Review | Womanizer PRO

Review Womanizer

Mijn pakketje is binnen!

Ding-Dong..!!! De voordeur bel gaat en ik spring op. De postbode overhandigt mij een discreet verpakt pakketje. Ik weet wat erin zit. Mijn hart maakt een sprongetje en liefst grijns ik met een smile van oor-tot-oor naar de postbode maar ik doe mijn best om m’n gezicht in een plooi te houden. Dat zal de Womanizer Pro zijn. ‘Jippie!’ jubel ik binnensmonds en ik voel mijn sluitspieren samenknijpen van opwinding.

Toe aan een nieuw speeltje: Womanizer Pro

Ik ben gék op seks. Liefst een paar keer per dag. Aangezien mijn man niet ten aller tijde paraat kan staan om mij daarbij te helpen doe ik het vaak gewoon zelf met hulp van ‘vriend(innet)jes’ die in m’n nachtkastje liggen. Even snel tussen twee huishoudelijke klussen door. Het toeval wil dat ik toe ben aan een nieuw speeltje dus toen mij werd gevraagd om voor Ladies Night de Womanizer Pro uit te proberen was ik aangenaam verrast. ‘Ja hoor, stuur maar op!’

Laten we gelijk beginnen!

Ik ben nieuwsgierig naar mijn nieuwste speeltje en terwijl ik naar mijn ‘private room’ op zolder loop open ik het pakketje. Daar is ze dan. De Womanizer Pro. Zorgvuldig lees ik de gebruiksaanwijzing. Het speeltje ligt fijn in de hand. Deze is zwart en voorzien van een leopard print design. Laat ik nou een leopard print fetisj hebben! Het aan-uit knopje heeft het design van een grote diamant. Mooi! Alleen al bij het zien en aanraken van de Womanizer Pro raak ik opgewonden. Ik schik wat kussens op mijn bed en ga erop liggen, zet de stand op 1, spreid met wijs-, en middelvinger mijn schaamlippen zodat m’n clitoris zichtbaar is en plaats de behandelknop over mijn clitoris. Een héél zacht gebrom is alles wat ik hoor. Het aantal decibel is te verwaarlozen.

ÓÓÓÓHHHHH…, MYYYY…., GOD…!!!!

Ik ben een gevoelig tiepje en kom altijd al heel snel klaar maar híer had ik niet op gerekend! Al na 30 seconden (ik had de timer van m’n iPhone aangezet, ***grijns!***) ervoer ik door een on-ge-lo-fe-lijk heftig clitoraal orgasme een seksuele explosie die niet is te evenaren. Ik gilde het uit van genot. Ik ben stomverbaasd. Nadat ik bekomen ben van de schrik (ja, ik schrok me dood…) bekijk ik mijn nieuwste BFF eens goed van alle kanten. Ik ben verliefd!

In de bus met Mr. Chippendale

Eigenlijk wil ik nóg wel een paar keer maar ik heb een diner afspraak met een vriendin. Ik ben een beetje laat omdat ik even het gevoel van tijd kwijt was, flabbergasted door wat ik zojuist ervaren heb. Ik besluit om de bus te pakken en ga achterin zitten. Toevallig heb ik oogcontact met een woest uitziend lekker ding a la Chippendale. Type ruwe bolster, blanke pit met een ‘just out of bed’ look. Ik voel de vlinders in mijn onderbuik hevig fladderen en m’n hand zoekt naar de Womanizer Pro die in mijn tas zit. Hebbes. Zonder blikken of blozen zet ik mijn nieuwe BFF aan. Ik spreid m’n dijen een beetje en klem haar onder mijn rokje tussen mijn dijen. Op gevoel duw ik de behandelknop tegen mijn clitoris terwijl mijn ogen de blik van Mr. Chippendale zoeken. Mijn tas bedekt mijn schoot.

Bedankt Mr. Chippendale

Ik lik subtiel langs mijn bovenlip, bijt op mijn onderlip en hou zijn blik vast. Binnen 15 seconden voel ik weer een orgasme aankomen. Nú weet ik wat ik kan verwachten en ik zet me schrap. Ik sluit mijn ogen. Mijn hele lichaam staat onder een soort lekkere stroom, ik zie sterretjes achter mijn gesloten oogleden en mijn oren suizen. Mijn ademhaling gaat sneller en mijn hart klopt bijna uit mijn borst. Op gegeven moment móet ik m’n adem in houden en genotsgeluiden wegslikken. M’n keel doet er zeer van en ik probeer vooral stil te blijven zitten wat niet helemaal lukt. Ik implodeer en kom wéér tot een hoogtepunt.

