BLOG Zimra | Ladies Night party

Party Zimra

LADIES NIGHT, GEZELLIGHEID!

Voor deze blog mocht ik gezellig zelf eens een onwijs leuke Ladies Night Homeparty bijwonen om daarover te schrijven! Ik ben meegegaan met consulente Angeliek, die nu zo’n halfjaar consulente is bij Ladies Night, maar waarvan je eerder zou denken dat ze dit al jaren doet.. En dat zijn dus ook precies de type leuke vrouwen die deze party’s doen; super gezellig, lekker open, toegankelijk en waar je je absoluut volledig bij op je gemak voelt.

Het wordt een tuinparty!

We worden erg gastvrij ontvangen door de dame die de party host voor haar vriendinnen. Ik krijg direct een mooi versierde, zelfgebakken cupcake en een drankje aangeboden. Deze neem ik natuurlijk beide met veel liefde van haar aan! De vriendinnen zijn er al bijna allemaal en er hangt een absoluut gezellige sfeer.
Omdat het een mooie, warme, zomerse dag is geweest besluiten de host en Angeliek om de party met alle benodigdheden in de tuin op te zetten. Om daar nog lekker met z’n allen buiten te kunnen zitten. Om de buren maken de dames zich helemaal geen zorgen. Het is een gezellige open groep en één van de buurvrouwen schuift als resultaat hiervan zelfs ook nog gezellig aan bij de party! De groep is compleet, alle leuke speeltjes & gadgets staan mooi opgezet op de tuintafel en we kunnen van start.

De intro van consulente Angeliek

Als kick-off krijgt iedereen een heerlijk zoet shotje! Een erg leuk begin waar iedereen ook nog even lekker wat losser van wordt en de sfeer nog gezelliger. Vervolgens legt Angeliek kort uit hoe de avond er een beetje uit gaat zien en deelt aan alle dames een mapje uit. Hierin staan alle producten van Ladies Night overzichtelijk vermeld en hiermee kunnen ze eventueel aan het einde van de avond de producten bestellen. Ze legt ook uit dat als er dames zijn die wellicht vragen hebben, die ze liever persoonlijk aan Angeliek willen stellen, ze haar op het einde gewoon nog even apart kunnen roepen voor een één op één gesprekje. Hierdoor ontstaat er een sfeer waarbij iedereen zich lekker op haar gemakje voelt.

Party

Twee Ladies Night regels

Voordat Angeliek start met de uitleg en het rond laten gaan van de producten legt ze uit dat er twee Ladies Night party regels zijn met de producten, regel nummer 1 is: “links likken & rechts ruiken!” Dit zodat je niet op een gegeven moment per ongeluk zit te likken aan bijvoorbeeld een scheerschuimpje… 😉

Regel nummer 2 is: “vibrerende speelgoedjes altijd testen met je neus!” Uiteraard legt ze hierbij ook uit waarom dat is; schijnbaar bezit je neus ongeveer dezelfde zenuwen als je vagina en dus is de sensatie vergelijkbaar. Een vibratie die bij jou op het tipje van je neus bijvoorbeeld redelijk hard en fijn aanvoelt, zal in jouw geval dus ook een goeie zijn voor bij je beste vriendin! 😉 Dit kan bij iedereen anders zijn en daarom is je neus perfect om er voor jezelf achter te komen welke speeltjes voor jou een goede match zijn.

Ook leuk om te weten, mocht je ‘komen’ tot niezen, dan is dat soortgelijk aan het krijgen van een orgasme..! Speeltjes waarvan je moet niezen sowieso aanschaffen dus!! Handige tip.

