Hornyscoop Voorjaar 2019

Hornyscoop: wat staat er in de sterren?

Wat hebben de sterren deze lente voor jou in petto?

Hornyscoop Vissen

Kans op seks: Ja
Kans op een orgasme: Maar natuurlijk

Op zakelijk gebeid gaat het je voor de wind. Je krijgt een nieuw contract aangeboden op je werk en je weigert?! De sterren vinden je een held! Je gaat minder werken bij dezelfde werkgever en daarnaast doen wat je nóg leuker vindt. Jij krijgt nieuwe energie van je partner die jou op handen draagt en zodra het zomer wordt misschien zelfs ten huwelijk vraagt! Je wilt extra geld verdienen om te reizen en genieten van het aanstaande voorjaar en jouw of jullie huis kan ook wel een nieuwe lik verf gebruiken.

Pak die nieuwe studie of bijbaan met beide handen aan. Je bent de geschikte kandidaat en naast dat het je veel extra geld in the pocket zal opleveren, ontmoet je nieuwe mensen die voor een lange tijd een bijzonder plezierige rol zullen gaan spelen in je leven. Voor single Vissen: Het duurt te lang, hij/zij staat er echt al een tijdje. Durf hem/haar te vragen: het antwoord is JA!

Honyscoop Ram

Kans op seks: Uiteraard!
Kans op een orgasme: Ja hoor

Jupiter is net als jij zo ongeveer wel klaar met dit seizoen, hij voelt je, beste Ram. Waar blijft de zon, waar blijft mijn nieuwe baan? Wanneer krijg ik nu eens loonsverhoging? Waarom heb ik altijd pech? Waarom vindt niemand mij aantrekkelijk.? Ho en stop! Jij en Jupiter kunnen twee dingen doen. Jezelf verdrinken in zelfmedelijden of stoppen met zeuren en gaan werken voor je geld. Ga leren voor je tentamens. Ga praten met je vriendinnen of naar de drogist voor je bikinilijn. Of is het down onder inmiddels een gebied geworden en is er geen lijn meer te bekennen?

Kom op, lekker dier en spring in de armen van Pluto! Hij neemt je de komende tijd mee naar de leukste afspraakjes. Duwt je richting de juiste mensen op het juiste moment. Je zult naast een nuttig zakelijk contact ook een bijzondere nieuwe ervaring opdoen op seksueel gebied. Geniet ervan en… Love yourself!

Hornyscoop Stier

Kans op seks: Geen twijfel over mogelijk
Kans op een orgasme: Groot

Sexy Stier! De sterren moeten zachtjes om je lachen, want wat jij geweldig vindt aan jezelf, vind jij de meest irritante eigenschappen van een ander. Dit kan je eigenwijs lang volhouden maar slimmer (en beter voor sneller resultaat) is het om je angsten over boord te gooien en juist wel met die, in jouw ogen, arrogante collega te gaan eten. Of juist wél met die knappe, in jouw ogen, opdringerige womanizer, een welkomstdrankjete gaan drinken. En die zakenman of -vrouw is serieus geïnteresseerd in jouw idee! Neem het karakter van die, in jouw ogen, gladde betweter voor lief en geef hem of haar je angst. Je krijgt er een hoop voor terug.

Hij of zij kan overigens waanzinnig zoenen. Maar let op, doe dit NA de deal! Kus nooit midden in een onderhandeling. Single stieren blijven nog even single en dat is helemaal niet erg. Zolang je je vriendinnen maar hebt, toch? Als je geluk hebt neem je zelfs nog een cadeautje in ontvangst, YES!

Hornyscoop Tweelingen

Kans op seks: Absoluut op vrijdag
Kans op een orgasme: VRIJdag 

Twijfel niet lieve Tweelingen, luister naar je hart EN je vriendinnen. Wanneer je blijft zitten op een stoel en wacht op de ware dan weet jij, net als de sterren; dan kan het nog wel even duren voordat je hem of haar zult vinden. Je gelooft het niet, maar hij/zij zit ook op jou te wachten! Op zeer korte termijn zou je al kunnen genieten van elkaar, maar dan moet je met je mooie billen in beweging komen. Wanneer je hem/haar ziet dan word je pudding: deze nieuwe aanrakingen ken jij niet en zullen je hypnotiseren. Je bent maar wat blij dat je vroegtijdig een berg mooie Bedroom Lingerie hebt gekocht samen met je vriendinnen.

Tweelingen in relatie weet al langer dan vandaag hoe heerlijk het is jezelf mooi in te pakken zodat je partner je weer kan uitpakken. Jij weet wat je lekker vindt en bent niet bang om het te geven. Want wat je geeft krijg je terug, mooi is dat hè? Het wordt een heerlijk voorjaar Tweelingen! Je hebt de discipline gevonden om meer water te drinken en gezond te blijven eten. Met zoenen verbrand je calorieën, jij skipt die (uitslovers in de) gym al jaren. Logisch, je vindt genoeg beweging in en om je eigen huis.

