Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4930 antwoorden
« Oudere reactiesNieuwe reacties »
 1. Anniek van Veenhuizen uit Zeewolde

  Al vaker heb ik Ladies Night party’s bij mij thuis gehad. Dit was nu de tweede keer met consulente Angelique. Ze doet het zo super leuk met een mega dosis humor! Ik heb het al naar haar uitgesproken, maar wat is zij een leuke vrouw en dus ook een super leuke consulente. Bedankt voor de gezellige avonden en hopelijk zien we haar snel weer bij de volgende party! Jullie hebben vast genoeg leuke consulentes, maar consulente Angelique is toch echt mijn favoriet! 😁

  Beantwoorden
 2. Mandy uit DenBosch

  Wij hebben altijd een leuke, gezellige Ladies Night party dankzij consulente Angelique. Ze komt al jaren bij ons thuis!! Zo’n lieve, gezellige vrouw. Niks is te gek voor haar!

  Beantwoorden
 3. Annemiek uit Bodegraven

  Op 22 januari heeft consulente Joy de Ladies Night bij ons verzorgd. In deze tijd waar weinig mag, heb ik er ongelofelijk van genoten. Absoluut een aanrader voor een onvergetelijke avond met vriendinnen, een dikke 10! Bedankt!

  Groetjes Annemiek

  Beantwoorden
 4. Naomi uit Helmond

  Zaterdag hebben we een Ladies Night party gehad bij mij thuis met consulente Mirthe en haar stagiaire Ivana. We hebben een leuke gezellige avond gehad en veel gelachen met zijn allen. Het was zo leuk dat 2 vriendinnen ook gelijk een avond wilden inplannen dus echt zeker een aanrader! En ohja, we waren zo enthousiast dat we ook meteen suggesties hebben doorgegeven voor een speeltje ^^.. Mocht die er echt komen, zijn wij de eerste die die gaat kopen haha!

  Beantwoorden
 5. Jari uit Eindhoven

  Op 23 januari hebben wij een geweldige Ladies Night party gehad van onze consulente Britt. Wat was zij ontzettend gezellig en relaxed. Wij zijn in de tijd wat uitgelopen, maar dat kwam ook echt omdat het zo gezellig was en Britt zo goed met ons kon levelen! Super ervaring!

  Beantwoorden
 6. Noa uit Someren

  Op 15 januari hebben wij een hele leuke en gezellige Ladies Night party gehad van consulente Britt. Al onze vragen werden goed, duidelijk en eerlijk beantwoord. Aanrader!!

  Beantwoorden
 7. Tanja uit Eemnes

  De Ladies Night party stond al even in de agenda en het was spannend of hij door kon/mocht gaan. Tussendoor werd ik op de hoogte gebracht dat er een andere consulente de party overnam. Ik vond dat keurig geregeld. Het clubje meiden was kleiner door de coronamaatregelen, maar het was echt super gezellig. We hebben gelachen, gevoeld en geproefd, mede door consulente Suzanne. Zij gaf echt een andere kijk op hoe je soms even andere dingen kunt doen en dat sommige dingen multifunctioneel kunnen zijn. Dank je wel Suzanne, tot de volgende party! Wij hebben een top avond gehad. Tanja Eemnes

  Beantwoorden
 8. Erna uit Lelystad

  Op 24 november heb ik bij Ramonda een Ladies Night party gehad.
  Was super gezellig en we hebben veel gelachen met consulente Claudia.
  Was super leuk! Zou dit nog wel eens mee willen maken.

  Beantwoorden
 9. Ramonda uit Lelystad

  We hebben gisteren op een doordeweekse dag een hele gezellige Ladies Night party gehad. Gepraat, gelachen, geluisterd en gevoeld.
  En consulente Claudia was een gezellige tante hahah. Bedankt!

  Beantwoorden
 10. J zonneveld uit Breezand

  We hebben vrijdag een hele gezellige party gehad. We hebben erg gelachen en de consulente Nerissa is zeker een aanrader. We konden alles vragen en niks was raar of vreemd. Ook had ze veel tips en tricks. Ze krijgt een 10.

  Beantwoorden
 11. Lutine uit Zwijndrecht

  Hele gezellige avond gehad, doordat consulente Mijke het ontzettend leuk en professioneel bracht! Ondanks het gegiechel van de dames, bleef ze vriendelijk en vrolijk! Een aanrader!

