Consulente Caro over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaringen Caro

Hi Caro, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Mijn naam is Caro de Ruiter en ik ben geboren op 2 juni 1997. Ik woon op dit moment bij mijn moeder en haar vriend in Den Hoorn (vlakbij Delft) en mijn vader woont in ‘s-Gravenzande. Hij is hier een huis aan het bouwen voor het samengestelde gezin (7 personen) en ik ga weer bij hem wonen wanneer het huis af is. Ik geef al 8 jaar zwemles aan kinderen vanaf 5 jaar. Daarnaast studeer ik in Leiden en zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie. Ik loop stage tot het eind van dit schooljaar, dit doe ik bij Soa Aids Nederland. Na mijn opleiding wil ik naar de universiteit om daar psychologie te studeren, waarna ik mij wil specialiseren in GZ-psychologie en daarna seksuologie.”

Vertel eens Caro; hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Dat is eigenlijk een bizar verhaal, want de meeste consulentes zijn met Ladies Night in contact gekomen door een party of meerdere party’s. Ik had voor mijn sollicitatie nog nooit een party meegemaakt en heb mijn eerste party meegemaakt toen ik op ‘meeloopstage’ ging.

Door mijn interesse in seksuologie praat ik veel over seks en ben ik altijd degene in de vriendengroep die ‘de oversekste’ wordt genoemd. Dit zorgde ervoor dat ik in gesprek raakte met iemand waarvan haar moeder ook “dildoparty’s” organiseerde en ik werd nieuwsgierig. Vervolgens ben ik gaan zoeken op Google voor dildoparty’s en ben ik bij Ladies Night terecht gekomen. Ik heb me aangemeld voor een sollicitatie en een dag later werd ik gebeld!”

Wat ik ook echt een voordeel vind, is dat we een seksuoloog binnen Ladies Night hebben, Kaat Bollen, waarmee we makkelijk contact hebben.

Hoeveel party’s heb je per maand en hoeveel tijd besteed je daaraan?

“Dat verschilt heel erg per maand eigenlijk, het varieert tussen de 4 en 8 party’s ongeveer. Ik denk dat ik ongeveer 4 uur per party bezig ben en daar zit dan de administratie, het opladen en schoonmaken van de speeltjes en het reizen en de party bij inbegrepen.”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Laat ik eens beginnen bij het voordeel dat het super flexibel is. Dit is voor mij heel fijn, omdat ik nogal veel doe naast werk. Zo ben ik penningmeester van het bestuur van een studievereniging, heb ik een voltijd studie, twee baantjes en volleybal ik. Daarnaast heb ik ook ergens nog wat tijd voor vrienden en vriendinnen, haha.

Dan vervolgens het voordeel dat ik heel de avond over het leukste onderwerp kan praten met dames die er soms heel veel vanaf weten (waar ik dus weer wat van kan leren) en soms dames die er nog eigenlijk helemaal niks van weten (waar ik dus veel aan kan leren). Daarnaast is het ook wel prettig om de feitjes mee te krijgen op het gebied van seks en natuurlijk de speeltjes.

Wat ik ook echt een voordeel vind, is dat we een seksuoloog binnen Ladies Night hebben, Kaat Bollen, waarmee we makkelijk contact hebben. Dit zorgt ervoor dat wanneer de dames van de party’s vragen hebben en ikzelf het antwoord nog niet weet, ik dat eerst aan een van al mijn collega’s kan vragen en daarnaast dus ook aan Kaat. Dit zorgt ervoor dat wij als consulentes de dames op de party super veel informatie kunnen geven.

— De tekst gaat verder onder de video van de EduKaatie waar consulente Caro aanwezig was. —

Er zijn nog zoveel voordelen van Ladies Night, alleen ben ik dan wat A-4tjes verder… Wat ik wel nog even genoemd wil hebben als voordeel is dat Ladies Night een echte familie is en ik voel me super op mijn gemak. Je wordt met open armen ontvangen en je kunt altijd je verhaal kwijt in de babbel App. Jammer genoeg zien we elkaar weinig, alleen als we elkaar zien, is het super gezellig. Daarnaast zijn we met super veel consulentes en worden we alsnog allemaal aangesproken met onze naam. En krijgen we allemaal een kaartje toegestuurd wanneer de tijden even wat anders zijn geworden, bijvoorbeeld met de Corona-crisis. Ge-wel-dig!!”

Ik vind het geweldig om te kunnen werken bij Ladies Night. Dit omdat ik me er erg op me gemak voel en super veel leer over seks, wat ik dan weer mee kan nemen voor later, wanneer ik seksuoloog ben.

Is het werk goed te combineren met jouw studie en andere bezigheden?

“Ja, dit is goed te combineren. Nu ben ik van mezelf niet een kei in plannen, dus dat is nog wel eens lastig. Zeker omdat ik naast mijn studie en ander werk nog meer doe en eigenlijk niet stil kan zitten. Ik heb niet per se een strategie hoe ik het doe, het is voor mij gewoon een kwestie van doen.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Ik vind het geweldig om te kunnen werken bij Ladies Night. Dit omdat ik me er erg op me gemak voel en super veel leer over seks, wat ik dan weer mee kan nemen voor later, wanneer ik seksuoloog ben. Alle voordelen heb ik natuurlijk al benoemd en dit maakt dat ik het super vind bij Ladies Night.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Hmmm… het geld van Ladies Night zorgt er mede voor dat ik niet hoef te lenen voor mijn studie. Daarnaast ben ik aan het sparen, niet per se met een doel, maar gewoonweg omdat ik dan een potje heb. Natuurlijk geef ik het ook uit aan bijvoorbeeld stappen, sporten, uiteten gaan, nieuwe vibo’s en nog meer!”

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden volgens jou?

“Als je nog niet overtuigd bent door de boven genoemde voordelen, vraag ik me af waar de twijfel nog zit… Het is een super tof bedrijf waar ik veel energie van krijg. Een baantje die je goed kunt combineren wanneer je een druk leven hebt bijvoorbeeld (of wanneer je dat niet hebt). En heel de avond over seks praten, dat is toch geniaal?!”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Caro!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!