 

Hornyscoop Kreeft

Kans op seks: Ja, ja, ja!
Kans op een orgasme: 80-90%

Kreeft wat zie jij er goed uit! Uranus doet een dansje en is trots op je! De laatste maanden heb je hard gewerkt, iets te veel gewerkt Kreeft, je weet het. Binnenkort durf je nee te zeggen én voor jezelf te kiezen. Niemand heeft het jou geleerd of vertelt te doen. Het lukt je simpelweg, daar waar je vroeger Miss-please-you-very-much was, om te zeggen: “Ik merk dat ik iets anders te doen heb.” Jij gaat je tijd vooral besteden aan jezelf en je partner. Hij/zij heeft je alle tijd gegund om voor andere mensen en je werk te kiezen. Maar is ook erg blij dat je weer vaker thuis en samen bent.

Oh my wat zullen jullie smullen in restaurants en van elkaar! Ga gerust een paar keer per week de stad in om een hapje eten samen. Om vervolgens thuis te komen en elkaar opnieuw op te vreten alsof er een DailyKaatesse op je bed ligt (of in je slipje zit). Maak je geen zorgen om jouw of jullie financiën: je hebt hard gewerkt en mag nu hard genieten. Voor de single Kreeft hebben we geen nieuws verder. Geintje! Jij m o e t echt een vakantie boeken sexy single Kreeft, geloof de sterren: het wordt een reis om nooit te vergeten! P.S. Vergeet niet alles mee te nemen wat je echt nodig hebt. Beloofd?

 

Hornyscoop Leeuw

Kans op seks: Om de dag
Kans op een orgasme: Groot

Om de dag Leeuw? Wij horen je denken; “Om de dag seks… uh… met wie precies?” In dat geval (single) Leeuw moet je inderdaad nog even geduld hebben! Maar de kans op een orgasme is niet afhankelijk van een partner willen de sterren je helpen herinneren. Hoe gaat het met de inhoud van jouw Nachtkastje? Het kan wel een paar stijlvolle luxe nieuwe items gebruiken fluistert Venus hier op links. Ga snel weer eens shoppen voor jou en je vagina woman! Iedere dag, om de dag, op zon- en feestdagen; de kans op een orgasme is zoals reeds aangekondigd groot!

De Leeuw in relatie heeft gewacht op beter weer en komt binnenkort uit haar hol gekropen. Verwacht nog geen woeste slaapkamer jungle-verhalen (van jezelf) maar je hebt er weer zin in om jezelf te geven en de‘’romantiek-knop’’ aan te zetten. Wanneer jullie weer een paar keer fijn hebben gevreeën, dan hebben jullie het oldskool ritme van om te dag zo weer te pakken. Sommigen dromen van deze frequentie, voor jullie is het normaal en bovenal heel erg lekker met elkaar!

 

Hornyscoop Maagd

Kans op seks: Is groot.
Kans op een orgasme: Absoluut!

Sluit ramen en deuren en laat iedereen zeuren! Luister lieve Maagd, sommige mensen kan je nooit begeren. Het is in hun ogen nooit goed (genoeg) dus bespaar je de moeite en jouw wonderschone energie je langer dan nodig in de buurt van zeur-mineuren te begeven. Had je nog niet eerder aan gedacht hè? Sommige mensen en situaties kan je gewoon gedag zeggen. Dit geldt ook voor mensen die niet kunnen zoenen. Je weet het single Maagd, bij de eerste zoen is het wow of (2)go! En blijf niet hangen in een relatie waarvan het licht allang uit is, moest ik doorgeven namens Pluto himself.

Belangrijk: Doe geheel 2019 maar vooral het komende seizoen waar jij zin in hebt en waar jij goed in bent. Beweging is belangrijk voor je lichaam, je zit een beetje vast. Jouw idee bij beweging is beperkt tot ‘ik moeten sporten van mijn horoscoop’ ….psssst…. Maagd, hierbij: wanneer je danst, springt, lacht, praat, kust, likt, streelt, masseert, vrijt, een orgasme krijgt of met een kussen vecht… dan ben je ook in beweging!

 

Hornyscoop Weegschaal

Kans op seks: 85%
Kans op een orgasme: 100%

Hallo lieve gekke Weegschaal! Er breekt een rustige tijd aan, beloofd! Je holt en werkt en kookt en sport en poetst en socialiced jezelf nog een aantal weken flink in het rond maar vanaf april mag je (vooral van jezelf) echt even rustig aan doen. Er staat een nieuwe baan of partner op de stoep. Venus zou ‘m doen maar Pluto zegt; doe maar niet. Laat die baan, partner, vakantie of hetgeen zich direct nadat jij voor rust hebt gekozen aandient maar aan je voorbijgaan. Je verliest er niets aan en ook geen energie moet je maar denken. Schaam je niet wanneer je een paar dagen vrij neemt zonder enig doel, behalve slapen en je telefoon uitzetten. Wanneer ben jij voor het laatst onbereikbaar geweest? Nog nooit hè mooie Weegschaal? Geniet ervan en hou die rust vast in je privé- en aanstaande of huidige seksleven. Het hoeft allemaal niet meer zo veel vaak heftig en wild in de slaapkamer. Luister naar je lichaam en laat je beminnen door je partner of leuke vriend(in) met smakelijke extra’s.