Party

De drogisterij van Ladies Night

Angeliek begint met het uitleggen van een aantal producten, waaronder Ladies Night’s eigen topper, de ‘Ladies Glide’ (even serieus, de allerbeste glijmiddel ever!). Glide allemaal voelen en daar krijgen ze zelfs even een heerlijke handmassage van haar bij. [Lees Zimra’s review over de Ladies Glide] Er gaan ook een aantal leuke scheerschuimpjes langs en Angeliek legt uit over een ‘WC verrassing’ die ze klaar gaat zetten op de WC. Dit is een soort smeerseltje in een schattig flesje (eentje voor heren en eentje voor dames). Het zorgt voor een lekkere tinteling, die de dames even stiekem uit kunnen proberen als ze naar de wc gaan.. Die voor de heren zou iets sterker zijn, maar kan ook gebruikt worden door een vrouw die bijvoorbeeld een iets sterkere tinteling lekkerder vindt. Want ook dit heeft natuurlijk bij iedereen weer een iets ander effect.

Nou, ik kan jullie vast zeggen dat ik niet héél veel later even ben gaan ‘plassen’ en ook deze flesjes Viacream zijn zeker een leuke aanrader 😉

Even een spelletje tussendoor

De uitleg en het rond laten gaan van allerlei producten wordt even onderbroken omdat het ‘quiz tijd’ is. Een leuke sexquiz natuurlijk! Er komen allerlei vragen voorbij over sex en mannen. Hier kunnen de dames meerkeuze antwoorden op geven, maar eerst natuurlijk telkens even gezamenlijk bespreken wat het beste antwoord is. De sfeer en het groepsgevoel wordt hier absoluut nog veel gezelliger van. Ook krijgt het de dames over het algemeen ook nog meer aan het praten met elkaar over de topic sex.

Uitleg over de toys

Angeliek gaat na de quiz weer vrolijk verder met een heleboel producten, stuk voor stuk denk ik alleen maar ‘hebben, hebben, hebben’ en ik denk de andere meiden ook, zo aan hun gezichten en reacties af te lezen wanneer al deze producten vervolgens gezellig in het rond gaan.. Een aantal producten die bijvoorbeeld voorbij kwamen die mij erg zijn bijgebleven, waren een aantal leuke (vibrerende) cockrings, het eitje (met afstandsbediening..), de U-vibe (voor samen met je partner), de Cupido, de Go Crazy (speciaal voor de G-spot), de 7th Heaven (wederom ultiem voor de G-spot, die gaat telkens in het rond..) en nog veel en veel meer, het is serieus net een snoepjeswinkel voor de volwassen vrouw!

Het tafelmoment

De dames krijgen tegen het einde van de avond ook de kans om allemaal nog even langs de tafel met de hele display aan speeltjes (snoep) te lopen. Om even goed naar het hele assortiment te kunnen kijken (en voelen natuurlijk.. ;)) Angeliek staat erbij om zo alle nodige vragen te beantwoorden. De dames schenken inmiddels ook nog even gezellig drankje nummer 5 of 6 in.. Ik weet het eigenlijk eerlijk gezegd ook niet meer precies maar aan mijn aantekeningen te zien heb ik op dit punt wel gezellig wat drankjes op 😉

Onwijs leuke avond!

Ik kan in ieder geval oprecht met zekerheid concluderen dat zo’n Ladies Night absoluut dolgezellig is! Ik hoorde niet eens bij dit ‘groepje’, maar zelfs als extraatje heb ik echt een onwijs leuke en boeiende avond gehad. Dus ik kan het zeer zeker aanraden voor met je vriendinnen.. Is weer eens wat anders en je leert ook nog eens onwijs veel. Je vindt ongetwijfeld op z’n minst dat ene speeltje dat perfect bij jou past! 😉

 

– – –

Boek nu de allerleukste vriendinnenavond bij jou thuis en ontdek welke triller jou laat niezen! 😉

Mannen verboden
Erotiek met een dikke knipoog
Hilarische en beetje ondeugende avond

 

www.ladiesnight.nl

Ladies Night bij jou thuis?
De gezelligste vriendinnenavonden met erotische speeltjes en musthaves. Ben jij benieuwd naar een Ladies Night? Onze consulente komt ook graag bij jou langs!