Corona Virus Update

Belangrijk bericht Corona VIrus

zondag, 15 maart, 11.30 uur

Lieve dames,

Zojuist hebben wij de volgende beslissing genomen:
Wij vinden het ethisch onverantwoord om vanaf dit moment nog namens Ladies Night parties te geven. Wij vinden dat we best wel een voorbeeldfunctie hebben met onze honderden dames die bij groepen vriendinnen thuis komen. Wij zouden niet willen dat besmetting van of via onze dames zou plaatsvinden. De regering wil de beslissing van het helemaal plat leggen van scholen, sociale contacten en handel nog niet nemen, maar wij willen die beslissing niet meer afwachten en hebben dus de beslissing genomen om vanaf vandaag tot het bericht komt dat alles weer doorgang kan vinden GEEN parties meer te doen om zo bij te dragen aan de gezondheidstoestand in Nederland.

Wanneer jij de komende weken een party geboekt hebt staan zal de consulente contact met je opnemen over het verzetten van jullie party. Er blijven momenteel gewoon behoorlijk wat aanvragen voor parties via de website binnen komen. Die blijven we vanzelfsprekend ook gewoon behandelen, maar plannen ook die naar de eerstvolgende mogelijkheid.

Heb jij een afspraak staan om eventueel consulente worden of was je van plan je daarvoor aan te melden? Dat doen we (zoals we meestal al doen) via Skype of iets dergelijks met beeldbellen en dat gaat dus gewoon door.

We zien jullie heel graag weer op onze gezellige avondjes zodra dit allemaal voorbij is. Blijf veilig en gezond allemaal en denk aan de kwetsbare groepen. We worden niet allemaal ziek, maar kunnen wel iedereen besmetten!

Liefs van het Ladies Night team.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!