20 redenen waarom Ladies Glide een absolute musthave is

Ladies Glide

Als het goed is ken je het al, ons wondermiddel, de Ladies Glide!

Oké, onze Ladies Glide is in eerste instantie glij- en massagemiddel in één. Het plakt niet, ruikt niet, smaakt niet én vlekt niet. Het is op basis van siliconen, maar olie- en vetvrij, waardoor je het kunt gebruiken i.c.m. condooms en siliconen toys. Dit in tegenstelling tot andere glijmiddelen die siliconen speeltjes aantasten. Ideaal voor jou en je toy dus!

Wondermiddel

Als het goed is, wist je bovenstaande redenen al. Maar… Ladies Glide wordt hiernaast voor nog veel meer dingen gebruikt… Het is niet voor niets het meest-verkochte product van Ladies Night allertijden. Daarom hebben wij hier 20 redenen voor je op een rijtje gezet!

 1. Het werkt perfect tegen pluizend haar, ja echt!
 2. Biosilk op? No problemo, jij hebt de Ladies Glide! Stylen maar.
 3. Last van schurende bovenbenen (bijvoorbeeld in de zomer)? Ladies Glide is dé oplossing! *trekt alvast een rokje uit de kast*
 4. Last van een droge huid? Ladies Glide verzacht!
 5. Last van eczeem? Ladies Glide verhelpt de jeuk!
 6. Is jouw make-up remover op? Ladies Glide is jouw reddende engel.
 7. Is jouw lippenbalsem op en heb je droge lippen? Een druppeltje Ladies Glide is voldoende!
 8. Jeuk en/of irritatie na het scheren? Ladies Glide verzacht! (maar eigenlijk moet je sowieso voor het scheren onze Femme Intime natuurlijk aanschaffen)
 9. Krijg jij jouw (knellende) sieraden moeilijk af? Een druppeltje Ladies Glide doet wonderen!
 10. Heb jij nieuwe pumps gekocht en zitten ze nog wat strak? Ladies Glide aan de binnenkant zorgt dat je ze wel heel gladjes (letterlijk) uitloopt!
 11. Dans jij de hele avond op hoge hakken? Breng wat Ladies Glide aan op de bal van je voet en dans je helemaal suf, tot morgen in de vroege uurtjes! *nooit meer naar huis olee olee*
 12. Heb jij een tatoeage laten zetten en ben jij jouw vaseline vergeten om hem vet te houden? Ladies Glide to the rescue!
 13. Last van piepende deuren? Een beetje Ladies Glide tussen de scharnieren zorgt 100% voor minder ergernis!
 14. Last van een piepend bed? Zie nummer 13 hierboven!
 15. Heb jij een leren bankstel? Hou deze soepel met Ladies Glide en voorkom dat het leer scheurt!
 16. Eikenhoutenmeubels? Smeer ze in met Ladies Glide! Het geeft direct een extra beschermlaag.
 17. Het schoonmaken van de RVS afzuigkap ging nog nooit zo eenvoudig als met de Ladies Glide. Ja, echt! Het is het proberen absoluut waard.
 18. Last van bevroren autodeuren? Smeer de autorubbers vooraf in met Ladies Glide en jij hebt hier geen last meer van. Werkt echt!
 19. Is de rits van jouw broek zojuist kapot gegaan? Zit hij helemaal vast? Ladies Glide zal jou uit jouw lijden helpen verlossen!
 20. Zijn jouw koplampen (plastic) dof geworden? Smeer ze in met Ladies Glide en je komt zo de APK door. *waargebeurd verhaal*

Zo, dan ben je nu weer helemaal op de hoogte. Graag gedaan hoor! Maar jij was allang overtuigd van ons wondermiddel, toch?

Kun jij niet wachten met het bestellen van Ladies Glide tot jouw volgende Ladies Night party? Niet getreurd, dan bestel je het toch gewoon online?!

Meer lezen? Lees Zimra’s review van Ladies Glide

Jouw Ladies Glide is exclusief verkrijgbaar op een Ladies Night Homeparty en op Nachtkastje.nl!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!