Consulente Desiree over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaring Consulente Desiree

Wil je jezelf kort voorstellen?

“Hi, mijn naam is Desiree en ik ben 29 jaartjes jong. Ik geniet van het vrijgezelle leven en woon samen met mijn 2 katten in een gezellig appartement in Heerlen, het mooie Zuid-Limburg! Naast mijn werk als LadiesNight Consulente ben ik ook nog werkzaam als fulltime bedrijfsleidster in een restaurant, waar ik ervoor zorg dat mijn team draaiende blijft!”

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Ik heb zelf twee jaar geleden een party georganiseerd, toen was ik al enthousiast over LadiesNight en de producten. De consulente heeft mij toen gevraagd of dit niks voor mij is. Een leuk compliment, maar ik was druk bezig met mijn werk in het restaurant en heel eerlijk: ik zag nooit het nut van twee banen. Toen kwam helaas corona… Natuurlijk voor mij (en iedereen) een erg hectische tijd en tegelijkertijd heel rustig, want ik zat thuis en had niks meer te doen..

Meestal laad ik alle speeltjes op na een stuk of 5 party’s.

Op mijn party heb ik mij aangemeld voor de nieuwsbrieven, dus ontving ik een tijdje geleden een e-mail van LadiesNight“meld je nu aan en word consulente!” Ik werd getriggerd en nieuwsgierig en dacht ‘kom op Dees, trek die stoute schoenen aan en doe het!’ Voordat ik het wist, had ik een supergezellig intakegesprek via videobellen. Nog steeds was ik erg enthousiast en gelukkig was dit andersom ook het geval: ik mocht gaan beginnen! Zo snel mogelijk naar de opleidingsdag op het hoofdkantoor, waar ik met mijn spulletjes en nieuwe kennis weer richting Heerlen ging.

Ik werk nu ruim een half jaar bij LadiesNight. Voordat ik zelf op pad ging, heb ik met twee verschillende, ervaren consulentes mogen meekijken op een party. Hier heb ik lekker veel inspiratie opgedaan! Poeh, een half jaar alweer.. Time flies when you having fun!”

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

“Gemiddeld zo’n 4 á 6 party’s in een maand. Per party ben ik ongeveer 4 uur in totaal bezig. Op de party zelf ben ik meestal zo’n 3 uur aanwezig en dan naderhand nog een uurtje administratie, thuis op de bank!

Ik moet natuurlijk wel de speeltjes opladen, maar dit hoef je niet iedere party te doen. Meestal laad ik alle speeltjes op na een stuk of 5 party’s. Het opladen van alle spullen kan tijd kosten, als je niet zoveel stopcontacten hebt ;-). De reistijd verschilt per party, ik geef party’s bij mij om de hoek, maar ook party’s in België. Ik rijd meestal niet langer dan een uur, dat is voor mij het meest gunstig.”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij Ladies Night?

“Het grootste voordeel (voor mij) van het werken bij LadiesNight is de flexibiliteit en de vrijheid die je krijgt. Jij als consulente hebt eigenlijk alle touwtjes in handen. Je bepaalt zelf wanneer je een party geeft, dit kan op iedere dag van de week, in overleg met de gastvrouw. Dit betekent voor mij dat LadiesNight dus goed te combineren is met mijn drukke werk in de horeca. Het zelf inplannen van mijn party’s is dus een groot voordeel voor mij. Zo kan ik bijvoorbeeld altijd op donderdag- en vrijdagavond een LadiesNight party geven en in het weekend knallen in het restaurant.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Het samenwerken met LadiesNight bevalt mij erg goed! Het is een grote organisatie met heel veel toffe en lieve mensen die eigenlijk 24/7 klaarstaan voor de consulentes, maar ook zeker voor onze gasten. Het is een hardwerkende organisatie dat tijd en liefde steekt in een ieder van ons, mede door ons verschillende educatieve dagen aan te bieden. Meerdere dagen worden gevuld door seksuologe Kaat Bollen, waarna je als ‘sexperte 2.0’ weer naar buiten stapt.

Ik heb nog nooit eerder zo’n grote organisatie meegemaakt die hun consulentes op nummer 1 hebben staan.

Iedere consulente word goed voorbereid en ingedeeld bij een groep, onder leiding van een lieve manager. Jouw manager en collega’s ondersteunen en helpen je met eventuele vragen en hun eigen ervaringen. Je zit samen in een ‘kwebbel app’,  zo heb je eigenlijk nooit het gevoel er alleen voor te staan, want je kan altijd terecht bij een van de meiden. Het is fijn om het gevoel te hebben samen te groeien naar de top.

De organisatie denkt aan je en waardeert wat je voor ze doet, dit laten ze blijken door bijvoorbeeld zomaar een berichtje of bloemetje te sturen, een kaartje tijdens kerst te schrijven of een simpel telefoontje te plegen met de vraag ‘hoe gaat het met je?’. Ieder jaar is er ook nog eens een meeting voor alle consulentes (lees: feest met thema). Ik heb nog nooit eerder zo’n grote organisatie meegemaakt die hun consulentes op nummer 1 hebben staan. En juist daarom werk ik zo graag bij LadiesNight. Jij bent waardevol en dat laten ze merken!”

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

“Ik probeer eigenlijk altijd een deel te sparen van het geld dat ik verdien. Ik heb nu voor het eerst sinds 2 á 3 jaar weer een vakantie geboekt en kan ik met een vriendin gaan genieten in Ibiza! Het verdiende geld van mijn party’s heeft hier natuurlijk aan meegeholpen. Ook wil ik volgend jaar gaan beginnen met mijn motorrijbewijs, dus het doel is om daar lekker voor te gaan sparen en heerlijk uit te kunnen waaien!”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Het werken bij LadiesNight heeft ontzettend veel voordelen. Je leert zoveel nieuwe, mooie mensen kennen waar je weer veel van kan leren en zij andersom van jou natuurlijk. Als kind en puber zijnde was ik nooit open over seks en vragen stellen deed ik al helemaal niet. Ik vond het spannend en ik schaamde mij vooral. Mij was niet geleerd dat seks een behoefte was, nee, seks gebeurde achter gesloten deur en daar werd niet over gepraat.

Voor mij is werken bij LadiesNight dus een hele openbaring. Ik kan nu zo ontzettend genieten als ik mensen kan helpen met vragen die ze bijvoorbeeld thuis niet kunnen of durven stellen. Waar nodig kan ik mijn eigen ervaring vertellen en zien zij dat ze niet de enige zijn. Wanneer mensen uit hun schulp komen, voel ik enorme voldoening. Dat is fantastisch.

De verdiensten en de vriendschappen die je overhoud zijn geweldige extra’s!

Je leert zo ontzettend veel over seksualiteit, het lichaam (zowel man als vrouw), onze producten en hoe gebruik je ze gebruikt.O ok krijg je veel mensenkennis door bij zoveel verschillende dames over de vloer te komen. Je zelfvertrouwen groeit en na een aantal keer zo’n party te geven, vind je het een stuk leuker om voor een grote groep te presenteren. De verdiensten en de vriendschappen die je overhoud zijn geweldige extra’s! Ik doe het echt omdat het zo leuk is om vrouwen om je heen te helpen en te zien stralen.

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!