CONSULENTE WORDEN?

Wie zijn wij?

LADIES NIGHT HOMEPARTIES

  • Humor, punctualiteit, zelfstandigheid, organisatietalent en goede communicatieve vaardigheden.
  • Minimaal 21 jaar
  • In bezit van een auto

12,5 jaar ervaring

Ladies Night Homeparties is de onbetwiste nr.1: de grootste en gezelligste Nederlandse thuisparty organisatie met erotische artikelen. Een zeer professionele en betrouwbare organisatie met meer dan 14 jaar ervaring. Van A tot Z is alles goed geregeld, zowel voor de klanten als voor de consulentes.

Meer dan 200 consulentes werken momenteel al met enorm veel plezier bij Ladies Night Homeparties. Omdat onze organisatie nog steeds enorm groeit, hebben we in diverse regio’s nog plek voor representatieve consulentes die het leuk lijkt om Ladies Night Homeparties in hun regio te verzorgen. En waarom je voor ons wilt werken? Vanwege de professionaliteit en originaliteit. Onze ondersteuning, ons ruime en onovertroffen aanbod aan party’s, onze gezelligheid, onze productkeuze, onze vernieuwende artikelen, ons eigen assortiment, etc.

Wij zorgen goed voor onze consulentes en onze klanten. Daardoor hebben we naast zo’n grote groep consulentes ook een enorme vaste klantenkring die jaarlijks een party van ons willen. Die klanten zorgen door hun goede mond-tot-mond reclame voor nog veel meer aanvragen, net zoals we veel aanvragen krijgen door nieuwsbrieven, beurzen, media aandacht, etc. Door die vele aanvragen reiken wij je natuurlijk bij jouw start al meteen party’s aan. Het is dus makkelijk voor je om een goede start te maken.

Ladies Night Homeparties

PRODUCTEN

Assortiment

Het assortiment bestaat uit de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, met daarnaast nog een aantal drogisterij producten zoals de Ladies Glide en Femme Intime scheercrèmes. 4x per jaar wisselen we het assortiment, waardoor jij altijd de nieuwste trends bij je hebt én het voor groepjes vriendinnen interessant is om vaker een party te boeken en ze alle nieuwe producten te laten zien! Maar een Ladies Night party is meer dan alleen verkoop: het is een uniek concept voor een superleuke avond met vriendinnen.

Femme Intime DNA bodyshave

TOYLABEL

Exclusief toylabel

Uniek is dat Ladies Night de allerleukste en allerbeste producten onder het eigen label uitbrengt. Wij hebben dus veel exclusieve producten. Die bovendien betaalbaar zijn gehouden voor de gasten op onze party’s en ook nog eens stijlvol geleverd worden in een luxe toybag. Dat betekent dat je geen concurrentie hebt aan winkels en webshops die veelal allemaal dezelfde producten aanbieden en die elkaar beconcurreren. Ladies Night Homeparties verkoopt vooral exclusieve, eigen producten, die je in principe nergens anders tegen zult komen. Dat geeft jou als consulente ook meer vrijheid, want het zou erg vervelend zijn als een klant op een party jou vertelt dat een bepaald product ergens anders veel goedkoper zou zijn. Die kans is bij ons dus vrijwel uitgesloten.

Ladies Night consulente
@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.