Datenight at home | Lingerie, massage en koppeltoys

Datenight at home

Je staat onder de douche wakker te worden en je realiseert je dat het al een tijd geleden is dat jullie een datenight hebben gehad. Bij een datenight denk je normaal aan: uiteten, een borreltje in de kroeg of dansen in de club. Maar nu staat jouw creatieve brein aan en ga je voor een ‘datenight at home’! Direct maar even de Femme Intime en het scheermesje erbij pakken…

Voorpret

Het alleen al dénken aan de datenight zorgt waarschijnlijk voor een glimlach op jouw gezicht. Heerlijk! Na jouw douche- en scheersessie sta je voor jouw kledingkast en doe je dat ene bijzondere laatje open, die voor speciale gelegenheden, weet je wel? Je ziet het gezicht van jouw lover voor je en beslist op die manier welke sexy lingerie geschikt is voor deze datenight at home. Je legt het setje klaar voor vanavond en trekt voor overdag ‘plan B’ aan. Dan stuur je je partner een berichtje dat jullie vanavond plannen hebben.

Woon je samen en ben je beide de hele dag thuis? Dan is het de kunst om de spanning op te bouwen tot de datenight at home van start gaat. Je vertelt je lover dus niet wat jullie ‘s avonds gaan doen! Wanneer je in de middag een kopje koffie zet, moet je ‘toevallig’ bukken en kan je lover niet om jouw lingerie heen, die nét een beetje te zien is. Kan jouw partner zich nu al niet bedwingen? Maak het dan heel duidelijk dat jij pas (seksueel) mag worden aangeraakt wanneer jij het aangeeft. Let the game begin! 😉

Als jullie elkaar overdag niet zien, stuur je 2 à 3 berichtjes verspreid over de dag: een selfie waarbij een stukje kant is te zien, een berichtje over wat jij opwindend vindt aan jouw lover en een foto van een toy voor koppels die je nét niet kan herkennen. Een blozende, nieuwsgierige partner gegarandeerd!

Datenight at home: nog héél even wachten

Je kookt jullie favoriete gerecht, maakt het huis gezellig met een kaarsje en muziekje en kleed de tafel romantisch aan. Vlak voordat het eten klaar is, zoen je jouw partner uit het niets verleidelijk en uitgebreid. Voordat er meer bij komt kijken dan de zoen loop je naar boven en trek je jouw lingeriesetje aan die je vanmorgen hebt uitgekozen. Jouw kimono bedekt het setje nog net. Je begint het eten op de scheppen en roept jouw partner aan tafel. De ultieme datenight at home test is gestart! Tijdens het eten mag er nog niets gebeuren, een moeilijke opdracht natuurlijk, want jouw kimono valt steeds net een stukje open waardoor je lover zich niet meer op het eten kan focussen. Lachend en zuchtend nemen jullie de dag door, met af en toe een verleidelijke stilte, want jullie lichamen staan inmiddels in vuur en vlam.

Smooth beginning

Terwijl jouw partner (zo snel als speedy gonzales) de tafel afruimt, ga jij naar boven, steek je de massagekaars aan en leg je alles klaar waar jullie samen van gaan genieten: de massagehandschoen, Ladies Glide en bijvoorbeeld een Uvibe? Die keuze is natuurlijk aan jou! Bij binnenkomst kunnen jullie je beide bijna niet meer beheersen, maar je vertelt dat je lover zich eerst even mag uitkleden en mag gaan liggen. Samen genieten jullie van de massagehandschoen en het vet van de massagekaars. Wil jij ook worden gemasseerd? Geef die opdracht dan! Jammer genoeg moet dan wel die mooie lingerie uit… Moeilijke keuze!

Datenight at home: geniet, probeer en communiceer

Hebben jullie weinig ervaring met speeltjes om samen te gebruiken? Pak dan samen het (nieuwe) speeltje erbij en bekijk het rustig. Doorloop de verschillende standjes, geef aan wat je prettig lijkt en wat je graag samen wilt uitproberen. Blijf elkaar ondertussen aandacht geven door elkaars erogene zones subtiel te stimuleren. Langzaam pakken jullie de Ladies Glide en de speeltjes erbij en gaan jullie helemaal in elkaar op. Wat sexy lingerie toch allemaal kan veroorzaken he?

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!