  Beantwoorden
 12. Gea uit Vriescheloo

  Super leuke gezellige avond gehad. Enorm gelachen maar ook gewoon leuke discussie gehad. Echt een aanrader. ❤️ Ria is zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 13. Celine uit Hoofddorp

  Soraya was een super lieve en leuke gastvrouw. Ze legde alles goed uit en maakte echt een connectie met ons. Het was totaal geen presentatie verhaal. Ze dacht met ons mee en heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich heel erg op haar gemak voelde. Kan niet wachten op mijn volgende party met haar!

  Beantwoorden
 14. Erika uit Dordrecht

  We hebben een topavond gehad, ontzettend veel gelachen.
  Meike heeft het heel leuk gedaan.

  Beantwoorden
 15. Tamara uit Nieuwveen

  In 1 woord: super! En consulente Joy, onwijs bedankt je bent een topper!!!

  Beantwoorden
 16. Nina uit Groningen

  Een hele leuke, gezellige en leerzame Ladies Night party gehad. Veel gelachen en niks was te gek. Onze consulente Ria deed het hartstikke leuk. Een echte aanrader!!

  Beantwoorden
 17. Nathalie uit Groningen

  Vanavond een eerste Ladies Night party meegemaakt en wat was het leuk. Dit is zeker een aanrader om te doen met vriendinnen. Het volgende feestje staat alweer op de planning. Onze consulente Ria nam ons super mee met de producten en maakte er een fijne sfeer van!

  Beantwoorden
 18. Lydia uit Vriescheloo

  Super leuke en leerzame avond gehad, door onze consulente Ria!

  Ria erg bedankt! En succes en plezier met je volgende party’s.

  Beantwoorden
 19. Fenja uit Oudepekela

  We vonden de Ladies Night party met consulente Ria goed. Ze benoemde specifieke dingen, wat ik eerder niet heb gehoord. Was gezellig!

  Beantwoorden
 20. Patricia hartman uit Musselkanaal

  Geweldige avond gehad, verzorgd door consulente Ria.

  Beantwoorden
 21. Annemaj uit Groningen

  Wat hadden wij een toffe middag! Onze consulente, Stefanie, was erg kundig, inspirerend en wist de sfeer haarfijn aan te voelen. Mooie collectie en voor iedereen een aanrader!

  Beantwoorden
 22. Julia S uit Amsterdam

  Echt een ontzettende leuke en leerzame avond gehad! Consulente Soraya is echt een leuke vrouw en vindt geen vraag te gek.

  Mijn pakketje werd helaas naar een verkeerd adres gestuurd en wanneer ik dit aan Soraya vertelde is ze er meteen heen gereden en heeft ze het pakket opgehaald en naar me toe gebracht. Dat noem ik eens goede service!

  Iedereen in of rondom Amsterdam: kies Soroya als je consulente!

  Beantwoorden
 23. Sylvia Walraven uit gronsveld

  Supergezellige Ladiesnight😁👍👍 Maartje krijgt van mij een dikke 10. Brengt het keigoed en met de nodige dosis humor. Wij hebben genoten en heel veel gelachen. TOP👍👍👍

  Beantwoorden
 24. Raisa uit Angerlo

  We hebben een erg leuke en gezellige party gehad met dank aan onze consulente, Jeanette. Met het regelen van de party en het regelen van de bestelling verliep alles erg soepel, er werd snel en duidelijk gereageerd om vragen. Ook tijdens de party sprak ze erg enthousiast en er was duidelijk te merken dat ze er plezier in had en ook goed wist wat ze aan het vertellen was. Mijn vriendinnen waren erg enthousiast en zouden dit zo weer opnieuw willen doen!

  Beantwoorden
 25. Carmen van den Heuvel uit Breda

  Super avond gehad met Wilma. Veel gelachen, geleerd en gevraagd. Wilma heeft een heerlijke energie waardoor het al snel vertrouwd voelt. Mijn 2e keer ladiesnight met Wilma en ik raad het iedereen aan!

  Beantwoorden
 26. Amy uit Hilversum

  Super leuke avond gehad met onze consulente Sharona! Buiten de uitgebreide collectie om wist zij het ook nog eens super leuk te presenteren. Sharona heeft onze avond nét even een tikkeltje leuker gemaakt, bedankt voor deze leuke Ladies Night!

  Beantwoorden
 27. Chantal uit Amsterdam

  Was een super geslaagde avond! Veel gelachen. Onze consulente was aardig en nam de tijd . Wat ik wel heb gemist wat ik op de site las was een loting aan het einde van de avond.

