Consulente Naomi over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulente Naomi

Hi Naomi, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Naomi. Je kan me omschrijven als een vrolijke Limburgse meid van 42 jaar, die getrouwd is met de leukste en liefste vrouw. Momenteel heb ik vier kinderen (twee bonus zonen en twee dochters van mezelf). Mijn vrouw is nu zwanger van een kindje van ons samen! Super spannend dus even… Naast mijn werk als consulente, werk ik als cliëntbegeleider binnen de gehandicaptenzorg wat ik ook doe met veel liefde en passie. Een bezig bijtje ben ik altijd wel en ik heb dus vele hobby’s en interesses.”

“Toen ik in scheiding lag, heb ik besloten dat ik iets voor mezelf wilde gaan doen.”

Hoe ben je eigenlijk bij Ladies Night terechtgekomen?

“Toen ik in scheiding lag, heb ik besloten dat ik iets voor mezelf wilde gaan doen. Iets wat ik kei leuk zou vinden en waar ik graag over kletste. Ladies Night kwam toen online voorbij met een vacature en dat was voor mij een optelsommetje wat alleen maar goed uitpakte. Inmiddels draai ik nu al bijna vier jaar met deze familie mee.”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Voor de Corona periode begon, draaide ik 2 á 3 party’s per week. Momenteel heb ik het iets rustiger en draai ik ongeveer 6 tot 8 party’s per maand. Naast de party’s zelf ben ik er per maand nog ongeveer vier uurtjes mee bezig: het bellen, het appen, de bestellingen invoeren, het gezellig contact onderhouden met mijn gastvrouwen en het beantwoorden van hun vragen.”

“Je mag oneindig praten over seks, over leuke weetjes en over allemaal leuke toys.”

Wat zijn volgens jou de voordelen om consulente van Ladies Night te zijn? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Er zijn voor mij persoonlijk heel veel voordelen. Je behoort tot de leukste familie van Nederland. Je mag oneindig praten over seks, over leuke weetjes en over allemaal leuke toys. Verder verdien je er een aardig zakcentje mee, wat ook erg fijn is. Als je eventjes iets niet weet, kan je altijd terecht bij jouw collega consulentes of jouw manager. Je krijgt een boost in je sociale contacten en sommige collega’s zien je zelfs als een stukje familie, als je weer bij hen over de vloer komt. Het werk is vrij divers, omdat een party nooit hetzelfde is.”

Hoe gaat het jou af om jouw werk als consulente te combineren met jouw andere dagelijkse bezigheden?

“Voor mij is het ideaal te combineren, juist omdat ik niet op vaste tijden mijn werk als cliëntbegeleider in de gehandicaptenzorg moet voldoen. De ene dag komt het mij het beste uit om in de ochtend aan de voorbereiding van mijn party te werken. Terwijl ik het op een andere dag wel eens fijner vind om hier ’s avonds aan te werken. Ik kan eenvoudig tussen de bedrijven door een appje beantwoorden van mijn gastvrouwen.”

“Super gezellig en een ‘warm bad’ gevoel, dat vind ik ervan.”

Hoe vind je het om met Ladies Night samen te werken?

“Heb ik al verteld dat het eigenlijk één grote familie is? Super gezellig en een ‘warm bad’ gevoel, dat vind ik ervan. Waar het mogelijk is, word je door medeconsulentes geholpen. Er is geen concurrentiestrijd. Als je jouw collega’s weer eens ziet buiten het geklets via WhatsApp om, dan is dat super leuk en gezellig!”

Wat heb je al gedaan met jouw verdiensten? En wat voor doelen heb je met jouw verdiensten bij Ladies Night?

“Even denken hoor… Eerst heb ik er een gitaar van gekocht. Dat was iets wat ik al heel lang wilde kopen en ook graag wilde leren spelen. Nu heb ik samen met mijn vrouw de woonkamer helemaal gerestyled. Dat was iets wat ook echt wel nodig was. We hadden veel bij elkaar geraapte spullen en we hebben nu eindelijk mooie, leuke meubels in onze smaak. Iets wat we door mijn party verdiensten toch sneller en makkelijker bij elkaar gekregen hebben. En tja, er komt een kleine aan: dus daar hebben we ook al flink wat geld aan uitgegeven!

Mijn doelen nu met mijn verdiensten… Ik zou nog wel een tweede auto willen en een nieuwe laptop. Ik denk dat we tegen die tijd, met de kleine erbij, wel weer nieuwe ideetjes hebben waar we dan voor willen sparen.”

“Wie wil er nou niet de hele avond over seks praten, advies geven en speeltjes verkopen?”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Wil je bij een leuke, gezellige familie horen en daar een leuk bedrag mee verdienen? Dan is dit natuurlijk dé kans. Wie wil er nou niet de hele avond over seks praten, advies geven en speeltjes verkopen – en daar voor betaald krijgen? 😉

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Naomi!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!