Consulente Natascha over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaring Natascha

Hi Natascha, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Hai, ik ben Natascha, 41 jaar en ik woon in Hoofddorp. Ik heb bijna 10 jaar een relatie met Max en samen hebben wij een dochter van 8. Ik werk 4 dagen per week als vertegenwoordigster bij een bedrijf dat haaraccessoires verkoopt. Dat doe ik al ruim 13 jaar. Op zijn Jambers gezegd: “Overdag verkoopt zij speldjes en ’s avonds verkoopt zij speeltjes”.”

Het was een hilarisch gesprek en na iets van 30 minuten hebben we opgehangen.

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Ik zat op een avond een beetje op Facebook te scrollen en daar kwam een oproepje voorbij van Ladies Night dat ze consulenten zochten. Ik moest toen gelijk aan de party denken die ikzelf een keer had meegemaakt, iets van 10 jaar geleden, dat leek mij gaaf! Toen heb ik het formuliertje ingevuld en nog geen 10 minuten later ging mijn telefoon. Dat was een dame van kantoor bij Ladies Night. Het was een hilarisch gesprek en na iets van 30 minuten hebben we opgehangen. Mijn man vroeg met grote ogen: “Wie had jij aan de lijn dan!?” Waarop ik weer zei:” Ehhh volgens mij was dat een soort van sollicitatiegesprek en ik mag eerdaags op kantoor komen!” Ik had er al gelijk een goed gevoel bij.”

Hier en daar kwam ik niet uit mijn woorden, ik ben hier een daar wat vergeten, maar dames wat smaakte dat naar meer!

Hoe lang werk je al bij Ladies Night?

“Op 5 november 2016 had ik mijn opleidingsdag van Ladies Night en zaterdag 12 november had ik mijn eerste party. Vóór de opleidingsdag ben ik ook nog een paar keer met andere consulenten mee geweest op “stage”. Dat was zeer leerzaam en leuk om te zien dat iedereen haar eigen draai aan de party’s geeft. De opleidingsdag was ook geweldig. Wat een warm bad waar je in komt!

Mijn eerste party had ik met mijn vriendinnen. Een soort van proefparty. Ik heb de dames ook na afloop gevraagd of ze nog op- of aanmerkingen hadden. En kort daarna had ik mijn eerste echte party. Wauw, wat was ik zenuwachtig, niet normaal. Met zweet tussen de billetjes de party gedaan. Hier en daar kwam ik niet uit mijn woorden, ik ben hier een daar wat vergeten, maar dames wat smaakte dat naar meer! En het leuke is dat nog niet heel lang geleden ik weer een bericht kreeg van deze gastvrouw en daar weer een party heb mogen geven. Wat wederom weer een super avond was!”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Omdat ik natuurlijk nog een andere baan heb, geef ik 4 tot 6 party’s per maand. En bijna altijd in het weekend. Dat is zo fijn bij Ladies Night. Je wordt daar helemaal in vrijgelaten. In het begin vond ik het wel lastig om een balans te vinden tussen werk, Ladies Night en privé. Ik moest even kijken wat het beste bij mij paste. Sinds vorig jaar zit ik in een belteam. Dat houdt in dat iemand anders mijn belafspraken doet en zij boekt ook mijn party’s in. Dat heeft mij heel veel rust gegeven. Ik denk dat ik buiten de party zelf iets van 30 minuten kwijt ben per party. Voorbereiding, invoeren en afhandeling.”

We kunnen leuke prijzen verdienen zoals een weekendje weg, dagje pretpark of bijvoorbeeld een popcornmachine.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Dat zijn er best veel. Je kunt zelf je uren bepalen. Je hebt geen investeringen. Bij een pakketwissel wordt het gewoon naar je opgestuurd zonder dat je het zelf eerst moet kopen. Dat is vaak wel het geval bij andere bedrijven. Je ontmoet leuke mensen. Iedere week weer een ander feestje! Je kunt er lekker mee verdienen. We kunnen leuke prijzen verdienen zoals een weekendje weg, dagje pretpark of bijvoorbeeld een popcornmachine. Zo blijft het altijd leuk om weer voor iets te gaan.”

