Hornyscoop zomereditie 2017

Hornyscoop

Steenbok

Kans op seks: wanneer je maar wil
Kans op een orgasme: je wordt beloond naar inzet

Wat een geluk! Van jou hoeft het geen snikhete zomer te worden en dus kan jij je hart ophalen in ons koude kikkerlandje! Kruip lekker dicht tegen het mooie, schone, gladde lichaam van je partner of date aan en ZOEN! Je voelt je zelfverzekerder dan ooit en dit kennen de sterren niet van je. Waar komt dit zelfvertrouwen plotseling vandaan? Heb je nieuwe Bedroom Lingerie geshopt? Nieuw kapsel op je mooie hoofd? Geniet ervan en vrij de sterren van de hemel, check out jouw kans op een hoogtepunt!

Je krijgt je zin Steenbok en je barst van de energie! In de komende maanden (en in de slaapkamer!) is het jouw way of de highway en je vriend of vriendin, date, baas of familie, ze volgen je graag. Laatst genoemde uiteraard niet t/m je kingsize bed! Ook op zakelijk en (dus) financieel vlak mag je best vragen om een hogere beloning. Je krijgt ‘m!

Lekker zonder paraplu naar buiten ren je prachtig de zomer voorbij…

Waterman

Kans op seks: ja
Kans op een orgasme: 100%

Weet je nog, die ene persoon die je zag staan op de dansvloer of aan de bar tijdens die vakantie vorig jaar? Denk gerust af en toe aan hem of haar terwijl je kijkt naar je bankstel en wie erop ligt te zappen. Heeft zij/zij geen oog meer voor je? Laat je het zo of… is er misschien ook nog iets dat jij zou kunnen doen Waterman? Wanneer heb jij voor het laatst een fijne massage gegeven of gekregen? Niet klagen, maar vragen! Geen date in het verschiet? Koekoek! Vergeet je vriendinnen niet! Zij weten waar je van houdt, dus droom gerust over die leukerd aan de bar, maar blijf niet te lang dromen.

Ga op hun advies op date. Het is tijd voor some Versace on the floor, jij bent te leuk om te laten lopen en zeg nou zelf, wanneer je die leukerd op de bank ff afstoft dan weet je snel weer waarom hij of zij van jou is én moet blijven. Was en scheer elkaar, gooi je partner op bed, spuit de Adonis Bodyfoam op zijn body, neem een aanloopje en plof op elkaar, knetter de avond in. Lach met elkaar en om elkaar (en vooral om jezelf!). Jij lacht het laatst als je in actie komt, vertrouw op Jupiter, je krijgt de groeten van ‘m.

Vissen

Kans op seks: vooral op maandag
Kans op een orgasme: doe-het-zelf

Knappe, gekke, lieve Vissen, waarom jij nog single bent begrijpt geen enkele planeet! Je ontmoet zoveel leuke mensen en fijne collega’s. Single Vissen, je vindt het wel prima en vermaakt je uitstekend met jezelf als je het Pluto vraagt. Geniet van alle aandacht die je krijgt en maak je geen zorgen want op seksueel gebied kom je niets tekort. Jouw orgasmes regel je zelf en bereik je ook met jezelf, daar heb jij niet persé een ander voor nodig. Orgasmegarantie is jouw tweede naam, je lijkt op de Womanizer, niet teveel gedoe of voorspel, naspel, gewoon op je doel af en hopla!

Ook Vissen in een relatie vallen vaak in de categorie do-it-my-selfie. Samen op vakantie zit er op het eerste gezicht misschien niet in maar doe het, ga er samen tussenuit, ook al is het in eigen land of last minute. Je zult er geen spijt van krijgen, het wordt een heerlijke zomer Vissen. Geniet en ontspan, daar word je nóg een beetje knapper van!

