CONSULENTE WORDEN?

Extra informatie

WERKEN IN JOUW EIGEN REGIO

  • Humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatietalent en goede communicatieve vaardigheden.
  • Minimaal 21 jaar
  • In bezit van een auto

Reistijd & agenda

De maximale reistijd die we van je verlangen om naar een party te gaan is een half uurtje. Nooit langer, tenzij je daar zelf voor kiest. Verder is bij ons ook niet nodig, want we zijn ruim vertegenwoordigd door heel Nederland, dus als jij iets te ver vindt, zit er ongetwijfeld een collega dichterbij. Noch hoef je bij ons avonden te reserveren zonder dat je weet of er een party zal plaatsvinden. Bij ons bepaal je zelf de invulling van je agenda.

LADIES ONLY

Alleen vrouwen

Wij geven geen party’s voor stellen en mannen. Inderdaad, dat gebeurt wel bij andere organisaties. Maar zou jouw partner of man het een prettig idee vinden wanneer jij als vrouw voor een paar mannen je producten staat aan te prijzen? Waarschijnlijk zou het voor jou al een reden zijn om niet met zo’n organisatie te gaan samenwerken. En mede daarom geven wij dan ook geen party’s voor mannen en/of stellen.

JOUW INVESTERING? €0,00

Wij investeren in jou!

Jouw investering? € 0. Alleen jouw enthousiasme, humor en capaciteiten hoef je mee te brengen!

Wij zijn een gezellige organisatie die haar consulentes waardeert. Niet voor niets zijn we de grootste. Dat bereik je alleen met respect voor je consulentes en respect voor je klanten. Wij hebben geen franchise constructie, zodat die investeringskosten ook niet door je gemaakt hoeven te worden. Bij ons krijg je ook niet ineens te maken met “verborgen kosten” zoals verlotingsartikelen die je bij een organisatie klaarblijkelijk bij aanvang wel meteen moet kopen. Buiten dat het houden van een betaalde verloting strafbaar is en belastingtechnisch vergaande consequenties kan en zal hebben voor een organisatie en consulentes, hoort het houden van een gratis verloting gewoon bij ons concept. En zoals met alles wat bij ons concept hoort, krijg je die dingen gewoon gratis van ons. Wij investeren in jou en zijn er niet op uit om geld aan jou zelf te verdienen.

KENNISMAKING

Passen we bij elkaar?

Na je aanmelding we nemen zo spoedig mogelijk, helemaal vrijblijvend, telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

Wat je misschien ook wel belangrijk vindt om te weten; wij geven je na het gesprek (op kantoor of via een videogesprek) altijd alle tijd om een beslissing te kunnen nemen. Contracten worden bij ons nooit dezelfde dag getekend en je hoeft ook niet meteen je legitimatie te laten kopiëren. Het klinkt raar, maar het gebeurt dus echt bij anderen. Bij ons begint je vrijheid al voordat je maar bij ons begonnen bent. Jij denkt er eerst over na, wij denken er eerst over na en bij wederzijds enthousiasme gaan we samenwerken.

Net zoals jij bij ons moet passen, moeten wij vanzelfsprekend ook bij jou passen.

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.