Hornyscoop Wintereditie 2017

Hornyscoop

Wat hebben de ondeugende sterren deze winter voor jou in petto? 😉

Steenbok

Kans op seks: yes!
Kans op een orgasme: jij wel!

Wat een boeiend jaar heb jij beleefd op vele gebieden, lieve Steenbok. En net wanneer je dacht onder een dekentje op de bank te kruipen om uit te rusten, iedere koude donkere dag van december… krijg je in het laatste stukje van 2017 nog een berg uitnodigingen voor feesten en borrels op je bord. Je kan niet kiezen! Zoveel mooie en leuke mensen die jóú op zijn/haar feestje willen zien! Gooi die deken van je af en ga genieten van de heerlijke zachte winter, ze wacht op je! Reserveer je alvast een datum voor jou en je vriendinnen in het nieuwe jaar? Je mag het jaar best een beetje lui beginnen Steenbok. Laat andere mensen maar voor jou aan het werk gaan, je hebt voorlopig genoeg van jezelf gegeven. Voor je seksleven geldt hetzelfde, kom maar brengen al het liefs en lekkers, volgend jaar deel jij weer uit aan je leuke partner of verse date. Single Steenbok: wacht geduldig, houdt ondertussen je ogen en oren open op de werkvloer…

Waterman

Kans op seks: ja!
Kans op een orgasme: doe-het-zelf

Hi sexy, mooie lieve, gekke Waterman, hoe gaat het met je? Als ik de sterren moet geloven, dan heb je een pittig jaar achter de rug. Gelukkig is daar altijd weer je partner of vaste scharrel om een heerlijke vrijpartij mee te beleven. Als je hem/haar toch niet had! De planeten hebben overlegd en besloten dat de single (en sexy!) Waterman in het nieuwe jaar een groot cadeau zal ontvangen. Ben je er klaar voor?!

Geniet ervan, je zorgt er zelf wel voor aan je trekken te komen en hebt niemand nodig. Toch? Voor de Waterman in relatie geldt dat jullie meer en meer van elkaar gaan houden en elkaar willen (blijven) verwennen. Koop jij dit seizoen keer een nieuw speeltje voor in jullie nachtkastje of is je partner aan de beurt? Vrij je zorgen voorbij leukerd, het wordt een fantastisch Nieuwjaar!

Vissen

Kans op seks: uiteraard!
Kans op een orgasme: ja hoor

Vissen, wat doe je de sterren aan?! Je vliegt werkelijk alle kanten op, zo aan het eind van het jaar! Easy girl, je rent maar door! Alles moet snel, en veel en vaak, zélfs als het om je lief en seks gaat. Lust is lekker, dat weet Pluto ook wel, maar waarom zou je zo gehaast leven Vissen? Weet je wat er gebeurd als je een paar uur per dag niets doet? Niets! Weet je wat er gebeurd wanneer jij jouw wensen en verlangens in alle rust bespreekt en oefent met je partner in de slaapkamer? Veel! Wij begrijpen jullie hete douche sessies en vluggertjes in de gang en keuken. Maar wanneer heb jij jezelf voor het laatst in een paar fijne kousen en sexy outfit gestoken en jezelf en lover l a n g z a a m verleidt? Kies iets moois uit, neem de tijd en halleluja (!) dit orgasme herhaald zich in het nieuwe jaar keer op keer. Wij hebben het jou hierbij beloofd!

Single Vissen; de man of vrouw met wie jij regelmatig een warm drankje drinkt en die zo heerlijk naar je kijkt en luistert? Die ja, pak hem/haar, je loopt geen blauwtje, geloof ons, strik erom en houden! Leuk hè?