Ram

Kans op seks: maar natuurlijk
Kans op een orgasme: jij wel

Eigenwijze Ram! Waarom geloof je hem of haar niet direct? Wanneer je partner zegt dat hij of zij echt van je houdt? Wacht gewoon even met praten, let it flow, zwijg of zoen, maar geloof de beste man of vrouw want hij/zij houdt van jou! Je vriendinnen komen bij jou voor tips en trucs, jij weet hoe een relatie werkt en hoe je seksleven een feestje blijft. Je kan er tijdens vriendinnenavonden úren over praten. Maar zodra het jouw eigen liefdesleven betreft dan zien wij groene thee en vroeg naar bed? Je mag je nu echt tijd en geld investeren in die ene vib of een mooi lingeriesetje, Ram. Het is veel te lang geleden dat je samen met je lief de bloemetjes buiten hebt gezet. Volg je eigen advies en denk aan je partner tijdens het shoppen, want trillen kan dus ook s a m e n!

Single Ram, er staan een paar leuke dates op de planning, maar echt genot schuilt in de ongeplande ontmoetingen. In (burgerlijker wordt het niet) de supermarkt of op een camping moet je deze zomer ECHT je ogen en oren openhouden. Laat je verrassen, je herkent de goede kusser direct na die eerste zoen. DIE persoon moet je hebben én houden. Enjoy!

Stier

Kans op seks: absoluut op vrijdag
Kans op een orgasme: VRIJdag!

Is het al vrijdag?! Dit worden mooie weken Stier, en je voelt je goed! Je bent fit en de weken vliegen voorbij! Mooie zomerweken, en bovenal de vrijdagen zal je nog herinneren! Ten eerste is het de beste avond om af te spreken met je vriendinnen en ten tweede is het een topdag om heerlijk te vrijen met je grote liefde. Wat een trouwe hond is dat. Niet te verwarren met een saaie partner nee, zeker niet. Hij of zíj heeft er voor gezorgd dat jij kan genieten van een mooi compleet seksleven.

Iedere vrijpartij vangt al aan in de ochtend, jullie voorspel kan duren tot en met de lunch via Whatsappjes of een briefje onder een ruitenwisser. Deze meneer of mevrouw brengt jou op afstand al bijna tot een hoogtepunt. Niet balen single Stier, jij mag nog even oefenen en in het najaar kom je een nieuwe liefde tegen. Hij/zij zal je veel geluk brengen in de liefde en het spel. Waag gerust een gokje in het casino indien je naar het buitenland gaat. Je zal er geen spijt van krijgen.

Tweelingen

Kans op seks: geen twijfel over mogelijk
Kans op een orgasme: samen sterk

De zomer begint bij jou. Wanneer jij een kamer entert dan begint de zon plotseling te schijnen en mensen zien je graag op hun borrel of feestje in de tuin. Zoals we de vorige keer al zeiden: Je bent glitterous, glamerous en echt om op te eten! Bij bijzondere gelegenheden kleed jij je extra mooi en niet alleen jouw buitenkant trekt mensen aan. Naast dat je haar altijd glanst (je gebruikt Glide, wij weten dat) heb je een prachtige persoonlijkheid die jou succesvol maakt, maar Tweelingen zijn zich hier nog niet altijd van bewust. Gebruik deze zomermaanden voor het lezen van een goed boek. Ter ontspanning, maar ook om jezelf nog beter te leren kennen. Je kan (nog) veel meer dan je zelf denkt. Een cursus of studie moet je echt met beide handen aangrijpen deze periode.

Samen met je partner valt er ook nog genoeg te ontdekken. Ondertussen weet jij wat jij en jullie lekker vinden maar wees niet bang je seksleven nog verder te ontdekken en te verrijken. S a m e n is het toverwoord. Kijk in iedere etalageruit die je tegenkomt en kijk eens iets langer naar elkaar voordat het zoenen en vrijen begint. Leuk zijn jullie hè?

Single Tweelingen hebben een grote kans op een vaste langdurige relatie. Een kleine tip vanuit het heelal: kust de man of vrouw niet naar behoren, sta op en loop weg. Het kan een lekker hapje aan de buitenkant zijn, maar als er niet gezoend kan worden, dan is de rest ook gedoemd te mislukken. En kan je net zo goed nog even single blijven: you, yourself and your favorite toy.

