Valentijnsdag cadeautips

Valentijn

Valentijnsdag is een van de meest belangrijke (lees: stressvolle en een tikkeltje verplichte-) dagen op de kalender van koppels. Er moeten cadeautjes gekocht worden. En oja, een romantische twist mag niet ontbreken. Iedereen wordt blij van een grote bos rozen omdat het iets is wat je niet elke dag krijgt. Maar waarom niet iets kopen wat je elke dag kunt gebruiken? 😉

Something sweet

Denk je aan Valentijn, dan denk je aan dozen chocolade en zoete snoepjes. Wil jij snoepen naar een next level brengen? Shine als nooit tevoren met onze Angel Dust. Deze eetbare, glittering body powder tovert jouw lichaam om in een ware glinsterende smaaksensatie! Met het meegeleverde veertje breng je een beetje Angel Dust aan op een plekje waar je het vanaf wilt laten likken. Verras hem/haar met de smaak van heerlijke zoete karamel. Beter goed shinen dan half glimmen ;-)!

Angel Dust

If you like it than you should’ve put a ring on it

Heb je ooit al eens gevreeën met een vibrerende cockring? Zo niet, zet maar een kruisje in je agenda op de 14e. Wanneer hij een vibrerende cockring draagt veranderd zijn lid in een trillende sensatie. De zachte vernauwing van de ring zorgt ervoor dat hij een hardere erectie krijgt en meer uithoudingsvermogen heeft doordat het zijn climax vertraagd. Met deze schattige Kissing Ring gemaakt van zachte, rekbare siliconen zal je jouw partner zeker verassen. De ring is voorzien van de prijswinnende 7 speed RO-80mm Bullet met maar liefst 7 verschillende, krachtige standjes. Heerlijke trilleningen waarvan jullie beiden kunnen genieten dus! Ook is hij waterproof, dus vrijen in een bad vol rozenblaadjes? Yes please.

Kortom: sterkte vibraties, een harder lid en meer onthoudingsvermogen én een schattige design- what’s not to love?

Take your passion in public

Zin in een spannend avondje uit? Trek je stoutste schoenen (lees: stiletto’s) aan en ga samen op een erotische avontuur. De Embrace I is een op afstand bestuurbaar eitje. Natuurlijk in de kleur romantisch rose. Geef de afstandbediening uit handen en laat jouw partner de regie nemen over jullie spannend avondje uit. Zo wordt jouw romantisch diner voor twee nog een stukje sensueler!

Conclusie

Valentijnsdag kan op vele manieren gevierd worden. Je kan elkaar verliefd in de ogen staren in een chique restaurant, een weekendje verdwijnen in een hotel of samen verstrengeld een romantische film kijken op de bank; bij Ladies Night en Nachtkastje.nl denken wij maar zo: als er een feestdag gevierd moet worden met een orgasme, dan is het deze!

Groot assortiment spannende, erotische producten
* Voor 22:00 besteld, morgen in huis * Mogelijkheid om achteraf te betalen * Gratis verzending va. € 35,-

Bestel nu snel en discreet in onze webshop: www.nachtkastje.nl

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!