Consulente Nanda over haar (bij)baan bij Ladies Night

ervaring consulente Ladies Night Nanda

Hallo! Ik ben Nanda, 56 jaar en ik woon samen met mijn zoon van 17 in Oostvoorne. Ik heb een eigen praktijk waarin ik mensen behandel, dankzij deze behandelingen gaan mijn klanten zich beter en vrolijker voelen. Daarnaast geef ik ook cursussen in de behandelingen die ik aanbied.

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

Na een spontane inval van een vriendinnenclubje, was ik opeens ‘gast’ op een Ladies Night Homeparty en ging er een wereld voor me open! Wat een prachtige spullen! Wat een variatie! Wat een nieuwe mogelijkheden! En terwijl ik alle informatie opzoog, raakte ik steeds meer onder de indruk van de consulente. Ze gaf namelijk zó vaardig en kundig informatie over… Naja, echt ALLES. Aan het eind van de avond kwam er opeens een gedachte in mijn hoofd die niet meer weg ging: “DIT WIL IK OOK!”. Inmiddels mag ik mij nu al ongeveer anderhalf jaar Ladies Night Consulente noemen en ik hoop dat ik dat nog heel lang mag blijven doen.

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

Ik probeer rond de vier party’s per maand te plannen, maar soms zijn het er meer en dat vind ik heerlijk. In het begin was het best veel werk om alles goed voor te bereiden en de bestellingen correct in te voeren op de computer, omdat alles nieuw was. Maar op een gegeven moment krijg je routine en gaat alles sneller. Voordat er een party is, moet je bellen met de gastvrouwen om de party in te boeken. Dit bleek lastiger te zijn dan gedacht in verband met mijn werk in de praktijk. Gelukkig heeft Ladies Night daar een perfecte oplossing voor: het bel-team. Wanneer je niet genoeg tijd hebt om je party’s zelf in te boeken, kun je gebruik maken van het bel-team. Zij plannen dan, in overleg met mijn agenda, de party’s in. De ideale oplossing voor mij!

Ik vind het geweldig om te zien hoe snel er een intieme sfeer ontstaat waarin iedereen zichzelf mag zijn.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

De voordelen van het consulentschap bij Ladies Night is ten eerste dat je met de mooiste spullen werkt van uitstekende kwaliteit. Daarnaast mag je dames een superleuke avond bezorgen, waarin er vooral heel erg veel gelachen wordt. Je leert niet alleen ongelooflijk veel over seks en seksspeeltjes, maar ook over mensen en alles wat hen bezighoudt. Ik vind het geweldig om te zien hoe snel er een intieme sfeer ontstaat waarin iedereen zichzelf mag zijn. Vroeger vond ik het altijd ‘spannend’ om in een onbekende stad mijn weg te vinden en op lastige plekken te parkeren. Ik kom namelijk zelf uit een dorp en ben dus niet gewend aan kleine parkeerplekjes en drukke straten. Dankzij Ladies Night Homeparties ben ik dus ook een betere chauffeur geworden! 🙂

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Ladies Night is echt een grote familie en iedereen kan en mag zichzelf zijn. Ik vind de variatie geweldig. Wanneer het nodig is, zijn er altijd mensen die je kunnen helpen en wanneer je meerdere consulentes in één ruimte zet…. Nou, dan wordt er oorverdovend gelachen en dat vind ik zalig!

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

Ik gebruik het geld niet voor een specifiek doel, want daar heb ik er meerdere van! Dus vind ik het een zalige aanvulling op mijn gewone inkomen. Het voelt soms een beetje als een briefje van 50 vinden in een oude jaszak of in een tas die je al een hele tijd niet meer hebt gebruikt. Ik geniet van de financiële ruimte die het mij biedt en daar word ik blij van!

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

Omdat dit hun leven op heel veel manieren gaat verrijken en dan heb ik het niet alleen over geld! Omdat het je ontzettend veel zelfvertrouwen geeft om voor een groep dames te staan en te praten over seks. Omdat je er als mens altijd van groeit om iets te doen wat misschien net een beetje buiten je ‘comfortzone’ ligt. Omdat je ontzettend veel en hard lacht op iedere party. Omdat het prachtig is om anderen een heerlijke avond te bezorgen. Omdat je er een betere chauffeur van wordt ;). Omdat je in de leukste huizen of andere locaties komt en mag genieten van de zorg en aandacht die de gastvrouwen hebben besteed aan de (voorbereidingen) van de party. Omdat je de prachtigste gastvrouwen, gasten en collega’s mag leren kennen. En last but not least: omdat je meer feestjes mag meemaken dan ooit!

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!