Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4669 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Naomi uit Amsterdam

  5 september een party van Claudia B gehad. Was een onwijs leuke avond en heb weer ontzettend hard gelachen! Tot volgend jaar!

  Beantwoorden
 2. Alice uit Vaassen

  Afgelopen vrijdag een hele leuke Ladies Night gehad. Patricia was erg spontaan en gezellig. Een leuke avond met vriendinnen zusjes gehad. Zeker voor herhaling!

  Beantwoorden
 3. Marieke uit Nijeveen

  Afgelopen zaterdag een ontzettend gezellige Ladies Night gehad. Barbara verzorgde de avond. Ze is een kundige vrouw die de sfeer en gezelligheid goed weet te brengen! Helemaal top!

  Beantwoorden
 4. Pearl uit Almere

  Wij hebben genoten van onze avond was echt top met een super leuke en toffe consulente. Tot de volgende party

  Beantwoorden
 5. Rabea uit Muntendam

  Wij vonden het echt geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar. Dankje wel Marianna.

  Beantwoorden
 6. Ilsa uit Haarlem

  Super party gehad. Ik had hem georganiseerd met al mijn collegaโ€™s (van een horeca baantje), velen hadden nog nooit een party gehad en vonden het super fijn dat ze naast veel lachen ook veel leerden. Dit was mijn 4e party maar toch bleef hij leuk ook omdat Natascha gewoon een topper is! Dankjewel voor de leuke avond!

  Beantwoorden
  • Natascha uit Hoofddorp

   Hoi Ilsa,
   Dank je wel voor je lieve reactie! Was zeker een leuke en gezellige avond! ๐Ÿค—

   Beantwoorden
 7. Iris uit Amersfoort

  Al meerdere keren een super leuke ladiesnight gehad met Juliska. Ze bedenkt leuke spelletjes om het leuk te houden, ook als je het al vaker hebt gedaan blijft het lachen, gieren en brullen!

  Beantwoorden
 8. Romee Hofstede uit Leeuwarden

  Een geweldige Ladies Night gehad van Esther Cupido! Een echte aanrader en een top vrouw met humor. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 9. Merel Nijsten uit Deurne

  Desiree zeker aan te raden! Lekker open en spontaan en een superleuke Ladies Night gehad met de meiden. Veel gelachen en een relaxte sfeer. Deze topper kwam zelfs op haar vrije dag een party bij mij geven door miscommunicatie met een andere consulente. Het is een topper!

  Beantwoorden
 10. Dominique uit Prinsenbeek

  Super leuke party gehad vandaag! Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad en alles werd ook zeer goed uitgelegd! Wat hebben we gelachen!

  Beantwoorden
 11. Vikki Youngman uit Milsbeek

  Ik heb gister avond voor de eerste keer zelf een Ladies Night gehouden bij mij thuis samen met Brigitte. Zij is heel lief en grappig en vond dit heel leuk om met haar samen te doen. Ik ben flink verwend door alle vriendinnen en Brigitte. Bedankt voor de super leuke avond en tot snel.

  Beantwoorden
 12. astrid uit eygelshoven

  Afgelopen dinsdag een Ladies Night gehad. Het was super gezellig! Dank je wel Maartje, je bent top.

  Beantwoorden
 13. cindy uit Zaandam

  Het was weer een leuke avond. Ondanks dat dit mijn zoveelste avond was, heb ik toch nog weer wat geleerd. Ook heel mooi dat er weer nieuwe dingen waren.

  Beantwoorden
 14. Monique uit 's-Hertogenbosch

  Dit was voor mij mijn tweede Ladies Night. Afgelopen zaterdag was Mirthe er en het was echt top! Zelf vond ik de afwisseling van spelletjes en uitleg erg leuk. Verder vond ik het ook leuk dat ze haar eigen verhalen/ervaring vertelde, dit maakt het toch wat persoonlijker en dat hoort ook bij zo’n avond. Al met al helemaal top!

