Een dag uit het leven van een Ladies Night consulente

Consulente leven

Geschreven door een Ladies Night consulente.

Het moment dat je een chocolade reep opent, een hap neemt…. en denkt.. potverdikke dit was lekker en daarna weer een hap…. en dit gevoel je vervolgens blijft verrassen? Nou, dat zouden jullie hebben als je wist wat ik naast Ladies Night allemaal doe. Zal ik jullie een dag verklappen? En dan ben ik benieuwd of jullie verrast zijn…

7:00 PM

Goedemorgen ladies! Vroeg hè? In mijn leventje ben ik niet alleen die gezellige jonge vrouw die ‘s avonds bij jou in de woonkamer vol passie over al die 18+ Tupperware spullen staat te vertellen. Ik ben ook gewoon moeder van 2 kinderen! Saai hè! Het ideaalbeeld van een seksgodin die met een tas vol lekkers voor jouw deur staat is gelijk weg. Sterker nog… Ik stap op de fiets, breng de kinderen naar de opvang en ga thuis aan de slag.

12:00 PM

Rond dit tijdstip ligt al dat lekkers op het aanrecht aan het stroom. En… pak ik de rest van de spullen bij elkaar om ‘s avonds weer op pad te gaan. Maar wat doe ik dan in de tussentijd als mijn aanrecht blinkt van al die flikkerende lampjes?

Ik heb twee rechterhanden! De tuin straten, schilderen, meubels maken en dan bel of app ik tussendoor misschien wel met jou om bijvoorbeeld een party te boeken. Nu is het beeld van seksgodin denk ik al aardig verdwenen. Maar het kan nog erger…

Het laatste stukje chocola is altijd het lekkerst, toch? 😉

18:00 PM

We eten hier gezellig met de kinderen, zij gaan naar bed, en dan kan het twee kanten op bij Sil.

Of…Ik hijs mijzelf in mijn giraffehuispak en bel jullie allemaal op om een gezellige Ladies Night te boeken. Of… Ik trek mijn mooiste kleren aan om gezellig een party bij jou te geven (wat ik natuurlijk het liefst doe). En waarom ik dat doe? Geloof me, als je iedere dag in de poepluiers zit wil je ook wel eens een feestje of knetterharde seks! En aangezien wij vrouwen twee dingen tegelijk kunnen besloot ik het feestje met erotiek te combineren. En nee, ik ben dus niet die seksgodin die op een party komt (jammer hè!) maar ik ben Sil die zich vaak Goedele Liekens voelt van het noorden. Ik wissel mijn party’s altijd af met humor en een stukje bijles zodat de dames daarna schreeuwend van genot het leven tegemoet gaan.

Iedereen noemt mij de eerste 1,5 uur Silvia maar na die 1,5 uur hoor ik alleen nog maar Sil 😉 en dan weet ik dat jullie allemaal aan mijn lippen hangen. En nee hoor… of ik nou in een knus appartementje sta of een dikke villa… stille wateren hebben diepe gronden.

 

En hoe smaakte de chocolade reep? Ben je verrast?

Een dikke knipoog van Silvia, of Sil! 😉

 


Wil jij ook Ladies Night consulente worden?

> Meer informatie en aanmelden

 

 

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!