Consulente Fabienne over haar (bij)baan bij Ladies Night

Fabienne over haar consulentenschap

Hallo dames! Ik ben Fabienne en consulente bij Ladies Night Homeparties. Met mijn 38 jaar kom ik uit Den Haag (mooie stad, achter de duinen 😉 ) en nu ben ik woonachtig in Zoetermeer! Ik ben getrouwd met mijn man Jeffrey en moeder van 2 mooie dochters (Jenna van 16 jaar en Abby van 6 jaar). Ik heb 11 jaar in de kinderopvang gewerkt en 2 jaar in de zorg. Nu sta ik achter de kassa bij een kledingwinkel. Mijn streven is wel om weer in de zorg te gaan werken! Uiteraard heb ik hobby`s: het verkopen van toys en het kijken van series en films.

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

Ik heb zelf al 8 keer een Ladies Night Homeparty meegemaakt bij anderen en heb er ook zelf al 2 keer een gegeven als gastvrouw. Het is altijd gezellig en lachen met elkaar! Altijd heb ik de meeste praatjes, dus zeiden vriendinnen wel vaker: “dit is echt iets voor jou! Moet je ook gaan doen!” Na mijn laatste party (bij een vriendin) werd die vraag gesteld aan mij door de aanwezige consulente en toen ben ik er écht over na gaan denken. Na een kort overleg met mijn man besloot ik de uitdaging graag aan te willen gaan!

Hoelang werk je al bij Ladies Night?

Inmiddels werk ik al ruim een jaar met veel plezier bij Ladies Night. Het is echt een leuke baan om erbij te hebben. Een gezellige avond voor de dames realiseren waar je zelf ook veel plezier uithaalt.

Hoeveel party`s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

Ik geef minimaal 4 party’s en maximaal 6 party’s per maand. Het is ook afhankelijk van hoe ik mijn agenda heb ingedeeld. Dat is ook het leuke en het fijne van het werken als consulente bij Ladies Night: je kan het goed combineren met je dagelijkse dingen. Je vult namelijk jouw eigen agenda in. De tijd die ik eraan kwijt bent is steeds verschillend. Ik doe er ongeveer 18 uur over als je kijkt naar 4 party’s per maand. Daar zit dan alles bij in: voorbereidingen, de party’s zelf en de administratie na de party’s. Naast de party’s zelf kan je ook zelf indelen wanneer je de overige werkzaamheden doet, waardoor het heel fijn werken is.

Het voelt al snel als een warm bad. Als er vragen zijn, werken we samen.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

Ladies Night is een heel fijn bedrijf om voor te werken. We praten meer over een grote familie dan een bedrijf, want dat zijn we. Het voelt al snel als een warm bad. Als er vragen zijn, werken we samen. Er zijn extra acties om het nog leuker te maken en we krijgen trainingen waardoor we nog meer vragen kunnen beantwoorden op de party’s. 4 keer per jaar is er een pakketwissel en we mogen soms zelfs meedenken hoe we onze toys gaan noemen! We worden dus nauw betrokken bij veel dingen in het bedrijf. En dat door heel Nederland en België vanuit ons eigen huis. Geweldig toch!

Is het werk goed te combineren met studie/werk en zo ja, waarom en hoe doe je dat?

Het is zeker goed te combineren! Omdat je de regie geheel in eigen handen hebt. Je neemt zelf contact op met de gastvrouwen en je plant de party’s waar het past in jouw agenda. Ook de tijden kan je zelf indelen in overleg met de gastvrouw. Omdat het zo leuk is om te doen, heb je al gauw niet in de gaten hoelang je ergens mee bezig bent.

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Ik vind de samenwerking geweldig! Ondanks dat we onderverdeeld zijn tussen enkele managers, die elk een team onder hun hoede heeft, blijft het management nauw betrokken bij de hele familie. We worden over van alles op de hoogte gehouden en mocht er iets zijn staan ze voor ons klaar. Echt top!

En verder is het een lekker spaarpotje mocht er in de toekomst iets zijn wat we willen hebben of willen doen.

Wat heb je al gedaan met het geld wat je al verdiend hebt?

Ik heb al heel wat leuke dingen kunnen doen. We hebben onze tuin een metamorfose gegeven met nieuwe tegels en daar word ik heel blij van. Leuke dingen met de kinderen doen, winkelen en naar de bioscoop zijn mijn favoriete bezigheden. En verder is het een lekker spaarpotje mocht er in de toekomst iets zijn wat we willen hebben of willen doen.

Wat voor doelen heb je met je verdiensten?

Er zijn nog wel een paar dingen die ik graag in huis wil veranderen en daar hebben we wel een zakcentje voor nodig. Hoe fijn is het dat ik mijn extra verdiensten hiervoor kan gebruiken! Dus mijn doel is om dit extra verdiende geld op te sparen om het lekker uit te geven aan ons paleisje.

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

Als je een leuke bijbaan zoekt, moet je bij Ladies Night Homeparties zijn! Je komt terecht bij een leuke grote familie. Hoe leuk is het dat je je kan optutten en aankleden alsof je naar een feest gaat om vervolgens anderen, maar zeker ook jezelf, een avondje lachen, gieren en brullen te verzorgen. Het is dankbaar werk en je verdient er een leuk centje mee. Geen party is hetzelfde. Je maakt steeds weer wat nieuws mee. Echt heel leuk! Er worden ook nog trainingen aangeboden door Ladies Night, waardoor je ook in staat bent inhoudelijke dingen te vertellen en op persoonlijke vragen in te gaan. Ik zou zeggen: denk er niet te lang over na en word net als ik een echte sexpert! 😉

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!