Ram

Kans op seks: absoluut
Kans op een orgasme: zeker en vast

Show je moves op die dansvloer, Ram! Haar los, blote schouder vanonder en een veel te grote trui is alles wat jij nodig hebt. Volgens de sterren heb jij nog nooit een blauwtje gelopen: jij krijgt wat je wilt! Geniet het komende jaar van je welverdiende succes en de leuke contacten om je heen. Een nieuwe vriendschap dient zich aan en alhoewel je nog helemaal niet toe lijkt te zijn aan een (nieuwe) vaste relatie… de man of vrouw die je in het voorjaar zal ontmoeten kan wel eens een blijvertje zijn. Die persoon heeft het vooral over ‘vriendschap’, ‘alleen vriendschap’, ’ja ja vriendschap’ hm.hm. vriendschap’ … zoen hem! Of haar, dat kan natuurlijk ook. Tot slot… Wees voorbereid op een nachtelijk avontuur. 😉

De Ram in een vaste relatie heeft zoals altijd niets te klagen. Alles verloopt voorspoedig, alhoewel je een beetje aan de lijn zou kunnen gaan denken in het nieuwe jaar. Sporten is niet persé nodig, je beweegt genoeg samen met je soulmate in jullie bedroom. Is jouw favoriete speeltje al toe aan vervanging? Fijn hè Ram, dat jij gewoon durft te zeggen wat je wilt en wat je lekker vindt. Goeie match wel. Jullie twee.

Stier

Kans op seks: zeker op vrijdag
Kans op een orgasme: VRIJdag!

Is het al vrijdag?! Wat is het toch met jou en vrijdag? Of JULLIE en vrijdag? Jij zorgt altijd voor een heerlijk weekend! Jij regelt en verzorgd alles altijd voor iedereen tot in de puntjes. Van een Ladies Night met al je vriendinnen tot een avond samen genieten met je mevrouw of meneer en een goed glas wijn, zorgvuldig uitgezocht en alvast geproefd. De sterren moeten om je lachen wanneer jij jezelf weer eens presenteert als dessert na een mooie maaltijd met je liefste. Strawberry cheesecake, girl wat jij ook op je lichaam smeert er blijft nooit een drupje over. Men tast gretig toe.

Het nieuwe jaar start jij zeker niet alleen en van begin januari tot het voorjaar lacht het leven je toe. Vanaf de zomer moet je echt in actie komen en opletten, want de kans op een nieuwe job of woning zou je kunnen missen wanneer je niet af en toe iets ruimer om je heen kijkt. In de liefde blijft seks belangrijk voor je, vraag er gerust om Stier! De ander wil (het) ook. Altijd. Dito voor de single stier. Verrassen met een heerlijke massage op een koude winteravond wordt overigens ook goedgekeurd.

Tweelingen

Kans op seks: geen twijfel over mogelijk
Kans op een orgasme: groot

Jij kan het jaar zingend afsluiten, want wat heb jij hard gewerkt het afgelopen jaar! Jij verdiend meer dan de huidige tweewekelijkse seks beste Tweelingen. En zelfs daar ben je niet altijd aan toegekomen, maar daar komt verandering in! Shop voor het einde van het jaar nog even de beste massagefluid op aarde als je wilt. Met haar aan je zijde wordt het leven een stuk romantischer, prettiger, zachter, duurt alle sexy stuff nét ff iets langer en gaat het l a n g z a a m a a n beter met jou en je orgasme. Jullie worden dikke vrienden: de Glide en jij. Je neemt haar overal mee naartoe. Je partner wordt er blij van en zelfs je haar begint te glanzen, hoe fijn is dat?! Gratis tip van het universum, you are welcome.

Single tweelingen krijgen dit jaar genoeg aandacht en lekkere vrijpartijen tot hun beschikking, maar je twijfelt of de ware op je pad komt in 2018. De sterren zijn het erover eens: 100%! Wees zuinig op jezelf leukerd en ga niet voor de eerste de beste die je een drankje aanbiedt.

Kreeft

Kans op seks: maar natuurlijk!
Kans op een orgasme: 200%

Probeer in het nieuwe jaar een beetje op je lijn te letten. Nee natuurlijk niet!!! Grap van Saturnus. Heb jij ooit een partner gehad die van botten houdt? Dat bedoel ik, jij bent mooi en sexy in iedere maat Kreeft! Jouw billen en borsten zijn prachtig en krachtig, je mag trots zijn op jouw queensize.

