Review | The Secret Smile

The Secret Smile

Nieuw speeltje aangeschaft

O wat spannend! Ik heb iets geweldigs gekocht op de laatste Ladies Night homeparty. Tenminste, dat beloofde de consulente. En vandaag kreeg ik mijn pakketje binnen: The Secret Smile. Ik kocht het speeltje omdat ik iets wilde kopen waar zowel ik, als mijn vriend plezier aan konden beleven. Het is een toy met een ultra zachte siliconen buitenkant en oplaadbaar, wat ik nog het grootste voordeel vind. Batterijen zijn écht niet meer van deze tijd! Vanavond ga ik hem ermee verrassen, hij weet namelijk nog niet wat ik voor hem in petto heb.

Stout spelletje

Ik ben me aan het voorbereiden op het stoute spelletje wat ik ga spelen met mijn vriend. De Secret Smile is een speeltje wat met een afstandsbediening bestuurd kan worden en ik ga mijn vriend de controle geven, hoe leuk is dat. Maar ook spannend! We zijn vanavond op een feestje bij vrienden van ons, en die weten ook van niets. Dit wordt ons geheimpje. Eerst moet ik het speeltje activeren en dan inbrengen. Ik doe dat met een beetje Ladies Glide, die ik ook heb gekocht op de party. Top glijmiddel is dat joh. Het zit eigenlijk best wel comfortabel, ik dacht dat het snoertje wat aan de buitenkant blijft een beetje gek zou aan voelen en in de weg zou zitten, maar dat is helemaal niet het geval. Ik voel het helemaal niet zitten. Goed, we gaan op weg. Straks weer een update.

Ik ben best wel zenuwachtig en stiekem al een beetje opgewonden door mijn stoute plannetje. Dit speeltje werkt al terwijl het nog niet eens aan staat ? Mijn vriend kijkt me de hele tijd al nieuwsgierig aan, hij heeft volgens mij wel in de gaten dat ik iets in mijn schild voer. Ik heb de afstandsbediening stiekem in zijn jaszak gedaan en ik ga hem een appje sturen waarin ik hem vertel wat hij mag gaan doen.

Oe wat spannend, ik heb net het berichtje verzonden. Nu maar wachten op de actie!

The Secret Smile

O mijn god, wat is dit opwindend! Het moment dat de Secret Smile aan ging overviel me toch wel een beetje. Ik was net in gesprek met een vriendin toen het begon te vibreren diep in mij, ik verslikte me bijna. Volgens mij bloosde ik behoorlijk, want toen ik om keek naar mijn vriend stond hij daar aan de andere kant van de grote tuin met een big smile naar me te kijken. Het bereik van de afstandsbediening was behoorlijk dus.

Ik moest mijn best doen om mijn gezicht in de plooi te houden en me echt concentreren op het gesprek wat ik aan het voeren was. Dat viel niet mee kan ik je vertellen. De verschillende standjes volgden elkaar op en de ene was nog lekkerder dan de ander. Als dit zo door ging, dan kreeg ik hier gewoon een orgasme temidden van al mijn vrienden. Ineens hield het op met trillen en ik zocht mijn vriend, die op dat moment met iemand aan het praten was. Hij had zijn hand in zijn zak. Daar moest hij de afstandsbediening hebben. Die is namelijk klein genoeg om overal ongezien te kunnen verstoppen. Ik liep langs hem en daar begon het weer. Dit kon wel eens een lange avond worden. Man wat had ik zin in hem!

We zijn toch wat eerder van het feestje weggegaan dan gepland, we hielden het allebei niet meer. We hebben een fantastische vrijpartij gehad in de auto op een afgelegen weggetje. Dit speeltje is echt een groot succes. Precies zoals de consulente beloofd had.

 


Dit trillende eitje met draadloze afstandsbediening -The Secret Smile- is verkrijgbaar op een Ladies Night vriendinnenavond
> ladiesnight.nl

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!