CONSULENTE WORDEN?

Ladies Night consulente

VACATURE

  • Humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatietalent en goede communicatieve vaardigheden.
  • Minimaal 21 jaar
  • In bezit van een auto

Ladies Night Consulente

Superleuke (bij)baan in jouw eigen regio

Als consulente van Ladies Night heb je een superleuke parttime baan waarin je veel contact hebt met andere mensen. Je werk is afwisselend, veelzijdig en gezellig. Jij bezoekt groepjes vriendinnen die een Ladies Night party hebben geboekt. Je presenteert het gevarieerde assortiment met erotische speeltjes en gadgets van voorspel tot naspel, bezorgt de dames een superleuke avond en houdt er zelf ook een leuk bedrag aan over!

Bij ons bepaal je zelf de invulling van je agenda en hoe vaak je per week een avond beschikbaar wilt zijn. De party’s zijn altijd in jouw eigen regio (tenzij je het zelf niet erg vindt wat verder te rijden). Je verdiensten zijn zeer goed en evenredig aan je inzet en omzet. Jouw investering? € 0,-!

Je moet minimaal 21 jaar zijn en de kwaliteiten waar je over zou moeten beschikken zijn een gezonde dosis humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatie talent en goede communicatieve vaardigheden.  En je moet in het bezit zijn van een auto. Ladies Night kent ook zeer goede doorgroeimogelijkheden.

Hilarische vriendinnenavond

ONDERSTEUNING

Professioneel team

Waarom je voor ons wilt werken? Vanwege de professionaliteit en originaliteit. Onze ondersteuning, ons ruime en onovertroffen aanbod aan party’s, onze gezelligheid, onze productkeuze, onze vernieuwende artikelen, ons eigen assortiment, etc.

Voordat je start leren we je alles wat je moet weten tijdens een (gratis) opleidingsdag bij ons op kantoor. Ook ga je mee met een collega-consulente naar een party; op stage dus! Maar ook daarna word je zeker niet aan je lot overgelaten. Je wordt ondersteund door een professioneel team en maakt deel uit van een heel gezellig team: je bent absoluut geen nummer en zult met veel plezier aan het werk zijn!

AANMELDEN

Interesse?

Meld je aan en dan nemen we zo spoedig mogelijk, helemaal vrijblijvend, telefonisch contact met je op.

Het is inmiddels geen eis meer om voor een gesprek naar kantoor te komen. Dit kan tegenwoordig namelijk ook via een videogesprek!

Ja, ik wil mij aanmelden als Ladies Night consulente!

Ladies Night consulente
@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.