Vijftig Tinten Grijs

Oogmasker

Dè boekenreeks waarvan de naam alleen al bij menig vrouw een blos op haar wangen tovert. We hebben het natuurlijk over de erotische literaire trilogie Vijftig Tinten Grijs. Sinds de publicatie in 2011 praat de wereld niet alleen openlijk over seks; ze leest er ook onbeschaafd over in de trein. Vijftig Tinten Grijs veroorzaakte een verschuiving in de seksuele revolutie. Steeds meer vrouwen zijn nieuwsgierig naar het wereldje waar voorheen een kleine taboe op rustte; de wereld van de -zoals in de boeken genoemde- kinky neukerij.

De ontmoeting van Anastatsia Steel en Christian Grey

Vijftig tinten grijs vertelt het verhaal van Anastasia (’Ana’) Steel, een literatuurstudent, die samenwoont met haar beste vriendin Katharine. Wanneer Katherine vlak voor een interview voor de schoolkrant ziek wordt, haalt zij Ana over om in haar plek te gaan. Het blijkt om een interview te gaan met woest-aantrekkelijke, charismatische multi-miljardair Christian Grey. Bij de eerste blik op Mr. Grey valt Ana direct als een blok voor hem, ondanks ze zich een tikkeltje geïntimideerd voelt. Ondanks het onbeschrijfelijk stuntelige gedrag van Ana is er een sterke aantrekkingskracht tussen hen. Na het interview blijven ze elkaar ’toevallig’ ontmoeten en na enige tijd kunnen ze de aantrekkingskracht niet meer ontkennen. Zij wil hem; en hij haar nog meer.

Sadomasochistische relatie

Christian wil echter geen normale liefdesrelatie. Door traumatische ervaringen uit zijn jeugd kan hij zich enkel binden in vorm van een sadomasochistische relatie. Hij speelt de rol van Dominant en wil Ana als zijn Onderdanige. Na de nodige twijfels, Ana was immers nog maagd bij de start van dit avontuur, gaat zij akkoord en neemt Mr. Grey haar mee in de wereld van SM, bondage en afranselingen: welkom in de Speelkamer.

De collectie uit Mr. Grey’s speelkamer

This is where the fun begins. De speelkamer van Christian bevat een assortiment aan speeltjes waar zelfs wij nog een ondeugende glimlach van krijgen. Omdat wij jullie ook graag een eigen Mr. Grey-avontuur willen bezorgen hebben we daarom een aantal producten uit zijn collectie bij ons in huis gehaald!
Christian bindt Ana graag vast. Vastbinden zorgt er voor dat de Onderdanige beperkt is in zijn of haar bewegingsvrijheid, wat diegene dus kwetsbaar maakt. Sommige vrouwen zijn bang dat het pijn doet, maar wanneer het goed gebeurt is dit natuurlijk helemaal niet zo! In het boek gebruikt Christian de -inmiddels befaamde- zijden zilveren stropdas. Het zijden linnen voelt zacht aan op de huid waardoor het, naast ontzettend ondeugend, ook prettig voelt aan je polsen. Of voeten. Of allebei ;-).

Natuurlijk hebben we in ons assortiment nog andere producten om vastgebonden te worden, zoals bijvoorbeeld een bondagetouw of handboeien waar vastgebonden Ana zich in overlevert aan haar Mr. Grey.

Vaginale balletjes uit Mr. Grey’s speelkamer collectie

Begint het al(weer) te kriebelen? In het boek komen veel sexy items aan bod, maar de meest besproken items zijn toch wel de zilveren balletjes, ook wel de Ben-Wa ballen. Het inbrengen van de balletjes kan gemakkelijk zelf of, om het nog een tintje spannender te maken, door je partner. Het bewegen van de balletjes geeft een enorm aparte sensatie in je buik. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je bekkenbodemspieren! Door het binnen houden van de balletjes train je deze namelijk waardoor je bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit kan voorkomen. De zwaartekracht en het ontspannen van je spieren zorgt er vanzelf voor dat balletjes zich gemakkelijk uit hun spannende positie bevrijden. Een leuk ondeugend geheimpje om te dragen tijdens een avond uit bijvoorbeeld! Of wat dacht je bij je schoonouders?

Christian’s favoriet: spanken!

Christian’s favoriet in het speelkwartiertje is het afranselen. Het woord klinkt veel heftiger dan het is, of hoeft te zijn. In de volksmond noemen we het dan ook graag spanken. Stiekem vonden wij dit misschien wel het meest sexy stuk uit het boek. Ana heeft een droom waarin Christian haar bespeelt met een leren strengel-zweep en besluit dit tegen Christian te vertellen. En Christian zou Christian niet zijn als hij er voor zou zorgen dat deze fantasie werkelijkheid wordt. ”We proberen het naar uw zin te maken, mevrouw Steele”! Al snel spelen ze een scene waar Christian haar gevoeligste plekjes, niet te hard maar zeker niet te zacht, bespeelt met de zweep. Oef! Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe dat nou werkelijk voelt? Probeer het bijvoorbeeld eens met een van onze zwepen.

Nieuwsgierig geworden? Er is nog veel meer! We hebben een uitgebreid Vijftig Tinten Grijs assortiment op www.nachtkastje.nl, of boek een homeparty via www.ladiesnight.nl om het gehele productassortiment van Ladies Night te zien, proeven, ruiken en voelen!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!