  Beantwoorden
 15. Marion uit Bladel

  Een hele gezellige avond gehad met Vera. Veel informatie maar ook erg veel gelachen… Het is erg laat geworden, maar dat was geen probleem voor Vera. Bedankt voor deze leuke avond… ๐Ÿ‘

  Beantwoorden
  • Vera uit Eindhoven

   Dank je wel voor je leuke reactie. Ik vond het ook een super gezellige avond.โ˜บ

   Beantwoorden
 16. Rebecca uit Tilburg

  Mijn vriendinnen, zussen en ik hebben een super leuke party gehad. En zeker leuke speeltjes besteld. ๐Ÿ˜‡

  Beantwoorden
 17. Inge uit Menaam

  Wij hebben afgelopen zaterdag een bere gezellige avond gehad! Zoals altijd onder leiding van Barbara en daardoor ook erg geslaagd en wederom leerzaam!!! Bedankt en tot volgend jaar๐Ÿ˜˜

  Beantwoorden
 18. Carolien uit Hellevoetsluis

  Heb inmiddels 4 of 5 party’s meegemaakt geloof ik.. De laatste 2 waren van Quinta. Zij doet het echt heel leuk. Degene die ik als eerste had ook, maar haar naam ben ik ben kwijt. Deze party’s staan garant voor een hilarische, open en leerzame avond. Leuk dus!! En niet te vergeten: de spullen zijn van prima kwaliteit.

  Beantwoorden
  • Quinta uit HendrikIdoAmbacht

   Bedankt voor de leuke reactie.. Ik vind jullie super! Op naar de volgende party in maart;)

   Beantwoorden
 19. Carola uit Nispen

  Super leuke avond! Maar dat zijn ze altijd. Goede informatie, zeker over nieuwe producten.

  Beantwoorden
 20. Myrthe uit Roermond

  In september een hele leuke Ladies Night gehad met Domenicque. We hebben het heel gezellig gehad en veel gelachen.

  Beantwoorden
  • Domenicque uit Brunssum

   Dankjewel Myrthe het was super gezellig bij jullie ๐Ÿ˜Š
   Groetjes en een knipoog Domenicque ๐Ÿ’‹

   Beantwoorden
 21. Monique jansen uit Venlo

  We hebben een super toffe avond gehad. Dank aan Petra v Rossum. Je bent een kei in wat je doet, vooral doorgaan zo! Bedankt namens alle vrouwen. ๐Ÿ˜š

  Beantwoorden
 22. Lisa uit Leiden

  Gisteren was ik de gastvrouw van een Ladies Night. Het was ontzettend gezellig! We hebben veel gelachen samen een ook nieuwe dingen geleerd (en gekocht natuurlijk). Onze consulente Celicia deed het geweldig, ze presenteerde alles leuk en gaf goed advies. Het was een superleuke avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

  Beantwoorden
 23. Rachelle uit DenHelder

  Wij hebben van de zomer een ladies Night party gehad. Het was ontzettend leuk! Met de meiden veel gelachen en ook nieuwe dingen geleerd! Josรฉ deed het ontzettend leuk en beantwoordde alle vragen met alle open en eerlijkheid. Wij hebben als goed is in december weer een party om ook de nieuwe producten weer te zien.

  Beantwoorden
 24. Dionne Gelissen-Boere uit Geleen

  Super party avond gehad. Credits voor Domenicque! Wij als dames stonden centraal deze avond!!

  Beantwoorden
 25. Sanne uit Almere

  Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige party gehad. Natascha maakt het iedere keer weer super gezellig! We hebben veel gelachen en ook veel geleerd. Het was een heel bijzondere avond! Dankjewel Natascha en tot volgend jaar ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
  • Natascha uit Hoofddorp

   Dank je wel Sanne! Het was ook een feestje om bij jullie te zijn! Tot volgende jaar! ๐Ÿค—

   Beantwoorden
 26. Nathalie uit Wilnis

  Inmiddels de vierde keer een Ladies Night geboekt via jullie organisatie. Alle keren hebben we het even leuk gehad, zeker een aanrader!! Bedankt Thirza voor alle gezelligheid en tips afgelopen zaterdag. ๐Ÿ˜Š

  Beantwoorden
 27. Suzannah uit Julianadorp

  Een hele leuke, gezellige en leerzame Ladies Night gehad. Josรฉ zorgde voor een ontspannen sfeer en de speeltjes waren top! Voor herhaling vatbaar. ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 28. Roselle van Dongen uit Schiedam

  Leuke party gehad, bedankt voor de gezellige avond Caro. Je deed het hartstikke leuk!

