Review | LSBO

LSBO review

Marisja / 26 jaar / In een relatie / Voorburg

De vonk sloeg snel over met de LSBO

Ik weet dat je niet op uiterlijk af moet gaan en toch deed ik het. Ze had direct mijn aandacht. Ze was klein, niet te dik, niet te dun, gewoon precies goed eigenlijk! Al vele vibrators waren er deze avond voorbij gekomen. Ik liet ze allemaal mijn neus kussen, maar met geen één had ik die echte elektrische vonk. Toen ik de LSBO in mijn handen nam, wist ik het eigenlijk al gelijk. Ze hoefde mijn neus niet eens te kussen, bij die ene simpele aanraking was ik al verkocht. Toen ik ook nog eens al haar pluspunten hoorde, wist ik dat niet alleen haar uiterlijk goed was, maar dat het hele plaatje compleet was.

De avond was nog niet eens begonnen en ik had het al heet. Er was een wederzijdse klik want ze kuste mijn neus en ik kwam direct tot een hoogtepunt. Ik moest niezen en nog eens, en nog eens! Mooi weer zou het zeker worden, want een hete nacht stond mij te wachten.

Mijn eerste clitorale vibrator aangeschaft

Ik was direct verkocht en deze lieve kleine vibrator had kracht voor zes (tien!). Iets wat je echt alleen maar tegen een vibrerend apparaat kan zeggen als het deze kenmerken heeft en niet bij een mannelijk apparaat: ze was klein maar fijn, prachtig maar krachtig, en dun maar zeker ook fun!

Vlinders in mijn buik, kreeg ik bij het idee van een avond met zijn twee, maar dat zou waarschijnlijk nog even duren, helaas… alsof ik een man was die moest wachten tot zijn meisje er klaar voor was. Ik zou nu geduldig bij de brievenbus moeten gaan wachten tot het zo ver zou zijn. Dat is al super spannend op zich. Ik zag mijn buurman er al mee vandoor gaan………… En met al deze gedachtes schafte ik mijn eerste clitorale vibrator die avond op een super geslaagde Ladies Night Homeparty aan.

Afwisseling in standjes

Toen ik mijn kleine roze snoepje eindelijk ontving (het kon niet snel genoeg zijn), heb ik er natuurlijk diezelfde avond al gebruik van gemaakt, ik had tenslotte lang genoeg gewacht! Ik verslond het pakketje en nam haar direct (mee naar boven). Ze heeft verschillende standjes en het is niet moeilijk om een favoriete te vinden: ze zijn allemaal fijn en ik wist zeker dat ik met vele tot een hoogtepunt zou komen.

Ik probeerde eerst een langzame triller om in de stemming te komen en zetten haar na een paar minuten heerlijk genieten, naar een ander standje. Zoals dat met echte seks ook vaak is, moet je het een beetje afwisselend houden. Ik was van plan nog verder te schakelen, maar zoals het vaak met echte seks ook voorkomt, ben je veel eerder klaar dan je plande (al is het dan meestal de schuld van de man en was ik nu zelf de persoon die een keer te snel kwam!)…………

Ook leuk voor samen

Ik wilde wel voor een tweede ronde gaan, maar vond het ook leuk om hem samen te testen met mijn partner. Ze heeft namelijk het ideale formaat om haar er tijdens de seks bij te pakken, zonder de man gelijk af te schrikken. Het leuke is namelijk: ik heb mijn real life grote (niet roze) snoepje er ook een klein beetje mee verwend, door haar tegen zijn perineum (geleerd van de party 😉 ) te houden. Dit speeltje is dus ook leuk voor samen en dat maakt dat ze ook nog eens allround is.

Je kunt de LSBO er tijdens de seks gewoon bij pakken dankzij haar handige formaat, vervolgens tegen al je intieme plekjes aanhouden en al die heerlijke standjes afgaan. En dan af en toe deel je haar even met je vent zodat hij ook mee kan genieten! En als ze niet meer zo krachtig is, door het veelvuldige gebruik, kan ik haar gewoon aansluiten aan mijn laptop zodat ze op kan laden en klaar is voor de volgende ronde. Ideaal want je ziet alleen een roze dingetje uitsteken en zelfs je nieuwsgierige schoonmoeder weet niet wat dat is (tenzij dat ze hem zelf heeft, wat ik haar van harte kan adviseren)!

Wie had dat gedacht, dat zo’n lief, schattig, roze poppetje, een echt beest is in bed!

 

– – –

In JULI 2015 hebben we een wedstrijd gehouden: Wie schrijft de leukste review over een product van Ladies Night Homeparties of Nachtkastje.nl? Win een WOMANIZER Tattoo Edition t.w.v €159,-!
De winnares is… Marisja met bovenstaande review over de LSBO! Gefeliciteerd met je Womanizer Tattoo Edition!

De LSBO is verkrijgbaar op een Ladies Night Homeparty. Boek jullie (gratis) gezellige vriendinnenavond opLadiesNight.nl. Als dank voor je gastvrijheid krijg je als gastvrouw vele voordelen, bekijk de actuele acties!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!