Is het werk goed te combineren met een studie/werk en zo ja, waarom en hoe doe je dat?

“In het begin voor mij niet. Ik vond het erg lastig om alles te combineren. Maar nu heb ik er een vast ritme in, zit ik in het belteam en ben ik beter georganiseerd. Ik heb het geluk dat ik met mijn andere werk het ook anders kan plannen. Stel dat ik op vrijdagavond een party heb, dan plan ik voor mijn andere werk die dag de klanten wat dichter bij huis. En ik heb gelukkig een lieve man die ook heel erg meegaand erin is. Hij zorgt altijd dat we op tijd eten, zodat ik op tijd naar mijn party kan gaan.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Een heerlijk bedrijf om voor te werken. Ikzelf vind ook dat ze als bedrijf de laatste jaren flink zijn gegroeid. En dan doel ik meer op dat de producten nog mooier en beter zijn geworden. De uitstraling van de website, Facebook, enzovoort. Ze zijn open, eerlijk en een tikkeltje gek. My kind of people. Ik heb een super leuk team en een geweldige manager. We kunnen vrijwel alles bij elkaar kwijt. Zowel zakelijk als privé. We hebben ook regelmatig de kans om een workshop bij te wonen. Zo heb ik al een EduKaatie van Kaat Bollen mogen meemaken. Zij is een seksuoloog en ze werkt nauw samen met Ladies Night. Dat was zeer interessant en erg leerzaam.”

Als jij je enthousiasme over een product kunt overbrengen aan de gast, dat gaat de rest vanzelf.

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Van alles en nog wat. De ene keer gaat het op aan boodschappen of aan leuke uitjes, de andere keer aan zakgeld voor de vakantie, weekendje weg of het toch kopen van die nét iets te dure schoenen. Eigenlijk een beetje aan de extra dingetjes.”

Wat voor doelen heb je met je verdiensten?

“Ik ben niet voor iets specifieks aan het sparen. Het is nu wel de bedoeling om wat opzij te zetten voor de tuin. Die is wel aan een opknapbeurt toe. En qua opbrengsten op een party heb altijd wel een idee in mijn hoofd wat ik graag wil halen op een party en ik mag eigenlijk niet klagen, meestal lukt dat wel. Als jij je enthousiasme over een product kunt overbrengen aan de gast, dat gaat de rest vanzelf.”

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

“Waarom niet! Dit is echt wel een van de leukste banen die ik heb gehad. Ik zeg altijd: ”Ik ken niks, alleen maar lullen en koffie drinken”. Dat is precies wat ik met beide banen doe. Haha, nee geintje. Het is een afwisselende baan. Het is altijd weer een verassing waar je komt. De ene keer sta je 3 hoog achter, dan weer een vrijgezellenfeestje, dan weer een meidenweekendje weg. En zelfs met dames waar je al voor de 6 keer komt, is het nog leuk. Dat komt omdat het assortiment van Ladies Night 4 keer per jaar verwisseld. En ik heb nog steeds een kriebel in mijn buik als ik naar een party rij.

En niet te vergeten: onze jaarlijkse meeting! Wat een feest is dat! Dan komen alle consulenten bij elkaar. Er is altijd een thema. De een is bescheiden in haar outfit en de ander komt als een toverbal binnen gehuppeld. Het kan en mag allemaal. En zo zijn de consulenten ook. We hebben niet een bepaald type rondlopen. Het gaat van jong tot wat ouder. Dun tot (de categorie waar ik onder val) fluffy. Van dames die studeren tot huismama’s die toch iets anders willen dan gillende kinderen om hun heen, fotomodellen, verpleegsters, dames van kantoor, enzovoort. Geweldig toch?!

Dus als je, net als ik, lekker kunt lullen, niet verlegen bent, makkelijk over seks praat, goed kunt luisteren, lekker zelfstandig bent en je hebt minimaal 4 avonden per maand over? Dan zal ik het je zeker aanraden!! Dus aanmelden!! Go, go, go!! En dan zie ik je op de volgende meeting!”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Natascha!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!