De single Kreeft kan niet kiezen in december en dat is niet voor niets. Een nieuwe partner kiezen? Wil je wel of niet settelen? Lekker uitstellen dit soort keuzes Kreeft, tot in het voorjaar van 2018. Ontspan en geniet van wat er nu is! Je krijgt veel aandacht van anderen en ook zorg je goed voor jezelf en dat is precies wat je nu nodig hebt Kreeft. Damn wat ben je sexy als je goed voor jezelf (en je gladde benen) zorgt! Je straalt kracht uit en daarmee trek je geweldige mensen aan die jou zich graag in jouw buurt begeven. Verleiden kan jij als geen ander, maar je blijft selectief. Laat je niet gek maken door vrouwen die op je neer (lijken te) kijken. Het is pure afgunst: ze hebben niet wat jij hebt, de sterren begrijpen dat wel. Één van hen zou nog wel een goede vriendin kunnen worden, of meer dan dat…

Leeuw

Kans op seks: ja!
Kans op een orgasme: ook!

Je hebt niet veel nodig in het nieuwe jaar Leeuw. Wanneer jij 1x per jaar je vriendinnen bij elkaar krijgt voor een Girls Night out (of Ladies Night in!) dan ben jij een gelukkig mens. De single Leeuw maakt het minder dan niets uit of er nog iemand jarig is dit jaar, je hebt toch geen zin om te gaan. Jij koopt veel liever een mooi cadeau voor jezelf of vraagt het aan je Casanova (of bestel jouw eigen Casanova!) om iets leuks voor je te kopen. Jouw partner durft daar dankzij jou ook een sexy cadeau van te maken, want jij hebt hem vanaf jullie eerste vrijpartij direct de juiste aanwijzingen gegeven. Het is zo simpel hè Leeuw? Iedere partner doet (graag!) wat je wilt maar nog niet alle sterrenbeelden hebben dit ontdekt. Jammer dat velen van hen ook nog steeds denken dat een vibrator alleen voor singles is, jullie weten beter.

Geniet jij maar fijn samen van een warm en liefdevol Nieuwjaar. En nee, natuurlijk blijf jij nooit lang single indien het geval mooie Leeuw. Jij pakt de leukste in het nieuwe jaar in zijn nekvel en sleept hem/haar met zachte bijtjes je hol binnen. Hij/zij zal lange tijd bij je blijven en tot die tijd zorg jij met plezier voor je eigen hoogtepunt.

Maagd

Kans op seks: gaat de zon op iedere ochtend?
Kans op een orgasme: yes, yes, yes!

Maagd! Wat ben je leuk! Je krijgt alles waar je zo hard voor hebt gewerkt en de risico’s die je nam worden beloond. Je begint mensen zowaar te vertrouwen! En op relationeel gebied is dat net op tijd! Jouw partner vind je lief, mooi, lekker en grappig, dus sexy, zélfs als je net je bed uitstapt. Of misschien juíst als je ‘s morgens vroeg met je vogelnestjeshaar en duffe hoofd aan de ontbijttafel zit. In zijn/haar veel te grote trui, die tot nèt onder je billen valt. Die trui waaronder jij dan per ongeluk, kuch, totaal onbedoeld, kuch, door de kamer dartelt ben je om op te vreten. Twee keer knipperen met je ogen en je krijgt alles voor elkaar, lekker dier.

Wist je niet? Dan nu wel. Weet je meteen wat je moet doen om die ene toy cadeau te krijgen, waar jij al lang een oogje op hebt. 😉 Jij hebt verder niet veel nodig, behalve een goede nachtrust en je bent sexy geboren lijkt het wel. Je straalt. Je lach is hartverwarmend en mensen zijn gek op je. Pak alles wat je eerder niet durfde met beide handen aan in 2018 Maagd. Vind ‘ie lekker als het een meneer betreft en als je op vrouwen valt, draag haar op handen, je bent trots en volkomen terecht op haar! Voor de single én gebonden Maagd geldt; het nieuwe jaar draait om JOU. Laat je beminnen en zoen altijd alsof iedere zoen de laatste is!

