Sex Speeltjes – Trending

Sex speeltjes trending

Sex toys in de slaapkamer

Ze zijn er in allemaal verschillende soorten en maten: sex speeltjes. Maar welke items zijn momenteel trending in de slaapkamer? Ladies Night zocht het voor je uit!

Sex toys voor haar

Het populairste item van dit moment: de luchtdrukvibrator! Oftewel, de vibrator die een zuigend effect geeft. Deze musthave richt zich helemaal tot haar clitoris. Een sex speeltje die zeker niet mag ontbreken in het Nachtkastje. 99% van de luchtdrukvibrators zorgt voor een clitoraal hoogtepunt. Deze manier van stimulatie is totaal anders dan een triller, haar orgasme wordt vaak omschreven als intens. Onze favoriete luchtdrukstimulator? Onze eigen Mona Lisa!

Op een mooie tweede plaats: de duo-vibrator. Deze vibrator stimuleert jouw vagina/g-spot en tegelijkertijd jouw clitoris. Vaak zijn beide functies apart van elkaar te bedienen (en daarom dus voorzien van extra veel standjes, double trouble!). Deze combinatie stimulatie is voor vele dames favoriet en de Ladies Night sexpertes snappen wel waarom. Voor solosex komen deze sex toys nog het meest in de buurt van ‘’echte sex’’. Ook online kan je een mooie selectie duo-vibrators vinden.

En tot slot op nummer drie: de clitorale triller. Eigenlijk zou geen enkele slaapkamer een clitorale vibrator moeten missen. Clitorale stimulators zijn meestal multifunctioneel, kleiner dan andere vibrators en lookwise onschuldiger dan items van andere soort. Dit zijn de sex speeltjes die 80% van de vrouwen een hoogtepunt kunnen bezorgen. Dit zijn tevens de sex toys die onze Ladies Night sexpertes het meest verkopen tijdens de Ladies Night party’s. Ook online zijn deze toys erg populair!

Sex speeltjes voor haar

Sex speeltjes voor samen

Welke sex toys voor koppels momenteel populair zijn? Sowieso als eerst een trillende cockring. Zijn orgasme wordt uitgesteld en haar clitoris wordt verwend door de trillingen die worden afgegeven.

Op nummer twee staat onze eigen UVibe. En in het bijzonder dan wel de 3.0 versie. Tevens tijdelijk online verkrijgbaar (go, go, go!). Deze sex toy heeft de perfecte pasvorm en is ideaal voor samen omdat jouw partner erbij kan! Ultiem speelplezier voor samen. Het grote gedeelte trilt uitwendig tegen haar clitoris, het kleine gedeelte trilt inwendig tegen haar G-spot doordat hij dit gedeelte daar continu tegenaan ‘’drukt’’. Natuurlijk geniet hij ondertussen mee van de trillingen.

En uniek in haar soort: de DailyKaat van onze enige echte sexuologe Kaat Bollen. Deze toy stimuleert de clitoris rechtstreeks tijdens penetratie. Tegelijkertijd worden ook de schaamlippen én zijn schacht gestimuleerd. Fijn voor haar én hem dus. Deze musthave volgt de vormen van jouw lichaam en de mogelijkheden met deze toy zijn eindeloos. Een ware toevoeging in de slaapkamer (of badkamer, woonkamer, keuken…)!

Waarom je een koppel sex toy met je partner zou moeten proberen? Omdat de orgasmekloof tussen hem en haar wordt verkleind, de kans op samen (tegelijk) klaarkomen wordt vergroot én jullie allebei nog intenser zullen genieten van de sex en van elkaar. Samen shoppen? Dat doen jullie eenvoudig en discreet in ons Nachtkastje!

Sex speeltjes voor samen

Sex speeltjes voor hem

Onze focus ligt natuurlijk op de dames, maar we mogen de sex toys voor mannen zeker niet vergeten!

Populair voor mannen: de masturbatiesleeve. Deze sleeves bootsen een levensechte sex ervaring na, maar dan in de vorm van een handjob. Onze tip? De welbekende ‘masturbatie eitjes’, zoals de Eggstubator en Eggciter. Aan de binnenkant hebben ze ieder een ander stimulerend reliëf. Vergeet geen Ladies Glide te gebruiken!

Andere populaire sex speeltjes voor hem: P-spot toys! Wist je dat zijn prostaat aanvoelt als een kastanje? En dat deze ongeveer zeven centimeter diep in zijn anus ligt? Met sex toys speciaal voor de P-spot is het mogelijk om deze plek te stimuleren, waardoor hij een heviger en intens orgasme beleeft.

Sex speeltjes voor hem

Ontdek nog meer sex toys!

Jij zit de aankomende avonden thuis, jouw vriendinnen zitten thuis en dit geldt ook voor onze consulentes. Tijd zat dus om nieuwe sex speeltjes uit te zoeken! En niks leuker dan om dit samen met jouw vriendinnen te doen, toch? 😉 Plan jouw online Ladies Night party! Onze consulentes, oftewel Sexpertes, zitten thuis te popelen om jullie een gezellige avond te bezorgen!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!