Dames, fris en verzorgd de zomer door!

Fris en verzorgd de zomer door

Het warme weer is in aantocht… Heb jij jouw favoriete lichaamsproducten voor deze zomer al in huis? Wij helpen je graag een handje!

— Om te beginnen:

de Femme Intime scheercrèmes
Zijn jouw benen al rokjesproof? De scheercrèmes van Femme Intime zijn speciaal ontwikkeld voor je gevoelige huid en de intieme delen van je lichaam. Ervaar zelf een superglad, irritatie- en bultjesvrij scheerresultaat! De formule bevat Aloë Vera en vitamine E. Deze ingrediënten kalmeren, verzachten en voeden je huid zowel tijdens als na het scheren. Gebruik de Femme Intime na het scheren als een voedende aftershave! Verkrijgbaar in de geuren perzik, vanille en watermeloen. De Femme Intime is echt een must voor de zomer.

Femme Intime

— Last van schurende bovenbenen?

Ladies Glide to the rescue! —
Ladies Glide is voor wel 1001 redenen te gebruiken, waaronder dus als hulpmiddel bij jouw schurende bovenbenen. Veel dames hebben hier in de warme zomerperiode last van. De gouden tip: breng na het douchen enkele druppels Ladies Glide aan tussen jouw bovenbenen. Zolang jouw bovenbenen langs elkaar glijden, zal de Ladies Glide haar werk doen. Uiteindelijk trekt het vanzelf in je huid en geeft het een soepel effect.

Zomer Ladies Glide

— Geen zin in zware parfum?

Bodysplash is dé oplossing! —
Bodysplash is een soort parfum, maar dan een stuk minder zwaar én te gebruiken voor je hele lichaam. Niet alleen perfect voor de geur, maar ook heerlijk en onmisbaar als verkoeling. Verkoeling? Ja! Bewaar de bodysplash maar eens in de koelkast, ruime tijd voor het aanbrengen. Je zult je heerlijk fris voelen met deze bodsyplash. Ook in mannengeur: bodysplash man.

Bodysplash

— Intieme opfrisbeurt to go met de Quick Fresh! —

De Quick Fresh is een vaginale deodorant, die zorgt dat jij jezelf binnen no-time weer fris voelt van onder. De Quick Fresh is op waterbasis, dus irriteert niet. De toegevoegde Calendulan zorgt voor extra verzorging en verfrissing. De toegevoegde Lactacyd geeft je een extra hygiënisch gevoel. Een echte must-have voor elke vrouw! Ideaal om overal mee naartoe te nemen in de tas. Naar de stad, naar een feestje, naar een festival (hoe vies zijn de toiletten op festivals vaak wel niet, dames?) en ga zo maar door: de Quick Fresh zorgt dat jij je snel weer fris voelt van onder!

Quick fresh

Met bovenstaande producten in huis ben jij helemaal klaar voor deze zomer en het (hopelijk) warme weer! Wil je kennismaken met deze heerlijke lichaamsproducten? Boek dan een Ladies Night Homeparty! Let op! In de maanden juli en augustus vragen wij maar zes aanwezige dames in plaats van zeven. Je kunt ze ook online bestellen op de webshop: Nachtkastje.nl. Bestel deze maand (mei) voor meer dan €35 online en maak gebruik van de kortingscode 0516 om €7,50 korting te ontvangen!

Wij wensen je een hele fijne, warme maar verkoelende, verzorgde zomer toe, leukie!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!