Trrrillend Pasen: 5 trrrillende eitjes.

Pasen

Pasen staat voor de deur. Saaie bedoeling? Hoeft niet! Verras jezelf óf je partner tijdens Pasen met een trrrillend eitje. Superorigineel en megaspannend, Pasen was nog nooit zó leuk. 😉

Vibrerende eitjes

Een vibrerend eitje is ideaal voor jullie voorspel. Geef jij de afstandsbediening aan je partner of houd je toch liever zelf de touwtjes in handen? Jullie eerstvolgende etentje, avondje uit, de saaie verjaardag van je (schoon)moeder, maak jullie avond samen spannender dan ooit tevoren! Denk maar eens terug aan Vijftig Tinten, waarbij Anastasia zo’n vibrerend eitje draagt en niemand iets in de gaten heeft…

Maar welk eitje kies je dan? Om je een handje te helpen hebben we onze vijf favoriete trrrillende eitjes op een rijtje gezet. Groot, klein, draadloos, oplaadbaar, kies jouw/jullie eigen favoriet!

1. OVO R1

Zijn luxueus en oplaadbaar jouw ideale wensen voor een trillend eitje? Mooi! Ovo R1 is namelijk uniek in haar soort: naast het trillende eitje, trilt de afstandsbediening zelf ook. Een ware lust voor jouw/jullie ogen. High-tech!

De trillingen van het eitje en de afstandsbediening zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. De 7 trilstandjes van Ovo R1 zijn fluisterstil, waardoor ze zeer geschikt is voor jullie ultraspannende avond uit. Ook mag ze mee onder de douche en in bad, want ze is waterproof.

Tease jij je partner met de afstandsbediening of geef je de controle toch uit handen? Het is helemaal aan jou!

Ovo R1

2. Silky egg

Silky Egg is een simpel, draadloos, vibrerend eitje van klein formaat. Haar dikte is namelijk slechts 3,3 cm en ze is 4,9 cm lang. Met een bereik van 10 meter hoeven jij en je partner niet eens direct naast elkaar te zitten om van standje te veranderen, indien je de controle (en dus de afstandsbediening) aan hem toevertrouwt. Silky Egg is gemaakt van ABS, maar met een zachte overlay waardoor ze aangenaam aanvoelt.

Dankzij haar kleine formaat absoluut geschikt voor een spannend avondje uit!

Silky Egg

3. Cute Enzo

Cute Enzo heeft niets voor niet deze naam: ze is ontzettend schattig! Ze is anders dan anderen, want dit vibrerende eitje zit als het ware bovenop een cockring, waardoor het een trrrillende cockring is. Cute Enzo stelt zijn orgasme uit en brengt haar orgasme juist sneller op gang. 😉 Win-Win situatie, yes! Maar ook deze parel kun je als dame stiekem in je slip dragen, zonder dat iemand weet waar jij stiekem mee bezig bent.

Met 5 trilstandjes ontdek jij vast een favoriet. De cockring is zeer rekbaar en zal om zo goed als alle maten passen. Ze is te bedienen dankzij een knop op de toy zelf en ze werkt op 1 AAA-batterijtje.

Cute enzo

4. Control Freak

Ben jij een echte controle freak? Hier is je soulmate: onze Control Freak! Ze is te bedienen met de draadloze afstandsbediening, die een bereik van 10 meter heeft. Welk van de 7 standjes wordt jouw favoriet? Ze heeft een dikte van 3,9 cm en is 6 cm lang: dit zijn ideale inbrengafmetingen. Dankzij haar soft-touch materiaal voelt ze heerlijk zacht aan. Control Freak werkt op batterijen (2x LR1 en 1x 12V/23A).

Control Freak

5. Soft Secret

Klaar voor een zacht geheimpje? Indien het trrrillende eitje ook met jullie mee mag onder de douche of in bad, is Soft Secret zonder twijfel jullie favoriet: ze is namelijk waterproof! Ook deze topper is te bedienen met de draadloze afstandsbediening. Ze heeft een bereik van +/- 12 meter. Ook heeft Soft Secret 7 trrrilstandjes. Haar diameter is 3,5 cm, waardoor ze voor zowel uitwendige als inwendige stimulatie zeer geschikt is. Haar naam verraadt het al: ze voelt zacht aan! Soft Secret wekt op batterijen (2x LR1 en 1x 12V/23A).

Soft Secret

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!