Weegschaal

Kans op seks: groot, wanneer jij het initiatief neemt
Kans op een orgasme: absoluut

Vakantie! Jij bent toe aan vakantie, maar meer nog toe aan de zon op je mooie toet en ontspanning ver weg van huis. Ga alsjeblieft zo snel mogelijk een vakantie boeken Weegschaal. Je knapt er zoals ieder sterrenbeeld van op en de kans op vakantie-lover-minnaar-well hello handsome ik spreek je taal niet maar volg mij maar- is groot! Vergeet je niet jouw onmisbare reissetje mee te nemen?

De kans is ook groot dat je blut bent, want je bent een Weegschaal, maar ook al heb je nu geen geld, kijk dan eens uit naar een bijbaan. Het liefst één waarbij je zelf heel veel plezier kunt beleven én geven. Je hebt humor, je bent communicatief vaardig, slim, commercieel, betrouwbaar en laat mensen in hun waarde. Ga voor die baan en je vakantie heb je binnen no time verdiend! Een extra zakcentje geeft je meer vrijheid en daar ontspan je van. Ook in het nieuwe jaar is het voor je weggelegd: meer financiële zekerheid. Maar die komt er natuurlijk niet als je op een stoel gaat zitten wachten, lieve Weegschaal.

Schorpioen

Kans op seks: drie keer per week
Kans op een orgasme: dito!

Jij fietst dit jaar ontspannen uit en het volgende weer net zo relaxed in, knappe Schorpioen. Het is een mooi jaar geweest. Ik weet dat je denkt: ‘het kon beter’… maar dat heb je dan aan jezelf te danken. Luie Schorpioen, de sterren hebben vreselijk gelachen met je het afgelopen jaar. Gek sexy mens, je bent gewoon te lui om het initiatief te nemen tussen de lakens en nóg krijg je alles waar je naar verlangt. Of zoals jij zou zeggen ‘waar je recht op hebt’. Je bent door schade en schande wijs geworden en je hebt groot gelijk hoor lekker wijf, dat jij bepaalt wat er in de slaapkamer gebeurd. En hoe vaak dat zal zijn.

Ons voorstel is dat je in het nieuwe jaar toch ook je partner iets meer aandacht geeft. Hij/zij zal er en zeker op de reeds geplande vakantie enorm van genieten. Van jou in een onweerstaanbaar mooie outfit met sexy kousen. Jij vindt het gedoe, maar luister, je kan ze aanhouden. Je houdt van praktisch, dat zijn ze, dus doe het gewoon! Single Schorpioenen ontmoeten half januari een bijzonder mens. Hoogstwaarschijnlijk tijdens het boodschappen doen, doe niet teveel moeite, ga nu niet opzoek. Jouw onderbuik roept vanzelf ‘Halló Jumbo!’ Die persoon gaat met jou mee naar huis. Oh en kan niet koken trouwens, maar heel veel andere dingen wel heel… heel goed.

Boogschutter

Kans op seks: tuurlijk.
Kans op een orgasme: beetje bijsturen

Heb jij kans op seks, ja natuurlijk is er kans op seks, met jou is er altijd kans op seks! En wat kan je lachen met jou in de slaapkamer. Weet je nog jouw eerste keer? Wat een drama vergeleken bij hoe fijn jouw seksleven er nu voor staat, vind je ook niet? Jij houdt ook in het nieuwe jaar van goede seks, samen lachen om die blunder en een per ongeluk blauw oog of valpartij. Wat maakt het uit? Een orgasme volgt altijd want lachen… daar ontspan je van. Jij weet dat!

In het nieuwe jaar liggen er mooie dingen in het verschiet voor de single en gebonden Boogschutter. Je neemt ook wat vaker het initiatief om eropuit je gaan. Alleen naar de sportschool (je hebt geen idee hoeveel mensen er daar naar je (op)kijken!) vriendinnen mee de stad in en met je bestie shop je op Nachtkastje.nl. Hoeft haar partner niet te weten, dat jij haar van advies en mooie items voorziet. Jullie weten beiden dat hij jou ook wel ziet zitten, maar jij negeert de man zoals het een beste vriendin betaamt. Het universum lacht je toe slimme grappige Boogschutter, het wordt een fantastisch nieuwjaar!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!