LADIES NIGHT HOMEPARTY

De ultieme meidenavond

Boek je een Ladies Night, dan boek je een supergezellige vriendinnenparty bij je thuis. Voor vrouwen, door vrouwen. We bezorgen jou en je vriendinnen graag een hilarische meidenavond, inmiddels al meer dan 17 jaar lang. Jij nodigt je vriendinnen uit, wij zorgen dat één van onze consulentes, ook wel Sexperts genoemd, bij jou thuiskomt met ons assortiment.

Ja! Ik wil een Ladies Night organiseren!

Wat houdt een Ladies Night vriendinnenavond in?

Een thuisparty van Ladies Night is een avond voor jou en je vriendinnen. Jij zorgt voor minimaal 6 aanwezige vriendinnen (allen 18+), wij zorgen voor een consulente die bij jou thuis deze Ladies Night komt verzorgen. De Ladies Night consulente komt met het complete assortiment bij je thuis: erotische musthaves van voor- tot naspel. Ze zal jullie vanuit haar rol als sexperte alles uitleggen. Jullie kunnen alle producten bekijken, voelen, ruiken en proeven. Een Ladies Night duurt ongeveer 2,5 uur.

Wat kost een Ladies Night?

Niets! Een Ladies Night Homeparty is helemaal gratis, met uitzondering van de speciale avonden.  Als gastvrouw zorg jij natuurlijk wel voor de hapjes en drankjes voor jouw gasten. Maar we belonen jou als gastvrouw ook maar al te graag met gastvrouwvoordelen:

  • 10% van het totale bestelbedrag krijg jij om iets leuks voor uit te zoeken van het Ladies Night assortiment.
  • Het gastvrouwcadeau van de maand krijg jij bij een totaal bestelbedrag van €500,-.
  • Hilariteit en gezelligheid met je vriendinnen gegarandeerd!

Waar en wanneer een Ladies Night?

Je organiseert jouw Ladies Night ergens in Nederland (of in België). Wij komen door heel Nederland bij je thuis. Er is altijd wel een consulente in jouw regio en zij komt met heel veel partyplezier jou en je vriendinnen een supergezellige en hilarische vriendinnenavond bezorgen. Drie tot vier keer per jaar worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, waardoor veel vriendinnengroepen er een terugkerende vriendinnenavond van maken.

De Ladies Night consulentes zijn bovendien echte Sexperts, omdat zij ondersteuning krijgen van seksuologe Kaat Bollen. Kaat voorziet de consulentes van de basis in seksuologie en er worden zelfs extra (gratis) opleidingsdagenrondom het thema seksuologie gegeven. De Ladies Night consulentes kunnen jou dus niet enkel een leuke avond bezorgen, maar ook jouw eventuele serieuzere vragen over seksualiteit beantwoorden.

Ja, ik wil graag een Ladies Night Homeparty!

Meidenavond Ladies Night Homeparties

Het assortiment van Ladies Night

Het veelzijdige assortiment met erotische artikelen wordt gepresenteerd door de Ladies Night consulente. O.a. vibrators, koppeltoys en bondage artikelen (Fifty Shades gerelateerd). Deze musthaves zijn exclusief verkrijgbaar op de Ladies Night vriendinnenavond. Het drogisterijassortiment is zowel op de party’s als op de webshop verkrijgbaar. O.a. de populaire scheercrèmes, glijmiddelen (waaronder de Ladies Glide) , Feromonen parfum en massagekaarsen. Bekijk de producten online!

Alle producten ruiken, voelen, proeven?