SinterKerst & Nieuw?!

Is het alweer december? Ja! Koekoek, wat gaat de tijd snel. En laten we het dan maar niet hebben over hoe snel de decembermaand aan je voorbij gaat. Het mag duidelijk zijn dat Sinterklaas, Kerst én Oud & Nieuw veel feestdagen zijn om in één maand te vieren. ‘En ja, hoe zorg ik dat ik naast mijn familie en mijn schoonfamilie ook mijn vriendinnen nog kan zien? Whoops, daar gaan we al. Daarom proppen veel Nederlanders alle feestdagen in één fantastisch gezellige avond, genaamd Sinterkerst & Nieuw! Sinterkerst & Nieuw vindt ‘meestal’ eind november, december of begin januari plaats. Er zijn zelfs mensen die Sinterkerst & nieuw in februari vieren. Die mensen hebben echt een heeeél druk leven zeg maar…  Weten jullie niet wat jullie gaan doen? Of komen jullie niet verder dan een avondje gourmetten? Mooi, dan komt deze blog namelijk van pas!

Tip van de dag

Bereid Sinterkerst & Nieuw (lees extravagante vriendinnenavond) goed voor.

  • Met de juiste aankleding is de toon al gezet. Dat koude weer in de decembermaand is ook helemaal niks. Wat dacht je van gouden piemelsloffen voor je vriendinnen bij binnenkomst? Hakken tijdens de feestdagen zijn immers zo overrated!
  • Zorg voor een heerlijk aperitiefje geserveerd met piemelrietjes. 😉
  • Ben je niet zo culinair aangelegd, maar wil je wel wat leuks op tafel neerzetten? Maak je eigen cake in de ‘Piemel Siliconen Bakvorm’. Want ja ach, het oog wil ook wat hé!

Het dobbelspel

Wanneer jullie lekker achterovergeleund zitten met een heerlijk drankje gaan we over tot de tot de orde van de dag. Hét dobbelspel. Tijdens dit spel krijg je superleuke en grappige cadeautjes in je schoot geworpen. Ondanks de gezelligheid is het van belang focus te bewaren tijdens het dobbelspel. We willen natuurlijk met net zulke leuke cadeautjes weggaan als dat we binnenkwamen. Wat zijn nou écht leuke cadeautjes? Kijk op Nachtkastje.nl/fun!

Hebben jullie genoeg inspiratie voor een extravagante vriendinnenavond rondom de decembermaand? Ben je op zoek naar nog meer leuke cadeautjes om je vriendinnen mee te verrassen? Bekijk nachtkastje.nl/fun! Voor 22:00 besteld = morgen in huis.

Wil je nog een keer de spelregels doorlezen van het dobbelspel? Vind hier de spelregels!