Review | Zumio: pin-point stimulator!

Review Zumio

Nieuwe revolutionaire toy: Zumio!

Ladies Night Homeparties laat weer eens zien waar ze het allerbeste in zijn: vrouwen verwennen. In ruil voor een review kreeg ik de nieuwste toy op het gebied van clitorale stimulatie toegestuurd, namelijk de Zumio. De Zumio is een revolutionaire toy en won vorig jaar de “Adultex Adult Trade Exhibition 2017”. Van het design stond ik niet meteen in vuur en vlam, maar boy was I wrong. Dit onschuldig uitziende apparaatje heeft POWER!

Ik moet bekennen dat de komst van de Womanizer mij lui heeft gemaakt. Mijn vibrators liggen te verstoffen in de kast en als ik behoefte heb aan een solo ride pak ik “effe snel” mijn Womanizer en kom ik binnen no time tot een verpletterend orgasme. Toen ik hoorde dat er weer een triller op het menu stond vond ik het dus best wel spannend. Kán ik überhaupt nog wel klaarkomen door vibraties? Daar komen we maar op één manier achter: bring on the Zumio!

Pin-point-massage

Zoals ik al zei werd ik niet warm van het design; het lijkt een beetje op een elektrische tandenborstel zonder opzetstukje. Daarentegen is hij daardoor super discreet en is het dus niet zo’n punt als je ‘m per ongeluk op je nachtkastje laat liggen en je ouders onverwachts op visite komen ;-). Buiten het bijzondere uiterlijk is ook de werking van de Zumio uniek: het topje draait namelijk hele kleine cirkeltjes, ook wel “pin-point-massage” genoemd. Toch geen vibraties dus! Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Dit klinkt leuk…. Nouja, lekker!

“Zumio-en”

Op de gebruiksaanwijzing staat hoe je het beste kan “Zumio-en” (ja, echt!). Compleet met afbeeldingen wordt beschreven hoe je de Zumio moet gebruiken om binnen 60 seconde tot een hoogtepunt te komen. Rebels dat ik ben heb ik mij hier lekker niet aan gehouden. Ik ga hier uitgebreid van genieten! Wel hebben ze gelijk dat je de Zumio eerst rondom je clitoris moet laten gaan voordat je gaat voor directe stimulatie. Oh my god, dit is intens! Zelfs op het eerste standje beginnen mijn heupen direct te schokken als ik in de buurt van mijn clitoris kom. Ik voel direct dat niet lang gaat duren. Binnen no time kwam ik letterlijk tot een schokkend hoogtepunt. Wow!

Ik was vóór de Zumio nieuw in de wereld van pin-point stimulatie en standje 1 was voor mij genoeg om mij naar de zevende hemel te brengen. Voor de meer avontuurlijke zielen, wees gerust: de Zumio heeft 8 verschillende snelheidsinstellingen. Zij die de maximale instelling van de Zumio kan verdragen is een ware powerqueen en ik buig aan haar voeten. Chapeau!

De perfecte aanvulling

Al met al is de Zumio een bijzonder apparaatje, zowel in werking als in verschijning. Een bizarre, intense en buitengewone aanvulling aan mijn (seks)leven. Het orgasme dat de Zumio teweeg brengt voelt anders dan dat van andere seksspeeltjes en ik kan het iedereen aanbevelen. Hij verdient een plekje in het nachtkastje naast mijn Womanizer, want deze gaat vaker voorkomen in mijn repertoire. Now if you excuses me, van al dat gepraat over de Zumio heb ik zin in nog een ronde ;-)….

Ben jij inmiddels al nieuwsgierig naar de Zumio? Bestel de Zumio online.

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!