Consulente Anne-Marte over haar (bij)baan bij LadiesNight

Ervaring Consulente Anne-Marte

Wil je jezelf kort voorstellen?

“Hallo, ik ben Anne-Marte. Ik ben 25 jaar en woon in Delft met 3 vriendinnen. We wonen in een gezellig huisje met een tuin, waar we lekker van de zon kunnen genieten. Momenteel ben ik bezig met een opleiding om Wedding Planner te worden en twee avonden per week ben ik ‘s avonds druk bij een theaterproductie als regieassistent. Daarnaast ben ik inmiddels al 8 maanden consulente bij Ladies Night Homeparties, wat ik super graag doe!”

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

“De eerste party die ik heb bijgewoond is al 5 jaar geleden, die werd destijds georganiseerd door een vriendin van mij. Dat heeft zo’n goede indruk gemaakt op mij, dat ik een jaar later zelf gastvrouw ben geworden en een party heb gehouden voor mijn (oud)huisgenoten.

Op deze party vertelde de consulente dat er altijd nieuwe consulentes gezocht worden bij LadiesNight. Dat leek me zo’n interessante en leuke bijbaan, dat ik mezelf direct heb aangemeld. Als consulente heb je een auto nodig om alle producten (en jezelf) te kunnen verplaatsen en die had ik toen helaas niet, waardoor het hele feestje niet door ging. Een tijdje geleden heb ik een oude auto kunnen overnemen en ben ik er alsnog meteen voor gegaan!”

Alle collega’s zijn altijd heel blij om nieuwe consulentes op te vangen en helpen elkaar graag als iemand tegen iets aanloopt.

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Hoeveel party’s ik draai per maand verschilt nog wel eens. Soms doe ik 2 party’s per week en heb ik de week daarop geen party’s staan, maar meestal werk ik 1 party per week, dus 4 party’s in de maand. Op de avond van een party ben ik vaak 4 uur kwijt. Daarnaast ben ik per party nog een uurtje kwijt aan het contact met de gastvrouw en het invoeren van de bestellingen. Natuurlijk ben je eens in de zoveel tijd ook een uurtje kwijt aan het laden van de toys en het inlezen over de nieuwe producten. Dat vinden mijn huisgenoten ook altijd super leuk!”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

“Eén van de voordelen van LadiesNight is de open werksfeer tijdens party’s, maar ook tijdens werkdagen op kantoor. Alle collega’s zijn altijd heel blij om nieuwe consulentes op te vangen en helpen elkaar graag als iemand tegen iets aanloopt, op of buiten een party. Dat vind ik een hele motiverende sfeer om mijn werk in te mogen doen.

De flexibiliteit van LadiesNight is voor mij ook een heel positief puntje. Ik kan zelf bepalen wanneer ik party’s inplan en wanneer ik mijn werktijden indeel, waardoor ik zelf het overzicht houd in mijn eigen agenda. LadiesNight biedt ook de mogelijkheid tot trainingsdagen waarin wij meer kunnen leren over seks en het vrouwelijke lichaam, wat ik zelf heel interessant vind en leuk om over te leren.”

Is het werk goed te combineren met jouw andere dagelijkse bezigheden?

“Ja, het fijne van LadiesNight is dat ik het administratieve werk zelf kan inplannen. Dus dat kan ik doen wanneer ik daar tijd voor heb en het kan lekker vanuit huis. Daarbij zijn de party’s die ik plan altijd in de avond en vaak in het weekend, dus die conflicteren niet met een studie of werkdag.”

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

“LadiesNight als organisatie is fantastisch! Elke consulente wordt voorzien van een manager die altijd voor je klaar staat en dat is een hele fijne gedachte. Met elke vraag en elk probleem kun je altijd bij deze persoon terecht en ontvang je ondersteuning. Daarnaast is er ook nog een vangnet aan consulentes waar je je vragen altijd kunt stellen en iedereen bereid is om met je mee te denken. Het voelt echt als een grote familie die je graag helpt. Een hele fijne sfeer om je zorgen te kunnen delen en waar je altijd kunt vragen om hulp.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Met de eerste verdiensten, heb ik natuurlijk mijn eigen nachtkastje even goed bij gespekt, met de goede korting die je krijg als consulente… 😉 Daarnaast gebruik ik de centen die ik verdien graag voor leuke activiteiten, zoals een avondje uit of een weekendje weg. Ik denk maar zo: tijdens de LadiesNight party’s verwen ik de gasten, daarna verwen ik graag mezelf!”

Wat voor doelen heb jij met jouw verdiensten?

“Momenteel ben ik het geld aan het opsparen voor een lekkere vakantie. Met de dingen die ik doe buiten LadiesNight, kom ik eigenlijk precies rond. Dus alles wat ik binnen krijg als consulente, gebruik ik graag om leuke dingen van te doen. Kaartjes kopen voor een voorstelling, een avondje uit eten, dagje sauna, dat soort dingetjes!”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Omdat het echt de allerleukste baan is die er bestaat! Consulente zijn bij Ladies Night Homeparties brengt zoveel gezelligheid met zich mee. Niet alleen binnen de meiden van kantoor, met wie je het over echt alles kunt hebben, maar ook op de party’s zelf. Je bezorgt de meiden op een party een superleuke avond en dat geeft een heerlijk gevoel!

Laten we eerlijk zijn: seks is gewoon hartstikke interessant. En hoe leuk is het, dat het daar dan ook de hele tijd over mag hebben?  Daarbij leer je ook nog eens onwijs veel op het gebied van seks, relaties, het menselijk lichaam, de verschillende producten én zul je nooit meer angst hebben om voor een grote groep te staan.

Er is nog steeds een soort taboe over seks en het plezier van vrouwen in de slaapkamer. Er is zelfs een orgasmekloof waarmee we te maken hebben. Door seks zo makkelijk bespreekbaar te maken op de party’s en alle dames met iets leuks naar huis te ‘sturen’, hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen tot betere communicatie op het gebied van seks. Laten we samen vrouwelijke orgasmes normaliseren!”

 

Bekijk de vacature!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!