Roos geniet met haar prins op Koningsdag!

Blog Koningsdag

Wakker worden naast een prins

“Goedemorgen mijn prinses”, klinkt op een zachte toon met een warme koffieadem in mijn nek. “Goedemorgen…uhm…mijn prins” denk ik…slaap ik nog of is dit een nieuwe dag? Ik heb geen idee dus ik brabbel gewoon een beetje suf terug …waar ben ik ook alweer beland (gisteravond)?

Prinslief zette een kopje koffie op het nachtkastje naast me met een halve oranje tompouce. In het dakje zit zijn vingerafdruk. Ik vind het zo’n schattig idee dat hij de tompouce in tweeën heeft gedeeld. Zou hij zichzelf of mij het grootste stukje hebben gegeven? Ondertussen voel ik een arm om mij heen en langzaam maar zeker komt gisteravond op mijn netvlies: kleding die we onhandig maar doeltreffend van elkaar afrukken. Een oranje broek, een oranje shirt, zijn oranje cowboyhoed, alles ligt nog verspreid door de slaapkamer. Hahaha ik weet met een grote grijns maar al te goed waar ik mij bevind en ik schaam mij zachtjes voor de lelijke oranje pruik in mijn ooghoek. Hij heeft ‘m aan de slaapkamerdeur gehangen!

De fijne douchesessie van gisteravond

Ik herinner mij gistermiddag, gisteravond en de charmante ik die, terwijl ik mijn sokken nog aan had, onder de douche getrokken werd door deze aantrekkelijke man met wie ik nu lepeltje lepeltje lig. We zoenden met onze naakte lichamen onder stromend warm water, bekeken elkaar vanaf een afstandje, knikten ondeugend om vervolgens bijzonder goede seks te hebben ín de douche. Staand, nergens onhandig, overal heerlijk!

Mijn haar werd uitgebreid gewassen waarbij ik mijn hoofd naar achter hield en deze man het liefdevol en zorgvuldig uitspoelde. Hij waste mijn lichaam met zijn zachte hand en ik genoot enorm van zijn bijzondere aandacht. Halverwege de “hamam” behandeling ging de man op zijn knieën om mijn benen iets te spreiden en zijn mond verdween tussen…zijn handen en hij schudde zijn hoofd. “Heb je nu serieus je sokken nog aan?!” We lachten en besloten de badkamer te verlaten.

Deze man was zo sexy!

Gehuld in zijn badjas zat ik op bed en meneer kwam mij in zijn zelfverzekerde blootje een glas champagne aanbieden. Hij pakte de cowboyhoed van de grond, zette hem op zijn hoofd en we proosten ‘leve de Koning!’ Ik vroeg hem of ik maar eens naar huis zou gaan misschien. “Wat mij betreft blijf je lekker slapen, ik vind het heerlijk met je. We hebben nog een paar uur voordat het licht wordt en ik wil er graag het Maximale uithalen.” Hij stond nog steeds voor me en zijn penis bevestigde wat hij zojuist zei, ik keek ernaar en riep “ik Willem!” De hele avond op het plein, tevens dansvloer hadden we zo gelachen met elkaar! Ik vind humor opwindend! Deze man inclusief zijn flauwe grappen was zo sexy!

“Het is als koekhappen”

Op zijn bed, inmiddels zonder badjas had ik mijn eerste orgasme te pakken. Zonder enige aanwijzing wist hij met zijn tong en mond precies wat ik lekker vond. “Hoe dóe je dat?” vroeg ik hem “Het is als koekhappen” zei de mafkees en daarna hebben we de sterren van de hemel gevreeën samen. De arm om mij heen in de ochtend, het kopje koffie zo attent … hè sh*t Roos, je zou voorlopig niet verliefd worden, wat hadden we nou afgesproken?!

De “nabeschouwing”

Nog voordat ik mezelf kon antwoorden voelde ik zijn warme hand voorzien van een heerlijk neutrale massageolie kansrijk langs mijn vagina glijden. “Hier komen jij” zei ik en zijn penis gleed langzaam langs plekjes die ik zelf bepaalde en uiteindelijk mijn vagina binnen. Diverse standjes later lagen we in elkaars armen te kletsen over wat we zojuist allemaal gedaan hadden, het was een soort nabeschouwing alsof andere mensen aan tafel er ook nog even hun mening over mochten geven!

Ik ben nooit meer bij deze man weggegaan (dat begrijp je). Inmiddels lijkt het een eeuwigheid geleden dat ik, net als jij, met vriendinnen de stad in ging om Koningsdag te vieren. In de kroeg of op een plein met eten, drinken en muziek. Het verlangen is groot, volgend jaar wordt het vast weer één groot landelijk feest en tot die tijd organiseren we hier in huis lekker onze eigen Koningsspelen ;-). Heeft iemand enig idee waar ik die oranje pruik heb gelaten?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!