Kreeft

Kans op seks: om de dag.
Kans op een orgasme: 100%

Je bent een trouwe hond, een loyaal typje en hebt zoveel geluk met je partnerkeuze! Wij zien je kijken naar je liefste en weten zeker dat jullie relatie alles aankan. Je hebt een heerlijke zomer samen en kan met een gerust hart je laptop drie weken sluiten en op vakantie gaan. Zet überhaupt je gsm eens iets vaker uit ‘s avonds. Je houdt van lekker eten en drinken en maakt graag een mooi gedekte tafel en dito maaltijd voor je liefste. Buiten op een kleedje in het park met sushi is favoriet! Dat mag je gerust eens iets vaker doen. Je hebt een goede smaak, maar welke is jullie favoriet s a m e n?

Buiten eten, dansen, elkaar verleiden, mensen zien jullie graag of kijken nog eens extra om wanneer je met elkaar op stap bent! Seks op een spannende plek is nog niet afgevinkt van jullie bucketlist. De regen in Nederland is warm dus ga ervoor, je partner doet alles wat jij zegt en gaat maar wat graag mee in je (rollen)spel. Ga je nog op vakantie in het buitenland? Dan betekent dit ‘s avonds met je billen in het zand en zoen/vrij de sterren van de hemel met elkaar! Diezelfde sterren voorspellen je een zeer spannende zomer met alleen maar hoogtepunten. De singles komen ook niets tekort: laat de andere partij gerust extra moeite doen om jouw hart te veroveren. Je bent het waard, mooi mens!

Leeuw

Kans op seks: als jij het initiatief maar neemt
Kans op een orgasme: zo vaak als je maar wil

Lieve Leeuw, waar ben je met je gedachten? Dagdromen is geen betaalde job, ook al ben jij er goed in! Relaxmodus is aan voor jou deze zomer. Op zich een prima deal met de sterren, ze laten je nog even uitrusten, maar willen je ook vertellen dat er toch echt gewerkt moet worden. Vertraagde studie of uitgestelde klussen in huis, je kan er maar beter zo snel mogelijk aan beginnen of mee verder gaan want luiheid ligt op de loer. Je vriendinnen zijn ook wel toe aan weer een beetje actie. Bel ze op, spreek met ze af en plan een ouderwets gezellige avond samen met hen óf….met je partner.

Hij of zij vindt het heerlijk om door jou verleid te worden en jou te verleiden, maar je bent afwezig, waar denk je aan? Jij moet het initiatief nemen, daar ben je goed in. Pas op voor sleur! Wellicht kan je een leuke bijbaan zoeken of massagecursus volgen? Er is genoeg te doen, jij hebt zoveel kwaliteiten… Waar wacht je nog op? Oké, we geven je nog een paar weken de tijd om te genieten van je tikje luie bestaan. Zodra JIJ in actie komt beloven wij dat er weer als vanouds wordt gevreeën met je partner of de partner die je in september tegen het lijf zal lopen.

Geniet van je zomer leukie. Mocht je meedoen aan een quiz met een test of spel: you are a winner!

Maagd

Kans op seks: jazeker
Kans op een orgasme: indien jij de route bepaalt

Voor single Maagden wordt het een rustige zomer, geeft niets, all good, het past bij je gemoed deze periode. Niet te veel gefriemel aan je lichaam heden. Wel steek je heel veel tijd en energie in werk en het uitbreiden van je zakelijke netwerk. Investeren in je toekomst op zakelijk vlak betekent echter niet dat je van tijd tot tijd je man, partner of vaste scharrel belt om een orgasme op te halen. Hij of zij mag het ook komen brengen, maar je huis is een puinhoop. Je leeft van afspraak naar afspraak, dus dan kan je net zo goed je orgasmes ook alvast inplannen tot na de zomer.

Voor romantische shizzle maak je later in het jaar wel weer tijd en de sterren geven je groot gelijk. Je doet het harstikke goed lieve Maagd! Let goed op je voeding, drink een beetje meer water. Want je moet wel fit blijven om je doelen te bereiken. De sterren beloven jou in het najaar een freeky deeky sexy periode, waarin je weer kan ontspannen en oogsten wat je hebt gezaaid. Romantische dates met lekker eten en mooie wijn, dus zoete zoenen… Tot die tijd: zet hem op mooie Maagd, high five voor je partner en zijn/haar geduld. Je bent het meer dan waard.

