Onze top 10 standjes!

Een bevredigend seksleven is belangrijk voor de gezondheid van je relatie. Het ontdekken van nieuwe standjes in de slaapkamer kan een geweldige manier zijn om de passie tussen jou en je partner te laten ontvlammen. In deze blog gaan we de top 10 standjes in de slaapkamer verkennen (aldus ons), die zowel plezier als intimiteit bevorderen. Ben jij klaar voor ons overzicht van de lekkerste seksstandjes?

1. Missionaris standje

Het missionarisstandje, een tijdloze favoriet, staat bekend om zijn intieme en romantische karakter. In deze positie ligt een van de partners op zijn of haar rug en de ander erboven op met de buiken tegen elkaar. Het face-to-face contact en oogcontact maken dit standje ideaal voor het opbouwen van emotionele connectie en intense genegenheid. Het langzame ritme van de bewegingen maakt het een uitstekende keuze voor diepgaande intimiteit en het delen van intieme momenten met je partner.

2. Doggy Style

Doggy style biedt diepe penetratie en is een favoriet bij velen. In deze positie zit een persoon op handen en knieën terwijl de andere partner van achteren penetreert. Het biedt een gevoel van dominantie en onderwerping, wat opwindend kan zijn voor stellen die van wat ‘ruwere’ seks houden. De afwezigheid van oogcontact benadrukt het fysieke aspect van de relatie en kan leiden tot spannende en passievolle momenten. Wil je het wat ‘up-spicen’? Dan kan de persoon die penetreert de andere persoon aan de haren trekken vanachter. Gegarandeerd dat het kreunen veranderd in geluid en snelheid.

3. Lepeltje-Lepeltje

Lepeltje-lepeltje liggen is niet alleen een fijne positie om samen in slaap te vallen. Nee, lepeltje-lepeltje is een ideaal standje voor koppels die van knuffelen houden. In deze positie liggen beide partners op hun zij, met de persoon achter die zich tegen de ander nestelt. Cosy! Het zorgt voor intiem lichaamscontact en is perfect voor langzame, sensuele seks. Deze nabijheid en warmte kunnen leiden tot diepe emotionele connectie en een gevoel van geborgenheid. Niet gek dat dit voor veel mensen onder de lekkerste seksstandjes valt!

4. Cowgirl

Bij dit standje heeft de persoon ‘on-top’ de controle. Indien dit een vrouw is kan dit leiden tot diepere penetratie en een geweldige stimulatie van de G-spot. De persoon onderop kan genieten van het uitzicht en ontspannen terwijl zijn of haar partner de leiding neemt. Yeeha! De cowgirl-positie biedt zowel fysieke als emotionele intimiteit en stelt koppels in staat om hun verlangens en verbeelding te verkennen. Gezien de diepte van de penetratie is het mogelijk dat je ogen ziet rollen terwijl je bereden wordt. Enoy the ride!

5. De brug

Dit geavanceerde standje vereist enige flexibiliteit, maar de moeite kan de beloning waard zijn. De brugpositie biedt intense stimulatie en is perfect voor koppels die op zoek zijn naar nieuwe sensaties. In deze positie leunt een partner achterover terwijl de ander bovenop zit, wat diepe penetratie en intense verbinding tussen deze twee mogelijk maakt. Het kan de passie tussen jou en je partner naar nieuwe hoogten brengen. Beklim samen de brug van der passie!

6. 69

Het 69-standje is geweldig voor gelijktijdige orale bevrediging. 69 staat niet voor niets in de Top 10 standjes: het biedt namelijk wederzijds plezier en bevordert een evenwichtige relatie waarin beide partners genieten. In deze positie liggen beide partners met hun hoofden in tegengestelde richtingen, waardoor ze elkaar oraal kunnen verwennen. Let op! Indien een man en een vrouw samen 69-en, is het belangrijk dat de vrouw bovenop ligt om optimaal comfort te garanderen. En met een beetje geluk? Kan je beide tegelijkertijd de grote ‘O’ ervaren. Win-win situatie, yes, dubbel orgasme!

7. De liefdesstoel

Dit standje biedt een intense verbinding tussen partners. Hoewel het enige inspanning vergt, zijn de beloningen de moeite waard. In deze positie zit een partner op een stoel terwijl de ander op zijn of haar schoot plaatsneemt. De liefdesstoel kan de passie tussen jou en je partner aanwakkeren door de diepe fysieke en emotionele connectie die het creëert. Deze positie kan overigens ook plaatsvinden op de bedrand, mocht je geen ‘stevige’ stoel hebben.

8. De Anvil

Dit standje is perfect voor diepe penetratie en biedt een intens gevoel van verbondenheid. In de Anvil-positie ligt de persoon die gepenetreerd wordt, net als bij missionaris op de rug, echter zijn nu de benen omhoog gedrukt en rusten op de schouder van de andere persoon. Dit maakt diepe penetratie mogelijk en kan voor veel opwinding zorgen door het intense oogcontact. Het is een spannende variant van de missionaris, voor koppels die hun intieme ervaring willen verdiepen – letterlijk en figuurlijk!

9. De liefdesbliksem

Het standje ‘De Liefdesbliksem’ combineert sensuele intimiteit met een vleugje avontuur. In deze positie liggen beide partners op hun zij, met hun gezichten naar elkaar toe. De benen van één partner worden omhoog gebracht en over de heupen van de andere partner geplaatst, waardoor er diepe penetratie plaatsvindt. Dit standje zorgt voor intens genot en intiem oogcontact. Laat jullie passie zorgen voor een boel donder en bliksem! Wrijving zorgt tenslotte voor glans.

10. De zittende lotus

Dit standje geeft je de vrijheid om elkaars handen vast te houden, te kussen en elkaars lichaam te verkennen, wat de intimiteit versterkt. De zittende lotus is ideaal voor stellen die van emotionele verbondenheid houden, terwijl ze tegelijkertijd volledige controle over het ritme behouden. De lotus staat symbool voor het ‘eeuwige leven’ .. Wellicht ook wel voor een eeuwig lang orgasme? Tijd om te ontdekken dus!

Onthoud dat de beste standjes in de slaapkamer afhankelijk zijn van de persoonlijke voorkeuren en comfort. Het is belangrijk om open te communiceren met je partner en te ontdekken wat het beste voor jullie werkt.

Kortom, het experimenteren met verschillende standjes kan de passie in je relatie versterken en je seksleven een nieuwe impuls geven. Of je nu kiest voor klassieke standjes, zoals de missionaris of meer avontuurlijke opties zoals de liefdesstoel, vergeet niet om altijd respectvol en communicatief te zijn in de slaapkamer. Shop voor meer standjes ‘69 Kamasutra Posities‘ op Nachtkastje.

Verken, geniet en houd de vlam van passie levend!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!