Spannende spelletjesavond

Spelletjesavond

Deze spelletjes kennen geen verliezers

In vele huishoudens worden spelletjesavonden georganiseerd. Logisch! We moeten wat. Maar Ladies Night zou Ladies Night niet zijn als wij niet onze eigen spelletjesavond introduceren.

In deze blog vertellen we je met welke spelletjes jij het spannend maakt in de slaapkamer! Niet geheel onbelangrijk: deze spelletjes kennen geen verliezers. 😉

En ook leuk komt te weten: hoewel de party’s tijdelijk niet doorgaan kan je deze spelletjes gemakkelijk bestellen via de webshop van Ladies Night (www.nachtkastje.nl).

What Couples Want

We trappen af met een favoriet onder de Nederlandse en Belgische stellen: What Couples Want (29,99). Twee keer 52 spannende opdrachten voor elkaar! 52 van hem voor haar en 52 van haar voor hem! Bedacht door seksuologe Kaat Bollen! Door deze kaartjes te gebruiken, daag je je partner uit om je seksueel opnieuw te verleiden en dat te doen op een manier die jij opwindend vindt. Bovendien is het natuurlijk een stuk gemakkelijker om je partner te vertellen wat je graag wilt, als het al op een kaartje geschreven staat! Kortom, een laagdrempelige manier om elkaar (nog) beter te ontdekken.

Let’s Talk About Sex!

Een spel (opnieuw) ontworpen door de bekende seksuologe Kaat Bollen! Het spel bestaat uit 52 uitdagende vragen die allemaal bedacht zijn door Kaat. Hoe open durven jullie te zijn? Let’s Talk About Sex! (14,99) helpt jullie een handje, dankzij de uiteenlopende en verrassende vragen. Deze vragen zullen zorgen voor spannende antwoorden, hilarische momenten en serieuze ontdekkingen over elkaar! Tip: speel het spel samen met vriendinnen via Zoom of Houseparty.

Hart Vol Lust & Liefde

Hart Vol Lust & Liefde (15,99) zorgt voor ondeugende nachten! Wekelijks kunnen jullie een briefje met daarop een opdracht pakken om elkaar te verrassen, te ontdekken en elkaar beter te leren kennen. De opdrachten zijn teder, intiem en soms zelfs vurig! Het zijn 100 opdrachten, zo kun je bijna een jaar lang, twee keer per week een spannende uitdaging pakken voor een ondeugende nacht. 

Roze opdracht voor de vrouw:

  • Smeer jouw borsten en buik in met massageolie en masseer hiermee zijn schouders, rug en billen. Kortom, geef hem een echte body to body massage.

Witte opdracht voor de man:

  • Je maakt nu een heerlijke ontdekkingsreis over het lichaam van je partner. Ga op sensuele wijze met een veertje, je nagels, je vingertoppen of met het puntje van je tong haar hele lichaam af.

Please Me

Ontmoet een van de ondeugendste spellen uit de XXX-Me serie: Please Me! Dit spel is bedoeld voor twee romantische lovers. Met dit spel kunnen jullie seksuele opties ontdekken die jullie misschien nog nooit eerder hebben overwogen. 

Het spel bestaat uit een plaagveer, satijnen oogmasker en handboeien. Deze attributen zullen jouw zintuigen op een speelse manier verwennen. Het spel bevat zes taakboekjes in tien verschillende talen.

De taken zullen wisselen tussen ‘ondergaan’ en ‘uitvoeren’. Je zintuigen worden geprikkeld, vooral wanneer je de verschillende attributen gebruikt bij het spel. Nieuwsgierig? Bestel Please Me (24,99) op Nachtkastje.nl.

Love Yourself

Zit thuis alleen op de bank en Het nieuwste spel van seksuologe Kaat Bollen: Love Yourself! Dit kaartspel bestaat uit 31 bewustwordingskaartjes die allemaal om vrouwelijkheid draaien. Als vrouw moet je tegenwoordig zoveel dat je snel aan jezelf voorbij gaat. Sta dus weer eens iets vaker bij jezelf en je vrouwelijkheid stil! In een (lange) relatie en met kinderen verliezen veel vrouwen de sensuele vrouw in zich. Doodzonde!

Om van iemand anders te houden moet je eerst van jezelf houden. Love Yourself (14,99) helpt je graag op weg naar een meer-ontspannen-jij!

Voel je weer meer vrouw in 1 maand. Voor elke dag, gedurende 1 maand lang, pak je een opdrachtkaartje. Vind je sexyness terug! 

Sexpert

Test jullie seksuele kennis met behulp van dit spel: Sexpert (13,99)! Je pakt om de beurt een kaart en stelt de vraag aan je tegenspeler. Bij bijna elke vraag staat een antwoord met een uitgebreide toelichting. Sexpert vergroot jullie kennis over seks! De vragen bestaan uit open vragen, waar/niet waar vragen en meerkeuzevragen. Sommige vragen moet je alleen beantwoorden en bij andere vragen mogen je medespelers meedoen.

Nieuwsgierig? Snappen we… Hier vind je alvast wat voorbeeldvragen

Er zijn nog veel meer spellen die jij en je geliefde(n) kunnen introduceren in de slaapkamer. Of tijdens een hilarische (virtuele) vriendinnenavond. Check nachtkastje.nl en ontdek onze “wij doen niet aan de sleur en verveling – spellen.”

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!