  Beantwoorden
  • Sharon Vonke

   Hi Chantal, fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad! Bij een partyomzet vanaf €200,- wordt er altijd een verloting gedaan. 🙂

   Beantwoorden
 28. Kimberley uit Ijsselstein

  Was een super avond! Veel gelachen met elkaar en Hanneke, onze consulente, is heel aardig en doet het super leuk presenteren.
  Echt een aanrader om zo’n avond met vriendinnen te organiseren

  Beantwoorden
 29. Romy uit Fleringen

  Het was een erg gezellige avond met consulente Demi. Dit is de tweede keer dat ik een Ladies Night mee mag maken en beide keren waren zeker geslaagd! Aanrader dus!

  Beantwoorden
 30. Eefje uit Enter

  Een super leuke, gezellige en geslaagde party gehad! Met grote dank aan Kia die alles super geregeld had en alles goed uitlegde. Ook gaf ze haar eerlijke mening en deelde eigen ervaringen wat ook de wat meer verlegen meiden zeer fijn vonden! Iedereen is super tevreden naar huis gegaan en nog steeds zijn we aan het na genieten/lachen van deze top avond! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 31. Marije uit Niebert

  Vrijdag 15 oktober een geweldige avond gehad met consulente Lisa. Een hele gezellige party met veel humor en goede uitleg. De keuze was reuze en we hebben veel bijgeleerd. Zo leuk dat we de volgende party direct alweer hebben gepland!

  Beantwoorden
 32. Annemieke uit RUCPHEN

  De Ladies Night op zaterdag 16 oktober bij mij thuis was een enorm succes! Ik had 16 dames die supergoed begeleid werden door jullie consulente Desiree. Mede door haar enthousiasme, fijne vertrouwde voorkomen en goede uitleg is er een fantastische omzet gemaakt en zijn 16 dames met een big smile naar huis gegaan ❤️

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel Annemieke. Je bent een geweldige gastvrouw en ik zal nog vaak aan jouw gezellige party terug denken. Top geregeld allemaal! Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 33. Monique uit Rucphen

  We hebben een hele leuke en interessante avond gehad. De consulente (Desiree) legde alles goed uit en op z’n tijd wat humor tussendoor. Zeker een aanrader.
  Zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel Monique. Wat hebben we toch gelachen met z’n allen. Ik zie jullie graag weer terug! Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 34. Diana Peeters uit Rucphen

  Was een super leuke party!!! Gedaan door consulente Desiree. Omdat we nog niet echt alles hebben gehoord en gezien, geef volgend jaar ook een party.

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel Diana. Leuk dat we elkaar volgend jaar weer terug gaan zien. We hebben dan ook weer mooie pakketwissels gehad. Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 35. Edwina uit Moerdijk

  Gisteren een party gehad van Desiree. Een ontzettend leuke, gezellige consulente. Geweldig dat je toch nog altijd dingen kunt leren. Ik kijk ernaar uit om thuis ’n keer een party te hebben maar dan zeker weer door Desiree.

  Beantwoorden
  • Desiree uit Roosendaal

   Dank je wel, wat lief! We zien elkaar binnenkort weer op jouw eigen party. Ik heb er al zin in! Groetjes consulente Desiree

   Beantwoorden
 36. Jilke uit Hengelo

  Super leuke party gehad! Kia vertelde alles wat we wilden weten, maar zorgde vooral voor een gezellige, open avond met veel gelach!

  Beantwoorden
 37. Bianca uit Hoogvlietrotterdam

  Waanzinnig gezellige avond! Consulente Joyce geeft heel veel informatie, doet dit met de nodige humor. Daarnaast zorgt ze voor een goede veilige sfeer. Echt een topavond en wat een geweldige spulletjes (en veel!!)
  Aanrader!!

  Beantwoorden
 38. Laura uit Doetinchem

  Gisteravond een hele leuke avond gehad met de vriendinnen! Kia verzorgde de avond op en top en zorgde voor een fijne en gezellige sfeer! Volgende Ladies Night bij mij samen met Kia!