  Beantwoorden
 29. Dorothe uit Millingena/dRijn

  Wij hadden Jaimy als consulente een vrolijke enthousiaste meid. Ze heeft ons een hele leuke avond bezorgd. De volgende party ben ik weer van de partij en kiezen we weer een avond met Jaimy.

  Beantwoorden
 30. Eline uit Dordrecht

  Afgelopen vrijdag een superleuke Ladies Night gehad verzorgd door Sonia. Ze sprak lekker open over alles en had veel adviezen. Heel erg bedankt hiervoor, we hebben genoten en doen het sowieso nog een keer! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 31. Daniella de Wit uit Vlaardingen

  Wat was het een gezellige sfeervolle avond. Duidelijke uitleg en leuke presentatie gegeven en wat een super consulente… Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Miranda. ๐Ÿ˜˜

  Beantwoorden
 32. Debbie uit Denhelder

  Hartstikke leuke avond gehad gisteren. Jose deed het heel leuk en was ook heel duidelijk met alles uitleggen. Iedereen was heel positief! Superleuke avond met z’n allen was het!

  Beantwoorden
 33. Samara uit Hoogeveen

  We hebben echt een super leuke ladies night gehad met Rachel. Ondanks dat ze keelontsteking had, is ze toch gewoon gekomen en heeft een super leuke party neer gezet!! Rachel, bedankt namens mij en de rest. We vinden het echt super gezellig!

  Beantwoorden
 34. Danielle uit Lutten

  Was een super avond met veel gelach en super uitleg en wat een leuks ondeugende spelletjes. En ook zeer leerzame. Jolien was echt een super avond. Zie uit naar een Ladies Night Homeparty, ook van jou natuurlijk. Tot in september volgend jaar. Groetjes Danielle

  Beantwoorden
 35. Chrissy van Haren uit Uden

  Gisteravond 9-10 is Mirthe bij mij thuis geweest om een Ladies Night te geven. Door een afmelding zat ik precies aan 7 dames, maar kon mij geen afmelding meer krijgen. Mirthe gaf mij tips om aan meer dames te komen en daardoor begon de avond met 9 dames. Bijna niemand kende elkaar, maar dat mocht de pret niet drukken. De gekste speeltjes kwamen naar boven, waar de meesten wel enthousiast over waren. Ook verzorgingsproducten kwamen voorbij, wat je in 1e instantie niet zou bedenken. Mirthe was erg open en ze doet erg haar best om je zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Niks is te gek voor haar, ook met persoonlijke vragen geeft ze tips. Je bent vrij om iets te bestellen, niks moet, alles mag. Conclusie: was het een top avond, met lachen, gieren en brullen. ๐Ÿ˜ƒ Mirthe, bedankt!

  Beantwoorden
  • Mirthe uit Veghel

   Super bedankt voor deze reactie! Ik vond het ook erg gezellig en tot de volgende keer ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 36. Rebecca Schouten uit Alkmaar

  Een superleuke, gezellige en leerzame avond gehad.

  Beantwoorden
 37. Tanja uit Bergenopzoom

  Gisteren een Ladies Night gehad van Greanne. Het was een super gezellige avond!

  Beantwoorden
 38. Deveny De kruijff uit Lelystad

  Was super gezellig, Esther doet het super leuk. ๐Ÿ˜Š

  Beantwoorden
 39. Kimberley uit Alkmaar

  Afgelopen zaterdag hebben wij met een groep van elf dames een onwijs leuke Ladies Night ervaren, verzorgd door consulente Jose. Een aantal van de dames hebben al eerder meegedaan aan een Ladies Night, maar wij hadden ook twee dames waarbij dit hun eerste ervaring was. Wij hebben een ongelofelijke beleving gehad en hadden een avond vol plezier. Het is leuk om dit te doen met een groep vriendinnen, voor de leuk maar wij hebben ook echt nieuwe dingen geleerd. Wat wij als prettig hebben ervaren is de open- en eerlijkheid van de consulente. Alles kan en mag gevraagd worden, er is geen taboe en er worden geen mooiere verhalen gemaakt dan wat het is. Al met al was dit weer een top avond en zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
  • Jose uit Schagen

   Dank je wel Kimberley ik vond het weer erg gezellig met jullie, op naar de volgende ๐Ÿ‘

   Beantwoorden
 40. Nancy wijnen uit Venlo

  Was een leuke vrouw en goede uitleg … was erg gezellig! Thnx Britta ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ Namens iedereen.

