je daar een uur voor aankomst eigenlijk doen?
Het is tijd, ik rijd met mijn kleine autootje richting Schiphol. Gehuld in het lingeriesetje, dat ik maanden geleden van hem gekregen heb. Daaroverheen het nieuwe jurkje, méga hoge hakken, make-upje, nou zeg maar gewoon de hele shebang. Ook na elf jaar is soms moeite voor elkaar doen extra leuk!

Wazig van verliefdheid met eten, filmpje en elkaar!

Wat is het heerlijk om hem weer in zijn armen te vliegen en zijn armen om mij heen te voelen. We gaan snel richting parkeerplaats in de auto is het even ouderwets gezellig tussen ons. Net zoals die eerste weken elf jaar geleden, wanneer je brein nog wazig is van verliefdheid, en je amper kunt nadenken. Die beginperiode, waarin je niet hoeft te eten, je aan niets anders kunt denken dan elkaar. Afijn, je snapt me wel. Dát is dus wat de afstand in verband met zijn werk en het weerzien keer op keer bij mij naar boven haalt. Heerlijk!

Rond het avondeten komen we thuis, kaarsjes aan en lekker eten. Wat een genot om alleen al op de bank te zitten samen. Filmpje kijken is snel beslist: ‘Onze jongens in Miami.’ Ja, ik heb zo’n man die dat zonder morren met mij wil kijken. Eten, filmpje en elkaar, voor ons zijn het dé ingrediënten voor een perfecte avond! Tijdens de film kruip ik lekker tegen hem aan, wat is dat toch fijn!

Heerlijke massage

Na de film gaan we naar boven en nemen we de massagekaars die al een tijdje brand en een heerlijke geur van bloodorange in de kamer verspreidt, mee naar boven. Mijn man weet dat ik het meest geniet van een fijne massage en hij mij zo ook het beste kan opwarmen, dus dat doet hij dan ook uitgebreid…heel uitgebreid.

Verrassing voor mijn lief

Heerlijk ontspannen wijs ik hem op het pakketje dat ik mooi ingepakt onder zijn kussen heb gelegd. Nadat hij het heeft uitgepakt, kijkt hij me verbaast aan….uhm…hoe? Wat?…waar? Ik zie dat hij geen idee heeft wat hij in eerste instantie met de Amaryl aanmoet. Ik gelukkig wel en dus laat ik hem zien en vooral voelen wat de magie van dit kleine, maar krachtige speeltje is. Hij trilt niet alleen voor mij maar ook hij voelt de trilling, heerlijk genieten we samen, ik kan het apparaatje met mijn ogen dicht vinden en bedienen namelijk.

Zal ik hem vertellen dat ik de Amaryl al stiekem in mijn eentje heb getest, vooruitdenkend aan deze avond? Voordat we het weten liggen we uitgeput weer naast elkaar, behoorlijk onder de indruk van Amaryl! Ze heeft ons namelijk behoorlijk verrast, al wist ik stiekem natuurlijk al een béétje wat ik kon verwachten van het apparaatje samen met mijn man ín mij ?.

“Fijn om weer thuis te zijn schat” zegt hij, waarna we moe maar voldaan in slaap vallen.
De volgende ochtend, wanneer ik wakker word, is manlief al naar zijn werk. Er hangt een briefje op de spiegel: “Goedemorgen lieverd, mocht je nog een keer zo’n goed idee hebben voor onder mijn kussen, gewoon doen hoor! En ik vind het extra lekker als je het van tevoren hebt getest…”

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!