Consulente worden?

Wat we jou bieden

LADIES NIGHT CONSULENTE

  • Humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatietalent en goede communicatieve vaardigheden.
  • Minimaal 21 jaar
  • In bezit van een auto

Wij bieden je:

  • een heel aantrekkelijke beloning voor je inzet,
  • een hoop gezelligheid,
  • professionele ondersteuning,
  • het Ladies Night presentatiepakket,
  • een keer per jaar een spectaculair feestwaar je jouw collega consulentes kunt ontmoeten, ervaringen kunt uitwisselen en vooral heel veel gezelligheid zult vinden.

VERDIENSTEN

Je verdiensten zijn zeer goed en evenredig aan je inzet en omzet. Jouw investering? € 0,-!

+ webshop bijverdiensten

Ook verdien je bij Ladies Night Homeparties terwijl je niet aan het “werk” bent. Ladies Night heeft namelijk ook haar eigen webshop; Nachtkastje.nl. Ook daar verdien jij aan, want gasten die als laatste op een party zijn geweest waar jij de consulente was en die erna bestellingen plaatsen op de webshop, behoren toe aan jou!! Ook over die bestellingen ontvang jij dus gewoon commissie. Je kunt ook altijd duidelijk zien of en hoeveel je al in de webshop verdiend hebt! In onze webshop verkopen we nooit de speeltjes die we ook op de party verkopen trouwens. De webshop is dus geen concurrentie voor je party’s.

Extraatjes

Om te laten zien hoe blij we zijn met onze geweldige consulentes, hebben we geregeld bijzondere acties. Regelmatig worden onze consulentes met cadeaubonnen en leuke presentjes verwend. De afgelopen jaren gaven we mini iPads, Citytrips en nog veel meer speciale cadeaus weg. Natuurlijk mogen we trouwens ook de superaantrekkelijke personeelskorting niet vergeten die je krijgt op je eigen bestellingen!

Ladies Night assortiment

OPLEIDING & SUPPORT

Opleiding

We gooien je niet in het diepe, maar zorgen voor een professionele begeleiding waaronder minimaal 1 leerzame stageparty waarbij je met een ervaren consulente een gezellige party gaat meemaken. Bovendien verzorgen we, voordat je zelf echt van start gaat, een uitgebreide, gezellige opleidingsdag, samen met de andere dames die net als jij nog van start moeten gaan. Die opleidingsdag wordt bij ons op kantoor in onze opleidingsruimte georganiseerd. Ook is er veel informatie in ons besloten online systeem beschikbaar over het assortiment, zodat je altijd de info kunt opzoeken die je nodig hebt.

Support

Je krijgt een Ladies Night Manager toegewezen. Zij staat altijd ter beschikking voor al je vragen. Ook is er een jaarlijkse consulentendag waarbij je alle collega consulentes ontmoet. Tijdens deze gezellige meeting, waar een heleboel plezier voor de consulentes voorop staat, deel je ervaringen, krijg je alle informatie over nieuwe producten en leer je jouw gezellige collega’s kennen.

In onze besloten, actieve Facebook-groep kan je ook ervaringen delen. We werken samen met Seksuologe Kaat Bollen. In de Facebookgroep beantwoordt Kaat vragen en deelt ze interessante nieuwtjes. Daarnaast kan je met alle consulentes ervaringen kunt delen. Je maakt dus als consulente deel uit van een heel gezellig team.

Wat we jou bieden

FEESTJE

Consulentendag

De beroemde, jaarlijkse Ladies Night Consulentendag is supergezellig en staat helemaal in het teken van onze dames met volop verrassingen en presentjes. Elke meeting is een feest dat helemaal in het teken staat van onze consulentes. Zo worden de jubilarissen met spannende cadeaus verwend en hebben we al menig teddybeer overhandigd aan zwangere dames onder ons.

Ladies Night consulente

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.