BLOG Zimra | De Womanizer

Blog Womanizer Zimra

WAUW! Ik weet eigenlijk even niet zo goed hoe of waar ik moet beginnen of met welke woorden ik dit überhaupt aan jullie uit ga leggen.. En dat gebeurt niet vaak..

Geen keus om klaar te komen

Ok daar gaan we.. Tja ik kan wel beginnen door te zeggen dat ik absoluut nog nooit een speeltje zoals deze heb meegemaakt maar die was denk ik al duidelijk! 
Ik weet nog steeds niet zo goed wat er nu precies met me is gebeurd en voel me daardoor bijna een soort aangerand door dit speeltje.. Maar dan in positieve zin! Haha en dat komt omdat je met dit speeltje absoluut, honderd procent geen keuze hebt om wel of niet klaar te komen.. 
Het gebeurt letterlijk gewoon, zonder er ook maar iets zelf voor te hoeven doen!

Dit klinkt bijna als een soort verkoop praatje als ik het zo lees, maar dit ding is oprecht in mijn optiek een van de beste uitvindingen in de geschiedenis van de mens… 
Pak mijn televisie, telefoon, computer, elektriciteit etc. zelfs mijn VAATWASSER maar bij mij weg.. but you better stay away from my WOMANIZER!!

Ik zal even een poging doen om zo goed mogelijk uit te leggen wat er nu precies met me is gebeurd, maar ik verkeer nog steeds in een soort waas..

Houd haar precies tegen je clitoris aan

De womanizer is specifiek ontworpen voor stimulatie van de clitoris (en laat dit nu net mijn absolute, favo plek zijn). 
De gebruiksaanwijzingen zijn simpel; schaamlipjes uit elkaar en je zet het kopje van het apparaat precies om je clitoris, zodat deze als het ware helemaal is ingesloten door het kopje. 
Dan zet je vervolgens het apparaat aan, welke uiteraard allerlei verschillende standen heeft. Ik ben maar begonnen met het laagste standje.. 
Je houdt dan het apparaat, als je het goed hebt zitten en het inmiddels aan staat, gewoon precies zo vast tegen je clitoris aan.. Je moet er verder niet mee bewegen, gewoon zo stil houden! Het apparaat geeft nu een soort lichte, geleidelijke zuiging bij je clitoris maar je moet het dus wel echt goed rondom je clitoris hebben zitten. 
Wanneer je er nog een beetje lucht tussendoor of langsheen voelt komen moet je het apparaat iets steviger tegen je clitoris aandrukken, anders kan het apparaat zijn werk namelijk niet goed doen.. 
En believe me dat is zonde, want dit orgasme maakt je hele dag/week/maand goed!

Meest heftige orgasme

De eerste 10 seconden denk ik van goh.. ok lig ik dan, mag het apparaat niet bewegen, voelde me een beetje gek, dacht nou ben benieuwd.. En dan ineens begin je een beetje iets te voelen en letterlijk binnen NO TIME gaat het van, een beetje iets voelen, naar het voelt hééél lekker, naar BAM! 
Een van de meest heftige, lekkere orgasmes die ik ooit heb gehad!

Misschien komt het soort lichtelijk aangerande gevoel dus ook wel door het feit dat je het apparaat stil moet houden en je als het ware dus niet per se het gevoel hebt met jezelf ‘aan het spelen’ te zijn, zoals dat bij de meeste speeltjes het geval is.. Dan is het zo van joeh, ik ga even lekker met mezelf spelen, be back in fifteen!

Even de-stressen

Maar dit apparaat is ultiem, het is letterlijk binnen een minuut geregeld.
 Perfect dus ook om even te de-stressen, is een van mijn conclusies.. Heb je bijvoorbeeld een stressvolle dag achter de rug of zit je nog middenin je gestreste dag, neem je je Womanizer gewoon lekker mee naar je werk voor in je pauze, kan jou het schelen!
 Het is toch zo gebeurd.. of dat je het nu wilt of niet, houdt dat ding heel even tegen je clitoris aan en je stress wordt letterlijk binnen no time uit je gezogen en je kan die (kut)dag weer keihard aan! 😀

Must-have toy

De Womanizer is hoe dan ook, in tig verschillende sex situaties een ultiem speeltje om te hebben.. 
Het is naar mijn mening echt een absolute must-have toy en ik kan -nu ik het ken- dan ook zeker niet meer zonder.. 
Sterker nog, ik ga weer lekker terug naar bed, nog even zo’n snelle powernap doen 😉

Foto Zimra: Hans-Peter van Velthoven

Womanizer

Wil jij ook deze hemelse, unieke WOMANIZER? Bestel de WOMANIZER nu! En ervaar het zelf!

> WOMANIZER

Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis!
Achteraf betalen mogelijk
Geen verzendkosten (vanaf € 35,-)

www.nachtkastje.nl

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!