Terwijl ik mijn ingehouden adem langzaam uitblaas en diep in-, en uitadem om mijn ademhaling onder controle te krijgen open ik na ongeveer vijf seconden mijn ogen. Mr. Chippendale kijkt mij met opgetrokken wenkbrauwen vol ongeloof aan. Ik knipoog, doe mijn Womanizer Pro in m’n tas, sta op en trek mijn rokje recht. Ik loop achter hem langs naar de openslaande deuren en knijp in zijn bil waarna ik snel uitstap. Als hij beduusd van schrik en verbazing bekomen is en achter mij aan wil lopen sluiten de deuren voor zijn neus….. Te laat! Ik blaas hem een kushandje toe. De bus rijdt weg. Dáhááág…, Mr. Chippendale! Ennn bedankt!

Toiletbezoek in het GrandCafe

Nog nét niet huppelend loop ik naar het GrandCafe waar ik met mijn vriendin heb afgesproken. Als ik naar binnen loop zie ik haar al zitten. Ik verontschuldig mij om het feit dat ik te laat ben en vertel in geuren en kleuren van mijn zojuist beleefde avontuurtje. Tranen rollen over onze wangen en we gíeren het uit van de slappe lach. Ik besluit even naar het toilet te gaan. Eenmaal achter het gesloten toiletdeur zoek ik in mijn tas naar mijn flesje hygiënisch handgel.

Mijn Womanizer Pro lonkt naar mij. Zal ik…!??? Ách…, ff snel… Ik sluit mijn ogen terwijl ik mijn Womanizer Pro haar werk laat doet. Nu kan niemand mij zien dus ik geef toe aan het gevoel dat vanuit mijn onderbuik naar boven borrelt. Ik kronkel als een slang, trek mijn buikspieren samen en kantel mijn bekken. Ik voel mijn hoofd gloeien. Mijn keel doet weer zeer van het inhouden van genotgeluiden maar dat vind ik niet erg. Terwijl mijn ademhaling sneller en onregelmatiger wordt kom ik -alwéér- heerlijk tot een orgasme. Er komt nog nét geen rook uit m’n oren. Ik zak door mijn knieën op mijn hurken, mijn rug tegen de muur. Mijn ellebogen op mijn knieën, mijn handen onder mijn kin en mijn ogen nog steeds gesloten. Even op adem komen….

GE-WEL-DIG

Met een diepe zucht plof ik enkele minuten later naast mijn vriendin neer op een stoel. Ik zal een zwoele, bevredigde blik in mijn twinkelende ogen hebben gehad want m’n vriendin kent mij als geen ander en fluistert samenzweerderig ‘NÉÉ…….!!!! Dat heb je niet gedaan….. Wéér!?’ Ik beantwoord haar vraag met gegrinnik en zeg ‘Jááá…!!’ Ik vertel haar dat ik de Womanizer Pro uit mag proberen om er daarna een blog over te schrijven voor de website van Ladies Night. Ze hangt aan mijn lip. ‘En…?’ ‘In één woord, GE-WEL-DIG!’ antwoord ik naar waarheid. ‘Úúúhhmmm…..,’ vraagt mijn vriendin aarzelend terwijl ze naar mijn tas wijst, ‘mag ik even…??’ Ik pak mijn speeltje uit m’n tas en geef het haar. ‘Ja hoor, natuurlijk, enjoy!’ Nog geen zeven minuten later komt ze, met een rode blos van opwinding op haar gezicht, terug. ‘Niet te ge-lo-ven….! Wát een ontzettend spannend speeltje! Ik wil er óók zo één!’

En nog een keer

‘Hoe was je dag?’ vraagt Arnold als we s’avonds laat op bed liggen. ‘Goed. Lékker…!’ antwoord ik met een ondeugende knik naar m’n nieuwste speeltje die op mijn nachtkastje ligt te pronken. ‘Óh…, nieuw? Mag ik…?‘ vraagt hij terwijl hij zonder mijn antwoord af te wachten over mij heen buigt en mijn Womanizer Pro pakt. ‘Ja, hoor…….!’

***BigSmile!***

Womanizer

Wil jij ook deze hemelse, unieke Womanizer Pro?
In plaats van te trillen tegen en op de clitoris, maken deze toys gebruik van luchtdruk. Wanneer je de opening vlak voor jouw clitoris plaatst, zal deze de clitoris zachtjes naar binnen zuigen en daar door luchtdruk pulsaties gaan uitvoeren die je binnen een minuut naar de 7e hemel brengen.

> Womanizer PRO
Verkrijgbaar in zwart, mint, fuchsia, wit en lavendel.

Bestel de Womanizer PRO nu! En ervaar het zelf!

www.nachtkastje.nl

Nachtkastje.nl is de webshop van Ladies Night Homeparties

Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Achteraf betalen mogelijk
Geen verzendkosten (vanaf € 35,-)

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!