Is er niemand in de buurt om jou van een orgasme te voorzien? Wat een geluk! Je vindt het stiekem helemaal geen ramp om het met jezelf te doen namelijk en je hebt groot gelijk!

 

Hornyscoop Schorpioen

Kans op seks: Vrijdagavond!
Kans op een orgasme: Beetje bijsturen

Genoeg geslapen Schorpioen, het is tijd om op pad te gaan!  Ga shoppen ga uit eten, je hebt een nieuwe look in gedachten, Saturnus zegt: “Doen!”. De kapper heeft ook zin je nog mooier te maken dan dat je al bent. Plan een avond met je vriendinnen en koop de mooiste sexy lingerie voor jou en je geliefde in de slaapkamer. En laat het gewoon bezorgen! Jullie kunnen onder het genot van een hapje en drankje alles passen en het wordt een geweldige avond met een cadeautje voor jou.

Je hebt je lang genoeg verstopt knappe Schorpioen en dat is prima, de rust heeft je goed gedaan. Maar wil jij die seks op vrijdagavond en je lekker voelen (en dus een orgasme)? Initieer JIJ dan eens een romantische avond en stop je mooie alles in een lingeriesetje dat je niet hoeft uit te trekken. Het staat je onwijs goed, je vriendinnen hebben het je al vertelt! Maak gerust nog een pirouetje voor de ogen van je partner en laat je bewonderen. Of opeten, dat kan ook. Tip: Naspel. Het bestaat, je moet het echt eens proberen. Slaapkop!

 

Hornyscoop Boogschutter

Kans op seks: Jij wel.
Kans op een orgasme: Ja!

Een natuurlijke schoonheid, zo word je vaak omschreven dus waarom zou je enorm je best doen met zoveel make up op je toet? En de altijd onnodige how-to-dress-stress? JIJ hebt niets nodig Boogschutter, in een T-Shirt van je lover ben je instant mooi. Leuk hè?! Neem het van ons aan. Of… Komt het misschien toch door die Feromonen? Je krijgt complimentjes en straalt de hele zomer lang, genietend van etentjes en drankjes op het strand.

Boogschutters in een vaste relatie krijgen een bijzonder aanzoek of een vraag. Denk gerust een dag langer na voordat je antwoord geeft. Het wordt nog best spannend om niet direct de wens van de ander te volgen en het komt goed. Vanaf half september kan het seksleven van gebonden én single Boogschutters op een laag pitje komen te staan. Geen paniek, voor jou als liefhebber is het bizar om niet iedere dag even te vrijen met de ander of jezelf, maar je prioriteiten verschuiven gewoon voor een aantal maanden. Fietsen verleer je ook niet en jouw lievelings toy loopt niet weg. Ze wacht geduldig in je nachtkastje.

 

Hornyscoop steenbok

Kans op seks: Ja!
Kans op een orgasme: Zelf doen

Hieperdepiep oraaaaal! Wat een feest zal het worden, jij weet welk fuifje de sterren bedoelen! Je vierde het leven (en je verjaardag) op bijzondere wijze met meer dan 1 persoon. Je hebt ondanks deze, weer-technisch gezien, koude, natte en donkere periode zin om de bloemetjes buiten te zetten en het leven lacht je toe met een dikke vette big smile. Op je werk, je studie en privé maak je grote stappen voorwaarts. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en je plukt hier, na hard werken in de komende lente de vruchten van. Boek een reisje, eet een ijsje, drink die cocktail en geniet van je partner. Hij/zij is immers niet voor niets zo goed gelukt. Vreet ‘m op. Of haar, dat mag natuurlijk ook.

Hornyscoop Waterman

Kans op seks: Yes!
Kans op een orgasme: Jij wel

Geen seks is uitgesloten in jouw geval Waterman, daar heb jij de sterren niet voor nodig om je dit te vertellen. Jij weet wat je wilt en schroomt niet een orgasme aan je partner te vragen of naar behoefte een greep in je nachtkastje te doen. Jupiter lacht in zijn vuistje bij het zien van zoveel zelfvertrouwen. Het staat je goed! Luister mooi mens, je gaat een fijne tijd tegemoet, op financieel vlak blijft het lekker rustig en je zit goed in je vel.

En je weet wat er dan gebeurt… daar kunnen andere vrouwen helemaal niet tegen (mannen hebben hier geen last van). Zelfs 1 van je beste vriendinnen wordt jaloers op jouw looks en bijpassende aantrekkingskracht. Laat je niet van de wijs brengen mooiert, je kan haar niet helpen. Help de meid zelfs integendeel: wanneer was jullie laatste vriendinnenavond? Voor de single Waterman belt er in maart/april een nieuwe liefde aan. Opendoen!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!