Onze Seductive lijn: scheren, masseren en parfumeren!

Seductive lijn

“Rennen de potentiële lovers dan achter mij aan?” “Werkt dit ook voor hetzelfde geslacht?” “Ga ik na een kwartier nóg lekkerder ruiken?” Ja, ja en jaaaaaa! Je kent onze Feromonen Parfum Seductive misschien inmiddels wel. Deze is namelijk op onze Ladies Night Homeparties en op Nachtkastje.nl een echte bestseller! Onze parfum bevat feromonen en wordt daarom inmiddels in bekende Ladies Night kringen ook wel ‘het lokgeurtje’ genoemd.

Feromonen zijn hoog werkzame stoffen die worden afgescheiden om soortgenoten aan te trekken. Dit gebeurt allemaal onbewust, oftewel; je bent er niet actief mee bezig. Feromonen bevorderen de natuurlijke, seksuele aantrekkingskracht. Dit is de geur of lokstof, die vrijkomt bij seksuele opwinding of bij het openstaan voor seksueel contact. Je lichaam maakt van nature zelf feromonen aan, maar deze productie neemt na je twintigste snel af. Geeft dus niets dames, Ladies Night to the rescue met onze Parfum Seductive!

Femme Intime Seductive

Al jaren zorgen onze Femme Intime scheercrèmes voor een bultjesvrij, super glad scheerresultaat. De Aloë Vera en Vitamine E kalmeren, verzachten en verzorgen de huid. Om deze reden is de Femme Intime scheercrème zeer geschikt voor het scheren van jouw intieme zones. En wat is nou zaliger dan tijdens het scheren te kunnen genieten van een heerlijke geur? We hebben het nu niet over onze watermeloen of vanille versie, maar de Femme Intime Seductive! De populaire geur van onze Parfum Seductive als scheercrème!

Nieuw, nieuwer, nieuwst!

Lekker ruiken tijdens de ‘voorbereiding’: check. Lekker ruiken en potentiële lovers aantrekken: check. En lekker ruiken, glijden en genieten tijdens jouw Datenight at Home: dubbelcheck! De nieuwste en warmste aanwinst voor onze Seductive lijn is namelijk de Massagekaars Seductive! Een massagekaars zoals je van ons gewend bent: warme massageolie van hoogwaardige ingrediënten die maximaal 45 graden wordt. Maar dan dus in dezelfde geur als de Parfum en Femme Intime!

Seductive: scheren, masseren en parfumeren!

Dus… Je zet een muziekje op in de badkamer en geniet, al zingend en dansend, van de heerlijke geur van jouw Femme Intime Seductive tijdens het scheren van jouw intieme zones. Na het fantaseren over jouw datenight van die avond, trek je jouw favoriete lingeriesetje en verdere outfit aan. Voordat je naar de woonkamer gaat, spray je twee pufjes Feromonen Parfum in je hals en steek je deMassagekaars aan. Jouw lover is namelijk al onderweg en wil over een kwartiertje vol-le-dig van én met jou genieten!

Seductive Giftset

 

NIEUW: Seductive Giftset
Geef jezelf of iemand anders dit heerlijke trio cadeau!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!