Weegschaal

Kans op seks: drie keer per week
Kans op een orgasme: absoluut

Drie keer per week zegt Saturnus, komt Venus opeens met een “ff kalm gebaar”… Laten we zeggen Weegschaal, je hebt een paar keer per week seks want dat vind je fijn en je partner is een gewillig partner in jullie gezonde relatie. Hij/zij is als een Dreamer: op het oog een eenvoudig exemplaar, bijna saai maar man oh man wat kunnen jullie kussen en de tijd vergeten samen! Voor iedere Weegschaal single, of in een relatie geldt: je houdt van schoon, verzorgd en heerlijke geuren. Ruw met stoppels komt er bij jou niet in of in de buurt maar een glad en ultrazacht geschoren lichaam brengt jou in extase.

Masseren hoeft niemand jou te leren. Jouw fijne plekjes of die van een partner weet je met gemak te vinden. Mocht je niet op vakantie gaan en single zijn, maak je geen zorgen. Met jouw looks, charmes en uitstraling heb je de dates voor het uitkiezen. In voorgaande relaties/dates heb je veel over jezelf geleerd. Maar uhm… Weegschaal… Heb je het al eens met een dame geprobeerd? De sterren zien namelijk dat je beiden aantrekt en ook dat jij beiden weet te verwennen. Tip: kus minimaal 1 dame in augustus! Girl, de sterren zijn jaloers op je!

Schorpioen

Kans op seks: groot, zonder twijfel
Kans op een orgasme: dito

Compliment vanuit het heelal jij sexy Schorpioen! Jij laat je niet vertellen ‘hoe het hoort’ of wat te doen binnen of buiten de slaapkamer. Jij vertelt je lief of scharrel exact wat hij/zij moet doen om jullie samen lange vrijpartijen en hoogtepunten te schenken. Het heeft even geduurd en waarom het je niet eerder is gelukt: ‘Venus haalt haar schouder op’ dat blijft onduidelijk, maar wat een feestje maak jij er telkens weer van! Jullie zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken en doordat jij steeds meer jezelf bent, je openstelt voor nieuwe dingen én je geheimen en fantasieën deelt met je partner, komt er nog lang geen einde aan jullie Bedroom avonturen.

Humor is belangrijk voor je en nu je hebt ontdekt dat er ook in de slaapkamer gelachen mag worden, vliegen de vonken er van af. Een glijmiddel is niet voor oude mensen, een vibrator is niet alleen voor singles en je bent blij met deze ontdekking! Geniet van ieder volgend item dat je koopt en neem het mee op date of mee naar huis. Het valt d i r e c t in de smaak, wat zeggen de sterren? “Het smaakt naar meer dus shop eens samen!” Kijk naar een lekker ding voor twee en doe er je voordeel mee! Een single vriendin wacht met smart op jouw adviezen en tips, zij durft er alleen niet zo goed om te vragen. Je weet wie wij bedoelen. Neem haar mee uit eten, deel je tips en ervaring zij zal je eeuwig dankbaar zijn.

Boogschutter

Kans op seks: gaat de zon op iedere ochtend?
Kans op een orgasme: zeer groot in juli en augustus

Een natuurlijke schoonheid, zo word je vaak omschreven dus waarom zou je enorm je best doen met zoveel make up op je toet? En de altijd onnodige how-to-dress-stress? JIJ hebt niets nodig Boogschutter, in een T-Shirt van je lover ben je instant mooi. Leuk hè?! Neem het van ons aan. Of… Komt hett misschien toch door die Feromonen? Je krijgt complimentjes en straalt de hele zomer lang, genietend van etentjes en drankjes op het strand.

Boogschutters in een vaste relatie krijgen een bijzonder aanzoek of een vraag. Denk gerust een dag langer na voordat je antwoord geeft. Het wordt nog best spannend om niet direct de wens van de ander te volgen en het komt goed. Vanaf half september kan het seksleven van gebonden én single Boogschutters op een laag pitje komen te staan. Geen paniek, voor jou als liefhebber is het bizar om niet iedere dag even te vrijen met de ander of jezelf, maar je prioriteiten verschuiven gewoon voor een aantal maanden. Fietsen verleer je ook niet en jouw lievelings toy loopt niet weg. Ze wacht geduldig in je nachtkastje.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!