Review | Lester Heating

Lester Heating

It’s getting HOT HOT HOT!

De zomer is weer voorbij, Nederland is weer veranderd in ons oude vertrouwde “koude kikkerlandje” en mijn teenslippers hebben plaatsgemaakt voor niet-sexy pantoffels. Terwijl ik naar buiten kijk, zie ik kale bomen tegenover mijn huis. De regen valt met bakken uit de hemel, een perfecte middag dus om met een kop thee op de bank onder een dekentje te verdwijnen in een boek. Na een kwartier wordt ik opgeschrikt door de deurbel. Voor de deur staat mijn doorweekte pakketbezorger.

Ik heb altijd mijn eigen “Zalando”momentje als ik hem voor de deur zie staan. Ik laat een kleine orgastische “YESSS” loskomen, en zwaai snel de voordeur open. Mijn arme, sexy, pakketbezorger. “Ik heb weer een pakketje voor je”, weet hij mij met een glimlach mede te delen. Ik geef hem mijn verwarmde glimlach cadeau, en krabbel snel een paraafje voor ontvangst. Mijn arme, sexy, pakketbezorger. Wat zou hij toch graag willen weten wat er toch altijd in mijn pakketjes zit, en waarom ik er toch altijd zo blij mee ben. Maar pech voor jou, sexy boy, want Ladies Night Homeparties en haar webwinkel Nachtkastje.nl bezorgen altijd alles anoniem. Thank you!, ik geef hem mijn leukste glimlach, een knipoog en trek snel de deur achter mij dicht. Whooohooo! Op dit pakketje heb ik gewacht!

Nieuwe vibrator: Lester Heating!

Ik open snel de doos en haal een van de nieuwste vibrators van Ladies Night Homeparties uit de verpakking. De Lester Heating, een roze waterproof vibrator van zacht siliconen materiaal die zichzelf kan opwarmen. Hoe nieuwsgierig kun jij mij maken? Natuurrrrrlijk wil ik die uitproberen! Ik koppel Lester snel aan zijn usb-oplader, en begin de gebruiksaanwijzing te lezen. Lester heeft 4 knopjes, waarvan 1 knopje de verwarmingsstand aanzet. 2 Motortjes, in het vaginale en clitorale gedeelte, hebben 8 verschillende trilprogramma’s, die makkelijk bediend kunnen worden met de knopjes.

                                                             Lester Heating

Verwarmingsfunctie

Wat de Lester dus zo bijzonder maakt is zijn verwarmingsfunctie. De Lester Heating kan zichzelf met één druk op de knop opwarmen tot 40 graden! De Lester Heating zelf is fluisterstil, maar dankzij de verwarmingsfunctie wordt de vagina en clitoris extra geprikkeld, waardoor je orgasme nóg heftiger wordt. En trust me girls, het Zalando kreetje is er dan niets bij!

Een heerlijke verwarmde vibrator, een must have voor de koude winterdagen! Wil jij deze winter ook verwarmd worden door Lester? Of ben je nieuwsgierig geworden? De Lester Heating is te bekijken en alleen te bestellen op een party van Ladies Night Homeparties, dus boek snel een party en laat je je in de koude winterdagen lekker verwarmen door Lester!

Mariska

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!