Consulente Maudy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulente Maudy

Hi Maudy, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Maudy, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn man en dochter in Winterswijk. Doordeweeks werk ik als pedagogisch medewerkster bij de kinderopvang voor zo’n 21 tot 26 uur per week. En in het weekend werk ik voor het leukste bedrijf van Nederland: Ladies Night Homeparties! Dit hoop ik nog een hele lange tijd te mogen doen.”

“Had ik dit maar eerder gedaan. Een leuker bedrijf ga je niet tegenkomen!”

Hoe is Ladies Night op jouw pad gekomen?

“Drie jaar geleden ben ik met mijn man naar de Huishoudbeurs geweest. Daar stond Ladies Night Homeparties ook. Ik ben er toen wel vijf keer langs gelopen en heb alleen maar getwijfeld of ik een party zou organiseren bij mij thuis. De zesde keer dat ik er langsliep, zei mijn man: “Ach doe toch gewoon, is toch leuk!” Zo gezegd zo gedaan. Ik ben er naartoe gegaan en heb mij ingeschreven als gastvrouw. Ik kreeg, bij het boeken van de party op de beurs, gelijk een toy mee naar huis, dat was nog het meest spannende! Uiteindelijk heb ik de party gegeven ergens dat jaar in november. Dit was zo ontzettend leuk dat ik vanaf dat moment alleen maar aan het twijfelen was of ik ook consulente moest gaan worden. Mijn man, familie en vrienden weten van mij dat het bij ons thuis nergens anders over gaat, dus dit was echt wat voor mij!

Inmiddels heb ik anderhalf jaar geleden de stap gezet om consulente te worden. En daar heb ik geen moment spijt van gehad, want wat is dit een fantastische baan! Ik kan het alleen maar iedereen aanraden die ook maar een beetje twijfelt. Zelf heb ik pas na lang twijfelen de knoop uiteindelijk doorgehakt, maar soms denk ik echt wel eens: ‘had ik dit maar eerder gedaan!’ Een leuker bedrijf ga je niet tegenkomen!”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Het verschilt hoeveel party´s ik in de maand heb, maar over het algemeen zijn het vier party´s per maand. Ik werk dus nog bij de kinderopvang en heb een kleine thuis, dus dat valt voor mij goed te combineren. Voordat ik naar een party ga, tref ik nog voorbereidingen: ik heb contact met de gastvrouw, maak mijn koffer helemaal klaar met daarin mijn opgeladen demonstratiepakket en dan kan ik naar de gastvrouw toe. Als ik na mijn party terug kom, slinger ik de computer aan om alle administratie af te werken. In totaal ben ik ongeveer zes uur bezig per party, inclusief de reistijd, de party en de administratie.“

“Wat ik nog een groot voordeel vind, is dat je de gastvrouw en haar vriendinnen een fantastische avond bezorgt! Zelf krijg ik daar zoveel energie van en daar doe ik het voor.”

Wat zijn voor jou voordelen aan het consulentschap bij Ladies Night, en waarom?

“Wat voor mij het grootste voordeel is, is dat ik mijn eigen dagen in kan plannen. Als ik op en bepaalde datum geen party kan geven boek ik mijzelf vrij in de agenda. Alles kan via je huiskamer geregeld worden, dat maakt het voor mij makkelijk. Ik heb een dochter van vier jaar oud en die vraagt ook aandacht. Wat ik nog een groot voordeel vind, is dat je de gastvrouw en haar vriendinnen een fantastische avond bezorgt! Zelf krijg ik daar zoveel energie van en daar doe ik het voor.”

Hoe gaat het jou af om jouw consulentschap te combineren met werk?

Ik vind dat mijn werk als consulente prima te combineren is met mijn huidige baan in de kinderopvang. Ik werk tot 26 uur per week bij de kinderopvang. Elke vrijdagmiddag ben ik vrij en dan kan ik alle administratie verwerken of contact opnemen met de gastvrouwen. Ik heb daar eigenlijk mijn vaste dagen voor om contact op te nemen met de gastvrouwen. En meestal ben ik één avond per weekend weg voor een party. Zo zie ik mijn kleine meid ook nog lekker in het weekend. Ik vind het ideaal om zo te mogen werken.”

“Het voelt alsof je een hele grote familie binnen stapt! Je wordt zo fijn ontvangen, elke keer weer als je bij elkaar komt.”

Hoe vind je het om met Ladies Night samen te werken als organisatie?

Ik ervaar dit als prettig en super gezellig! De opleidingsdag die ik heb gehad, was leerzaam, gezellig en super betrokken! Ik heb mij geen enkele keer ongemakkelijk gevoeld. Het voelt alsof je een hele grote familie binnenstapt! Je wordt zo fijn ontvangen, elke keer weer als je bij elkaar komt. Als je bij Ladies Night komt werken, kom je als consulente in een team met een manager. Als er iets is op je party of je loopt ergens tegenaan, kun je alles met je manager delen en dat is zo prettig! In het weekend is er altijd een manager aanwezig die dan weekenddienst heeft om iedereen hun vragen te beantwoorden. Mocht je ergens dus niet uit komen, kun je in het weekend ook altijd bij de weekendmanager terecht. Alles is gewoon super geregeld. Je komt echt binnen in een familie en bent geen nummer, hoe groot de organisatie ook is. Dat maakt het zo prettig om voor Ladies Night te werken.”

Wat heb je momenteel al gedaan met jouw verdiensten? En wat zijn jouw doelen met jouw verdiensten?

“Alles wat ik verdiend heb met Ladies Night, heb ik tot nu toe op mijn spaarrekening gezet. Ik spaar er nu lekker mee, omdat ik een wens in vervulling wil laten gaan die ik al zeker tien jaar op mijn lijstje heb staan… Mijn grootste doel met mijn verdiensten is uiteindelijk het krijgen van mooie, nieuwe borsten. Ik ben hier altijd erg onzeker over geweest. Die wens heb ik nu al meer dan tien jaar. Nu ik ben begonnen als consulente, is dit mijn extraatje zodat ik kan sparen om over een tijdje mijn wens van een borstvergroting in vervulling te laten gaan!

“Je kunt de vrouwen dan tips geven, naar de vrouwen luisteren en samen tot een oplossing komen. Dit maakt het heel mooi en waardevol om te werken als consulente.”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Ten eerste omdat het een fantastisch bedrijf is waar je helemaal jezelf kunt zijn! Maar ook omdat je de vrouwen in de woonkamer écht iets kunt leren. Er zijn nog zoveel dingen die vrouwen niet weten over seksualiteit of over het geslachtsdeel van de man of vrouw.  Je leert dus de vrouwen in de huiskamer iets bij, terwijl jullie samen een gezellige avond hebben. Alle vragen mogen gesteld worden, niets is te gek. Het mooie aan dit vak is dat je als consulente ook echt een luisterend oor kan zijn voor vrouwen. Je kunt de vrouwen tips geven, naar de vrouwen luisteren en samen tot een oplossing komen. Er zijn namelijk veel producten van Ladies Night, of van de webshop Nachtkastje, die de vrouwen kunnen helpen bij hun problemen. Dit maakt het heel mooi en waardevol om te werken als consulente.”

Meld je nu aan als consulente en word de collega van Maudy!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!