TIPS | De populairste speeltjes voor vrouwen

populairste producten vrouwen

Populairste speeltjes voor vrouwen

Wist je dat er gemiddeld zes seksspeeltjes in het Nachtkastje van onze klanten liggen? Hoeveel sekstoys telt jouw nachtkastje? Tijd voor vernieuwing? Erotische toys zijn er in allerlei soorten, maten, materialen en ga zo nog maar even door. De populairste speeltjes voor vrouwen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Clitorale vibrator

Waarom is dat clitorale seksspeeltje toch zo populair? Nou, maar liefst 80% van de vrouwen heeft clitorale stimulatie nodig om tot haar hoogtepunt te komen. Tijdens de uitwendige stimulatie zwelt de clitoris namelijk zowel inwendig als uitwendig op voor je tot een orgasme komt. Niet zo gek dus dat het clitorale assortiment op de Ladies Night party’s best groot is. Een clitorale toy is vaak qua formaat makkelijk om er even bij te pakken tijdens de seks. Dit kan een orgasmekloof tussen partners zeker verkleinen. Maar een clitoraal speeltje is ook zeker leuk om eens te gebruiken tijdens het voorspel, bijvoorbeeld om te teasen.

Populaire clitorale toys van Ladies Night

De LSBO, Playbunny en Ducci zijn verkrijgbaar op een Ladies Night Homeparty.

Zuig-/luchtdrukvibrator

Officieel een clitorale vibrator, maar uniek in haar soort: de vibrator met zuigfunctie en/of luchtdrukpulsaties. Deze luchtdrukstimulatie, waarbij de clitoris door middel van zuigeffect of luchtdrukpulsen (‘pufjes’) op een unieke manier wordt gestimuleerd, is een opkomende favoriet! Niet alleen uniek in haar soort, maar ook in vorm van orgasme. Dames met een luchtdrukstimulator kunnen je zeker bevestigen dat zo’n orgasme uniek en intens is.

De meest bekende zuigstimulator is de ‘’Womanizer’’, maar inmiddels zijn er zeker meer toppers op de markt. Wanneer je bijvoorbeeld een Womanizer vlak voor jouw clitoris plaatst, zal deze de clitoris zachtjes naar binnen zuigen. Door de luchtdruk pulsaties van de Womanizer bestaat de kans om binnen één minuut in de zevende hemel komen (99% orgasmegarantie). Een zuigvibrator raakt de clitoris niet echt aan, maar werkt om de clitoris heen. Dit is een zeer effectieve manier van clitorale stimulatie en hierdoor ook super geschikt voor vrouwen die het lastig vinden om tot een orgasme te komen, of vrouwen die meerdere orgasmes willen.

Populaire zuigfunctie toys van Ladies Night

De Mona Lisa en Casanova zijn verkrijgbaar op een Ladies Night Homeparty.

Populaire zuigfunctie toys van Nachtkastje.nl

Womanizers en andere sucking toys zijn verkrijgbaar via webshop Nachtkastje.nl
› Shop online jouw nieuwe seksspeeltje met zuigfunctie.

Duo-vibrator

Een duo-vibrator bestaat uit een in- en uitwendige stimulator. Deze vorm van masturbatie wordt door veel vrouwen gezien als de meest bevredigende vorm. Door de uitwendige clitorale stimulatie zal de clitoris ook van binnen verder opzwellen waardoor je makkelijk(er) jouw G-spot weet te vinden. Door druk te zetten op de G-spot i.c.m. met de uitwendige stimulatie is jouw kans op een G-spot orgasme groter. Het ‘’opgevulde’’ gevoel van het inwendige gedeelte + de trillingen van het clitorale gedeelte brengen jou ongetwijfeld tot een hoogtepunt om van de genieten.

Populaire duovibrators van Ladies Night

De 7th Heaven DeLuxe en Panther zijn verkrijgbaar op een Ladies Night Homeparty.

Populaire duovibrators van Nachtkastje.nl

Vind jouw ideale duo-vibrator online in Ladies Night’s Nachtkastje, zoals de Happy Rabbit G-Love II, Glam of Happy Rabbit G-spot Stroker

G-spot vibrator

Heb jij jouw G-spot al gevonden? Als je met 2 vingers ongeveer 5 cm diep in de vagina gaat en de ‘’kom-hier’’ beweging maakt bereik je de G-spot. Anatomisch gezien is het alleen onmogelijk om je eigen G-spot op deze manier te stimuleren… Hiep, hiep, hoera voor de G-spot toys dus! Een G-spot seksspeeltje is te herkennen aan de kromming aan/het bolle uiteinde. Een G-spot orgasme kan als erg intens worden ervaren. Wist je trouwens dat slechts zo’n 10% van de vrouwen kan squirten? Voel dus vooral geen druk om per sé tot een squirtend orgasme te komen, laat je gewoon lekker meeslepen in het moment en geniet!

Ontdek jouw volgende G-spot vibrator in Ladies Night’s Nachtkastje.

Los van alle bovengenoemde toys is er voor dames natuurlijk nog véél meer verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Boek eens een Ladies Night party! De consulente komt bij je thuis en neemt het hele assortiment mee, van voor- tot naspel.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!