Update Coronavirus

Belangrijk bericht Corona VIrus

Donderdag, 7 mei, 14.00 uur

Lieve dames,

Jeetje, wat missen we jullie zeg! Het geven van party’s, de hilarische momenten, de mooie gesprekken… We kunnen niet wachten om samen met jullie, gastvrouwen en gasten, weer te proosten tijdens een heerlijk gezellige vriendinnenavond.

We hopen dat het goed met je gaat!

Binnenkort weer Ladies Night party’s

Langzaam maar zeker komt er verandering in deze bizarre situatie en hopelijk kunnen we snel weer van start. Daarover volgende week meer info. Stay tuned! Onze consulentes staan in elk geval te popelen om weer op pad te mogen.

Online Ladies Night producten bestellen

We snappen als geen ander dat sommige van onze liquids essentieel voor je zijn geworden. Deze kan je dan ook gewoon online bestellen. Op werkdagen voor 22:00u besteld = morgen in huis.

Je zat misschien te wachten op jouw mogelijkheid om dat ene speeltje te kopen die je vriendin vorige keer heeft gekocht en waar ze zo super enthousiast over is? Die kun je nu ook tijdelijk, tot we weer party’s mogen geven, online bestellen.

Virtuele opleiding seksuologie

Wist je dat seksuologe en psychologe Kaat Bollen (onze ambassadrice) momenteel virtuele seksuologie opleidingssessies verleent aan onze consulentes? Onze dames komen dus nóg slimmer en nóg beter opgeleid naar jouw party na deze crisis! Ook consulente worden en een opleidingsmoment van Kaat krijgen? Na de Corona-crisis gaan we nog veel meer plezier verspreiden in de Nederlandse huiskamers (en slaapkamers natuurlijk), dus extra consulentes zijn zeker welkom! Meld je aan voor meer info.

Kaat live op Instagram

Ook geeft Kaat Bollen elke woensdagavond een livesessie ‘’Kaat geeft Raad’’ op ons account op Instagram. Stuur via een DM gerust jouw vraag voor Kaat in en wie weet wordt jouw vraag wel beantwoord tijdens de livesessie.

Een herhaal cadeau ontvangen?

Heb je (een tijd geleden) een cadeau in ontvangst genomen om zelf een party te organiseren? En wellicht nadert de vervaltermijn? Maak je daar in elk geval maar geen zorgen over. We verlengen de periode met de periode dat deze Corona-situatie zal duren. Had je reeds aangegeven geen party te willen geven en voor het aan jou gegeven cadeau de factuur te willen ontvangen? Dan respecteren we dat uiteraard en dan kan je gewoon zoals afgesproken de factuur t.z.t. verwachten.

 

Volgende week volgt er meer nieuws rondom de party’s. Hopelijk zien we jullie snel weer bij jullie thuis.

 

Liefs,

Team Ladies Night

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!