  Beantwoorden
 41. Alisa uit Grubbenvorst

  Vrijdag een onwijs gezellige avond gehad dankzij Britta!! Ook al kenden de meeste meiden van de groep haar al van een vorige party, Britta heeft er voor gezorgd dat we weer nieuwe dingen hebben mogen voelen, proeven en leren. Thanks Britta en tot snel weer!

  Beantwoorden
 42. Desiree uit Dirksland

  Een geweldige, gezellig top avond gehad met m’n vriendinnen! Quinta heeft het echt super leuk gedaan, we hebben ons rot gelachen รฉn nog een hoop geleerd ook ๐Ÿ˜‰. Het was zo gezellig dat ik gelijk weer een nieuwe party heb geboekt. ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 43. Anouk uit Beilen

  Super gezellige avond gehad met de consulente Daphne!

  Beantwoorden
 44. Elisa uit Roermond

  Dominique je bent een topper! Een vrouw met humor en goede uitleg. Wij als 9 dames hebben genoten. Deze avond is een mooie herinnering voor ons! Mede dankzij jou. Dankjewel en zeker tot de volgende party’s xxx

  Beantwoorden
  • Domenicque uit Brunssum

   Bedankt voor de lieve reactie ๐Ÿค— ik heb ook genoten ๐Ÿ˜ tot snel weer ๐Ÿ˜‡
   Groetjes en een knipoog Domenicque ๐Ÿ’‹

   Beantwoorden
 45. Kim uit Drachten

  Zaterdag 28 september een super leuke en gezellige avond gehad. Stefanie deed het op een super leuke manier! Onze lachspieren zijn getraind en we hebben allemaal weer wat mogen leren. Bedankt!

  Beantwoorden
 46. D uit Flevoland

  Applausje voor Will die ons een te gekke avond bezorgde. Dankzij haar goede advies weten we nu precies hoe we onze mannen gek moeten maken! En zij ons natuurlijk ๐Ÿ˜‰ Dikke knipoog!

  Beantwoorden
 47. Linda uit Venray

  Zaterdag een gezellig avond gehad met Britta.
  De groep bestond uit verschillende leeftijden maar ze wist het leuk te houden voor allemaal.
  Britta bedankt voor de leuke en leerzame avond!

  Beantwoorden
  • britta uit Vierlingsbeek

   Graag gedaan Linda en de meiden. Ik heb van jullie genoten. Tot de volgende keer.
   Groetjes Britta

   Beantwoorden
 48. Naphtaly uit Zoetermeer

  Geweldige party met een top consulente die zich snel aanpast aan de situatie en out of the box denkt.!! Bedankt Astrid!!

  Beantwoorden
  • Astrid uit DeMeern

   Ahh wat lief, dank je wel. Was echt een heel andere setting dan anders maar wel heel intiem en gezellig. Bedankt en tot snel weer. Liefs Astrid

   Beantwoorden
  • Astrid uit DeMeern

   Dank je wel Napthaly. Bedankt voor deze avond. Hij was weer top zoals van ouds maar dan heel erg aangepast. Heerlijk om te doen. Tot snel weer xx

   Beantwoorden
 49. Suzannah uit Julianadorp

  Supergezellige avond gehad met mijn (oud) collegaโ€™s! Consulente Josรฉ zorgde voor een relaxte sfeer en met zโ€™n allen hebben we gelachen en genoten van de avond. En natuurlijk binnenkort genieten van de bestelde toys ๐Ÿ˜‰ Kortom; een aanrader!

  Beantwoorden
 50. Disha uit Rotterdam

  TOP avond gehad! Het was SUPER gezellig. Consulent Nanda had het echt super leuk aan gepakt we hebben zo erg gelachen en heel wat geleerd๐Ÿ˜‹!

  Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »