Consulente Astrid over haar (bij)baan bij Ladies Night

Astrid ervaring Ladies Night

Hi Astrid, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Astrid, 50 jaar jong en ik woon in De Meern, vlakbij Utrecht. Inmiddels ben ik 24 jaar getrouwd en heb ik twee zonen van 18 en 16 jaar, en één dochter van 12 jaar. Mijn Ladies Night avonden verzorg ik naast mijn baan in de catering. Dat doe ik drie dagen per week en ook werk ik op zaterdag nog op de markt bij Bakkerij ’t Stoepje. Druk, maar wel érg leuk allemaal!”

“Ik was op een gegeven moment door mijn Femme Intime scheercrème heen en ik ging op zoek naar hoe ik deze kon nabestellen.”

Hoe begon jouw Ladies Night avontuur eigenlijk?

“Zo’n negen jaar geleden heb ik vijf Ladies Night Party’s in 1 jaar meegemaakt als gast(vrouw) met vriendinnen en met Anne-Marie als consulente. Ik was op een gegeven moment door mijn Femme Intime scheercrème heen en ik ging op zoek naar hoe ik deze kon nabestellen. Ik kwam op de website terecht en daar stond de vacature ‘Consulente gezocht’. Op dat moment had ik geen werk en na overleg met mijn man heb ik besloten om een brief te sturen. Een paar dagen later zat ik bij Anne op kantoor en weer een paar weken later had ik mijn opleidingsdag al! Op 14 januari 2022 ben ik alweer acht jaar in dienst bij Ladies Night Homeparties. Time flies when you are having fun..”

“Leuke dingen kosten altijd tijd.”

Hoeveel party’s geef je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Ik geef geen party’s doordeweeks, maar alleen op de vrijdagen en zaterdagen. Deze zet ik elke maand vol, dus gemiddeld geef ik 8 party’s per maand. Doordat ik altijd de gastvrouwen regelmatig een appje stuur als reminder, ben ik tussendoor ook met Ladies Night bezig. Mijn party’s duren ongeveer vijf uur in totaal (opbouwen, presenteren, bestellen, opruimen). Dan de dag erna de administratie doen (bestelling invoeren en de gastvrouw nog even appen) en de producten weer netjes cleanen, opladen en opruimen. Dus alles bij elkaar denk ik dat ik zo’n 6,5 uur per party wel bezig ben. Leuke dingen kosten altijd tijd.”

“Als het even niet uitkomt om een party te geven, dan kan je dat gewoon in je agenda blokken zonder dat iemand vraagt waarom je niet kan.”

Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen om consulente te zijn bij Ladies Night? En waarom?

“Het feit dat je zelf kan bepalen hoe ver je wilt rijden voor een party en dat je zelf kan bepalen hoeveel party’s je wilt geven (minimaal 4 per maand is hartstikke goed te doen), is toch wel een heel groot voordeel van het consulentschap. Uiteraard is ook de commissie die je krijgt een mooi voordeel van dit leuke werk. Ook dat je veel thuis, in je vrije tijd of tussendoor kan werken, is een pluspunt.

Voor mij zijn dit zeker voordelen, omdat ik Ladies Night Homeparties echt naast mijn werk doe. Als het even niet uitkomt om een party te geven, dan kan je dat gewoon in je agenda blokken. En dat zonder dat iemand vraagt waarom je niet kan! Ook de reistijd is aan jezelf. Inmiddels heb ik mijn reistijd uitgebreid tot 45 minuten om zo meer party’s te kunnen geven. Je kan een party ook overdragen aan een collega, als de reistijd voor jou te lang is.”

Hoe ervaar jij het om jouw consulentschap te combineren met jouw werk?

“Voor mij zijn de party’s geven goed te doen naast mijn werk in de catering, dat doe ik namelijk op maandag, donderdag en vrijdag. Sinds het begin van de COVID-19 periode ben ik ook begonnen met het werken bij Bakkerij ’t Stoepje, omdat we toen geen party’s mochten geven en ik toch wat wilde doen. Dat is zo leuk dat ik dat er ook nog bij blijf doen. Soms komt het wel voor dat ik op vrijdagnacht/zaterdagmorgen pas om half 2 thuis ben van een party, dan is het wel even zwaar maar ach… Ik heb zondag om uit te slapen! I sleep when I am dead zeg ik wel eens.”

“Ik noem Ladies Night ook wel eens de gezelligste familie van Nederland, en dat is het ook.”

Hoe vind je het om met Ladies Night samen te werken?

“Ik noem Ladies Night ook wel eens de gezelligste familie van Nederland, en dat is het ook. Ze zijn heel fijn om mee samen te werken. Mocht er eens iets zijn (ziekte, overlijden, etc.), dan komt er altijd wel een berichtje of een bloemetje jouw kant op. Dat doet me goed. Je bent als consulente onderverdeeld bij verschillende managers die altijd voor je klaar staan. Mocht je even iets niet weten of mocht er iets in je agenda niet goed zitten, bel je even je manager en het komt weer goed! Regelmatig belt mijn manager mij ook op om te vragen hoe het met me gaat. Altijd fijn die betrokkenheid. Ook de speciale acties voor consulentes zijn altijd leuk, waardoor je voelt dat je gewaardeerd wordt.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt? En wat zijn jouw doelen met jouw verdiensten?

“Ik gebruik het geld regelmatig om leuke dingen met mijn gezin te doen. Een ijsje op vakantie, lekker uiteten gaan, dat ene leuke truitje dat mijn dochter zo graag wil hebben. Ga zo maar door! Gelukkig kan ik van de verdiensten heel veel lekkere ijsjes eten hahaha! Ladies Night Homeparties is gewoon een heerlijk extraatje naast mijn vaste inkomen.”

“Wat is er nou leuker dan een gezellige avond te organiseren met het leukste onderwerp dat er bestaat?”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden volgens jou?

“Dames moeten zich vooral aanmelden als ze ervan houden om anderen een leuke avond te bezorgen, met de leukste en nieuwste erotische producten! Wat is er nou leuker dan een gezellige avond te organiseren met het leukste onderwerp dat er bestaat?”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Astrid!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!