Watermelon Day!

Watermelon Day

Cheesecake Dag is net achter de rug, is het vandaag Watermeloen Dag!

Wat een aparte dagen zijn het vlak achter elkaar, nietwaar? 😉 Vandaag is het dus Watermeloen Dag. Een dag om de watermeloen te eren (en te eten natuurlijk).

De watermeloen

FYI: het schijnt dat watermeloen een natuurlijke afrodisiaca is. Door een bepaalde stof in de watermeloen schijnt je libido hiervan te groeien. Het proberen waard als je het ons vraagt.

Maar, naast het feit dat je watermeloen kan eten, heeft het natuurlijk ook een heerlijke geur. Geur? Yes, geur! Heb je onze Femme Intime scheercrème in de geur watermeloen al eens geprobeerd? Doen!

Femme Intime scheercrèmes

De scheercrèmes van Femme Intime zijn speciaal ontwikkeld voor je gevoelige huid en de intieme delen van je lichaam. Ervaar zelf een superglad, irritatie- en bultjesvrij scheerresultaat! De formule bevat Aloë Vera en vitamine E. Deze ingrediënten kalmeren, verzachten en voeden je huid zowel tijdens als na het scheren. Onder andere verkrijgbaar dus in de geur watermeloen.

Omdat wij jou graag een handje helpen bij het vieren van Watermeloen Dag, ontvang je vandaag een G R A T I S Femme Intime Watermeloen 30 ml bij jouw bestelling >€50 op Nachtkastje.nl.

Watermeloen Dag
Deze actie is van toepassing op Nachtkastje.nl bij bestellingen >€50 die op 3 augustus 2018 worden geplaatst.

Maar uiteraard kan je de Femme Intime Watermeloen ook bestellen op een party, of online in ons Nachtkastje.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!