Sinterkerst & Nieuw met jouw vriendinnen

SinterKerst met jouw besties

Is het alweer december? Ja! Jeetje, wat gaat de tijd toch snel. Voor (bijna) iedereen is december een ontzettend drukke maand; inkopen doen, familiebezoekjes en feestjes. Één keer knipperen en de maand is voorbij. Maar december is niet alleen de maand van Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw, maar ook van vriendschap en samenzijn. Voor velen van ons is het lastig om onze vriendinnen te zien tijdens de feestdagen! Met bezoekjes aan je familie en schoonfamilie, staat de decemberkalender alweer vol met afspraken.

Wat je dan wel kunt doen, is alle feestdagen in één vieren: genaamd SinterKerst & Nieuw! SinterKerst & Nieuw vindt meestal eind november, in december of begin januari plaats.

Weten jullie niet wat jullie gaan doen? Of komen jullie niet verder dan een avondje gourmetten? Mooi, dan komt deze blog namelijk goed van pas!

Organisatie

Allereerst is het natuurlijk handig om een datum te prikken. Wanneer jullie daar over uit zijn, is het handig om de locatie te bepalen. Bij wie gaan jullie het vieren?

Zodra jullie de locatie hebben bepaald, kunnen decoraties natuurlijk niet missen. Om het een Naughty SinterKerst & Nieuw te maken, shop je de leukste decoratie via Nachtkastje! Met de juiste aankleding is de toon al gezet. Dat koude weer in de decembermaand is ook helemaal niks. Wat dacht je van piemelsloffen voor je vriendinnen bij binnenkomst? Hakken tijdens de feestdagen zijn immers zo overrated!

Hapjes en drankjes kunnen natuurlijk niet missen! Zorg voor een heerlijk aperitiefje geserveerd met piemelrietjes. 😉 Maak de lekkerste hapjes en serveer ze op de leukste bordjes. Ben je niet zo culinair aangelegd, maar wil je wel wat leuks op tafel neerzetten? Maak je eigen cake in de ‘Piemel Bakvorm’. Want ach, het oog wil ook wat, hè!

Het dobbelspel met een twist

Wanneer jullie lekker achterovergeleund zitten met een heerlijk drankje gaan we over tot de orde van de dag. Hét dobbelspel! Tijdens dit spel krijg je superleuke en grappige cadeautjes in je schoot geworpen. Ondanks de gezelligheid is het van belang focus te bewaren tijdens het dobbelspel. We willen natuurlijk met net zulke leuke cadeautjes weggaan als dat we binnenkwamen. Wat zijn nou écht leuke cadeautjes? Kijk op Nachtkastje!

Andere spelletjes…

Willen jullie eens een ander spel doen dan het standaard dobbelspel? Let’s Talk About Sex is hét leukste spel om met jouw vriendinnen te doen. Seks is namelijk het leukste gespreksonderwerp, als je het ons vraagt! 😉

LadiesNight Homeparty

Wil jij nou over seks praten en de leukste activiteit met jouw vriendinnen ervaren? Boek dan een LadiesNight Homeparty! Onze consulente zal jullie alles vertellen over de nieuwste erotische toys en gadgets, van voorspel tot naspel. Bij een LadiesNight beleven jullie een onvergetelijke tijd en maken jullie samen nieuwe herinneringen. Wij weten zeker dat jullie een avond lachen, gieren, brullen tegemoet gaan! Wie wil dat nou niet?

Meer inspiratie nodig?

Hebben jullie genoeg inspiratie voor een gezellige vriendinnenavond rondom de decembermaand? Ben je op zoek naar nog meer leuke cadeautjes om je vriendinnen mee te verrassen? Bekijk Nachtkastje! Voor 22:00 besteld = morgen in huis.