Review | De Womanizer

Review Womanizer

Mijn vervroegde kerstcadeautje

Wanneer het op cadeautjes aankomt, verander ik in een soort hyperactieve puppy. Niet vanwege het cadeautje zelf. Ik zo gek ben op de hele “verrassing” er omheen. Ik heb het geluk te mogen schrijven voor het leukste bedrijf van Nederland: Ladies Night Homeparties. Op een doodgewone dinsdagmiddag kreeg ik een sms’je van mijn werkgever: “er ligt morgen een verrassing op de deurmat”. Aaaaaaaah, een VERRASSING! Ik transformeerde onmiddellijk in een enthousiaste kleuter die rondjes danste door de kamer. Cadeautjes van Ladies Night betekenen één ding: dit heeft iets met seks(speeltjes) te maken! En laten verrassingen en seks nou twee van mijn favorieten aspecten van het leven zijn.

Wachten op de postbode

De volgende dag zit ik als een klein kind voor het raam te wachten op de postbode. Ik zie zijn busje, snel naar de deur en gooi deze al open nog voor de meneer heeft aangebeld. Een beetje van zijn stuk en met een suffe glimlach overhandigt hij mijn pakketje: “zo, hier zit iets in wat jij graag wilt hebben geloof ik?”, zegt hij. “Geen idee, maar ik denk het wel!” Vluchtig zet ik mijn krabbel, pak het pakketje aan en gooi met een bedankje de deur alweer dicht; de postbode niet-begrijpend achterlatend.

Het uiterlijk van de Womanizer

Ik snel naar mijn slaapkamer waar ik het pakketje voor mij op mijn bureau zet. Met mijn schaar in de aanslag ga ik er eens goed voor zitten. Voorzichtig maak ik het doosje open, waaruit ik een volgend doosje tover. Een prachtig, glanzend, wit exemplaar met roze accenten en waarop, met sierlijk zilveren letters, “Womanizer” geschreven staat. Chique! Hup, doosje open en tadaa: een leuke zachtroze etui lacht mij toe. Zoveel verpakking; dit moet een fancy apparaatje zijn. Ik rits de etui open en haal hier een apart design uit. Qua uiterlijk lijkt het een beetje op zo’n oor-thermometer. Lichtblauw van kleur, met een glanzende diamant als bedieningsknop. Laten we nachtkastje.nl er maar eens bijpakken voor meer informatie!

De beschrijving van de Womanizer

“De Womanizer is het speeltje van de eeuw, mét orgasmegarantie. Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme […] In plaats van te trillen tegen- en op de clitoris, maakt de Womanizer gebruik van luchtdruk. Wanneer je de opening vlak voor jouw clitoris plaatst, zal deze de clitoris zachtjes naar binnen zuigen en daar door luchtdruk pulsaties gaan uitvoeren die je binnen een minuut naar de 7e hemel brengen…” . Dit klinkt veelbelovend!

Let’s get it on

Ik besluit er een uitgebreid momentje-voor-mezelf van te maken. Omdat het apparaatje even moet opladen, neem ik eerst een uitgebreide warme douche. Lijfje ingesmeerd, lichten gedimd, zwoel muziekje op de achtergrond en mijn Womanizer klaar in mijn vers opgemaakte bedje. Boven de diamant zit een klein aan/uit knopje. Okay, let’s get it on. Wanneer ik haar aanzet maakt ze een onverwachts geluid. De Womanizer ‘bromt’ zachtjes, maar niet storend. Met de diamant stel je de intensiteit in. Er zijn in totaal vijf standen, waarvan de vijfde de heftigste is. Ik besluit gewoon maar op standje 1 te beginnen. Ik sluit mijn ogen en zet het tuutje op mijn clitoris…

In één woord: WOW

Uitgebreid momentje-voor-mezelf… ammehoela, dit klusje was zo geklaard. Binnen 1 minuut wist de Womanizer me tot een heftig schokkend orgasme te brengen; en dat pas op standje 3! De sensatie die de Womanizer teweeg brengt heb ik nog nooit eerder gevoeld. Dit is een nieuw soort orgasme van ongekende hoogte. Ik moest er serieus eventjes van bijkomen. Maar heel eventjes hoor; toen wilde ik nog een ronde. Ook ditmaal spatte ik binnen twee minuten uit elkaar. Ongelooflijk, ik had de Womanizer pas net en ik ben nu al verslaafd. Liefdevol stop ik haar in haar etuitje en beloof haar dat ze morgen weer mag komen buitenspelen.

De uitvinder van dit apparaat is een genie en ik dank hem of haar op mijn blote knietjes. Het grootste Duitse magazine “Stern” geeft de Womanizer op een schaal van 1 tot 10 een dikke 15: ik sluit me hier volledig bij aan. De Womanizer is écht het speeltje van de eeuw en ik gun het iedere vrouw om dit genot eens te ervaren!

 

– – – – – –

Wil jij ook deze hemelse, unieke WOMANIZER? Bestel de WOMANIZER nu! En ervaar het zelf!

eerder ook te bestellen op een Ladies Night Homeparty, nu alleen verkrijgbaar op Nachtkastje.nl.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!