  Beantwoorden
 39. Lisa uit Stein

  Onze Ladies Night was een enorm succes! De consulente heeft het super leuk gedaan en een fijne, ontspannen en vooral niet genante sfeer gecreëerd.
  Met ruiken, proeven en voelen hebben we veel verschillende producten gezien. Geen vraag was te gek en op alles kregen we een duidelijk en uitgebreid antwoord!
  De manier van bestellen was ook heel fijn. Een voor een konden we bij haar langs om door te geven wat we wilde. De meeste van ons waren open over wat we gingen bestellen maar de paar dames die het privé wilde houden hebben dit als enorm prettig ervaren!
  Iedereen wil de volgende keer gastvrouw zijn want al die leuke extra’s wil iedereen wel hebben haha.
  Ontzettend bedankt voor deze onvergetelijk gezellige avond!!

  Beantwoorden
 40. Wendy uit ‘s-Gravenzande

  Gisterenavond een superleuke Ladies Night gehad met consulente Joyce!
  Het was een geweldige avond, we hebben echt dubbel gelegen van het lachen, maar ook nog veel geleerd!
  Joyce heeft het echt heel leuk gedaan en wist ook antwoord te geven op al onze vragen…meteen weer een party geboekt voor volgend jaar 😃

  Beantwoorden
 41. Nadine uit Rijssen

  Demi viel op het allerlaatste moment in voor een zieke collega. Echt super tof. Ze was lief, geduldig en respectvol. We willen haar snel weer zien

  Beantwoorden
 42. Charon uit Beetsterzwaag

  Tip Ladies Night.. lekker vrolijk en open wijfie.
  Leuk vertelt! Stephanie is een aanrader!

  Beantwoorden
 43. Marjolein uit Utrecht

  Hilarische en gezellige avond gehad met consulente Shawn! Veel gelachen, maar ook veel ruimte voor vragen. Een gemengde groep met groentjes en ervaren meiden: voor ieder wat wils. Shawn vertelde vol enthousiasme, maar met respect voor ieders wensen.
  Zeker aan te raden!

  Beantwoorden
 44. Tanja uit DenHaag

  Een onwijze gezellige avond gehad met consulente Joyce! Omdat we een gemixte groep hadden hield ze goed rekening met de dames voor wie het de eerste keer was. De sfeer was goed daar zorgde zei ook wel voor. Vertelde goed over de producten en wanneer er vragen waren wist ze deze te beantwoorden.
  Super bedankt voor de geslaagde avond en tot een volgende keer!

  Beantwoorden
 45. Mellyyy uit Zoeterwoude

  Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Onze eerste party maar Joy heeft er voor gezorgd dat het zeker niet de laatste is. Wat een super avond, en een enorm fijne sfeer! Bedankt Joy!

  Beantwoorden
 46. Charina uit DeSteeg

  Gister een Ladies Night gehad met de superleuke consulente Kim Westers! Ze heeft het echt ontzettend leuk gedaan, het was heel erg gezellig!

  Als je een leuke, gezellige Ladies Night wilt, is zij zeker aan te raden als consulente! 😃😉

  Beantwoorden
 47. antal uit zeddam

  Op 19 september was het dan eindelijk zo ver onze party was er! Met Kim als consulente hadden we het echt supergoed en leuk voor elkaar. Contact en alles vooraf was super, ook op de middag/avond zelf.
  We hebben met de groep echt gelachen en plezier gehad. Kim legt alles goed en duidelijk uit, ook op alle vragen heeft zij wel een antwoord.
  We gaan over een jaar zeker weer een party bij haar boeken. Kim bedankt voor alles, je bent een topper!

  Een knipoog van A en N 😘

  Beantwoorden
 48. Joyce Vroemen uit BergenTerblijt

  Wat een geweldige avond hebben we gehad met consulente Maartje. Ze is zo goed met mimiek en uitbeelden dat het lastig was niet lachend de grond op te rollen. We hebben een top avond gehad!! Dikke 10 🤩

  Beantwoorden
 49. Bianca uit Eindhoven

  Dit was de tweede Ladies Night met consulente Anne.
  Het was wederom lachen, gieren, brullen.
  Anne legt alles op een leuke manier uit en neemt de tijd.
  Ze speelt goed in op de samenstelling van de groep.
  Echt een toppertje!

  Beantwoorden
 50. Iris uit Utrecht

  Joy kan zich goed aanpassen aan de sfeer! Hele leuke avond gehad. Joyfull

  Beantwoorden
  • Ladies night uit Duiven

   Wat leuk om te horen, en wat een goede uitspraak Joyfull 😉

   Bedankt voor jullie bericht!

   Beantwoorden
« Oudere reactiesNieuwe reacties »